Etkinlikte verilen ödüller Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Etkinlikte verilen ödüller Hk.

Mesaj gönderen Enchanter »

Ama sen "bende 300 xenotim var başka şeyler koyun" dersen bu isteğinin sadece senin işine yarayacağını anlatmış olursun. Yani bende var bunlar başka şeyler verin der gibi. Sonuçta oyunu oynayan başkaları da var ve hepsinin ihtiyaç/fazlalık durumu aynı değil. Senin işine yaramıyorsa yarayanların vardır veya olacaktır elbet. Ödül anketi vardı sanırım, oradan dile getirmek lazım
Bad Sector Teşkilat&Meran
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen psyDUCK »

Enchanter yazdı:Ama sen "bende 300 xenotim var başka şeyler koyun" dersen bu isteğinin sadece senin işine yarayacağını anlatmış olursun. Yani bende var bunlar başka şeyler verin der gibi. Sonuçta oyunu oynayan başkaları da var ve hepsinin ihtiyaç/fazlalık durumu aynı değil. Senin işine yaramıyorsa yarayanların vardır veya olacaktır elbet. Ödül anketi vardı sanırım, oradan dile getirmek lazım
Ankette yazılan her meteryal rahatlıkla kazanılabilecek şeyler. Benim istediğim maddi değerden ziyade manevi değeri olan şeyler verilmesi. Sadece etkinliğe özel bir meteryal yapabilirler mesela. Yani xxx meteryali olan adam xxx etkinliğini kazanmış diyebilelim ki heyecanı olsun etkinliğin
Yeni forum hesabım : XXX
Kullanıcı avatarı
Enchanter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Enchanter »

Paran varsa elde edersin, piyasada bol miktarda maden varsa zaten fiyatı düşüyor haliyle. Ama her zaman bu böyle değil yani elbet harcanılıyor o materyaller. Misal mantar madenini çok sık boş göremiyorsun. Liderlik Sembolü de benim sunucumda çok bulunmuyor, satan varsa kapıyorlar direk. Talep çok
Bad Sector Teşkilat&Meran
Kullanıcı avatarı
hakan1905
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Lider

Mesaj gönderen hakan1905 »

psyDUCK yazdı:Yaa bir etkinlik yapıyorsunuz , iyi güzel de verilen ödül nedir? Bir tane Peptit Kolorotoksin veriyorsunuz. Bana düşünce çöpe attığım meteryali siz ödül olarak veriyorsunuz. Bu ne cimrilik? Ya da sancak savaşı etkinliği oluyor kazananlara 1 Xenotim veriyorsunuz. Hakaret gibi.. Benim kasamda 300 tane Xenotim var zaten. Olmayan , slotlardan düşmeyen şeyler hediye edin ki etkinliklerin bi zevki olsun. İşe yaramasa da hatıra olarak saklayabileceğimiz , NPC ' lerden alınmayan , slotlardan düşmeyen meteryal , eşya hediye edilmesini istiyoruz.
Aman kasandaki materyelleri kimseye söyleme.Nedensiz yere bir arkadaşımızın kasa çarına çok fazla maden ve materyel olduğu için ban attılar ve banı açmaları için mail attığımızda bu madenlerin nereden geldiğine dair açıklama istediler.LOG'lara baksalar kaç aylık ve kaç saatlik emeğin yattığını görüp verilen emeğe saygı gösterirlerdi.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tedashii »

KiSSEFFECT yazdı:
tedashii yazdı:
masivaa yazdı: Yok bence tamamen oyundan ümitlerini kestiler geliştirmek gibi bir niyetleri yok.
Bence oyuna yeni eklenti paketi getirip bize açıklama yapmayı onlarda çok istiyor. Bu konuda şu an sessiz olmalarını düşünün. Bu kadar tepki varken neden kimse bir açıklama yapmıyor ? Çünkü yeni bölge zaten hazır sayılır. Sadece biraz daha zaman gerekiyor. İlk başlarda bende yönetimi kınıyordum fakat ileride onlara söylediğimiz laflar için pişman olacağımızı düşünüyorum.
tedashii yazdı:Siz yönetimin 2 kod yazdığına şükredin birde gelmiş farklı ödüller istiyorsunuz :D
:arrow:
Zaman geçtikçe herşey daha da açığa çıkıyor. İletilerimin arasında oldukça zaman farkı var. Ne demek istediğimi umarım anlamışsındır :)
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sparineus »

psyDUCK yazdı:
Enchanter yazdı:Hangi ödülü koyacaklarını sana sorsunlar o zaman. Benim kasamda 300 tane xenotim (sözde) var demişsin ama herkeste var mı acaba kendi çıkarını düşündüğünü bu kadar belli etme :D
Bildiğim kadarıyla da çoğunlukta Düello'da Xenotim ödülü oluyor, Sancak Savaşı'nda şuana kadar görmedim verildiğini.
Oyundan biraz anlayan , boş boş dolaşmayan ve 6 ay gibi bi süre bu oyunu oynayan herkes günde en az 3 xeno düşürebilir. İsteyipte bunu yapamayan adam bence boşuna oyuna giripte kalabalık yapmasın :mrgreen: Xenotimin yine bi piyasası var 3-4m arasına satılıyor hadi onu anlarımda peptit kolorotoksin nedir yaa. 100bin'den bile satılamayan bi meteryali ödül olarak koymuşlar kayıp çocuk etkinliğine.. Sonrada KAYIP ÇOCUĞU BULAN OLMADI . diyorlar. Ben kayıp çocuğu görsemde ekran fotosu alıp forumda paylaşmam . Ne yapayım peptit kolorotoksini. Zaten yöneticiler oyunla alakalı olsalar işe yaramayan bir meteryal olduğunu anlarlardı.
Kendini zengin göstermeye çalışma.Klorotoksin değil , Peptit Kolorotoksin o.Anka da 6m Meranda 4m diğer sunucularda minimum 2,5m olan bir materyal.Anladın ?
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

psyDUCK yazdı: Ankette yazılan her meteryal rahatlıkla kazanılabilecek şeyler. Benim istediğim maddi değerden ziyade manevi değeri olan şeyler verilmesi. Sadece etkinliğe özel bir meteryal yapabilirler mesela. Yani xxx meteryali olan adam xxx etkinliğini kazanmış diyebilelim ki heyecanı olsun etkinliğin
Aynen katılıyorum sana kardeşim.
Bu arada sosyal deneylerin devamı gelecek mi :-)
Kullanıcı avatarı
psyDUCK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen psyDUCK »

vahdet yazdı: Bu arada sosyal deneylerin devamı gelecek mi :-)
Gelecek inşallah :D
Yeni forum hesabım : XXX

“Genel Etkileşim” sayfasına dön