Oyun bitmedi arkadaşlar.şu an sobee bünyesinde oyun yapabilecek yetenekli çalışanlar var.Şaka yapıyor olmalısınız şu an sobee ttnet çatısı altında gerekli olan sadece birazcık zaman.önümüzdeki günlerde yanıldığımızı birlikte göreceğiz.
Sevgilerimle.
Oyun BİTTİ Agah AMCA !
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Oyun BİTTİ Agah AMCA !

LEPRECHAUN
- VoYaGE
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
LEPRECHAUN yazdı:Oyun bitmedi arkadaşlar.şu an sobee bünyesinde oyun yapabilecek yetenekli çalışanlar var.Şaka yapıyor olmalısınız şu an sobee ttnet çatısı altında gerekli olan sadece birazcık zaman.önümüzdeki günlerde yanıldığımızı birlikte göreceğiz.
Sevgilerimle.
Senin gibiler oldukça oyunun gelişim süreci 0.000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000...1 ihtimal gelişecek demektir.
Dua edin teknoloji savaşı çıkmasında oyunun gelişebildiğini görün
- ortepedikdernek
- Salgın Koruyucusu
Keşke ŞAKA olsaydı. Benim GÜZEL kardeşim! :|LEPRECHAUN yazdı:Oyun bitmedi arkadaşlar.şu an sobee bünyesinde oyun yapabilecek yetenekli çalışanlar var.Şaka yapıyor olmalısınız şu an sobee ttnet çatısı altında gerekli olan sadece birazcık zaman.önümüzdeki günlerde yanıldığımızı birlikte göreceğiz.
Sevgilerimle.
Görünen köy uzakta değildir. Ne güzel demişti zamanında Kemal Sunal.
Bana tüm kalbinle inanabilirsin. Bu konuyu OYUNUMUZU eleştirmek adına açmadım. Eleştirmek istediğim şuan oyunun idaresini sağlayanlar da (DEV ve GM) değil.
Beni ve bir çok oyuncuyu rahatsız eden olay İLGİSİZLİK ve bizleri tabiri caizse APTAL YERİNE koymaları!
Aynı sözleri Dedenin dedesinin dedesi de söylemişti.LEPRECHAUN yazdı:Oyun bitmedi arkadaşlar.şu an sobee bünyesinde oyun yapabilecek yetenekli çalışanlar var.Şaka yapıyor olmalısınız şu an sobee ttnet çatısı altında gerekli olan sadece birazcık zaman.önümüzdeki günlerde yanıldığımızı birlikte göreceğiz.
Sevgilerimle.
Çok güzel yazmışsın konuyu açan arkadaşım .. o bakımdan teşekkür ediyorum sana ... benim aklım 39da kaldı şu 39 u bir geri getirseler olmadı test sunucusunda açsalar biraz oynasak yeterli .. tüm karakterlerımı paramı sılmeye razıyım.
Oyun bittiği için sunucular değişiyor sanırım ^ ^
Oyuna sizlerin istedikleri her şeyi eklesinler düzeltsinler peki lag sorunu olduğu sürece hanginiz İKV oynamaya devam edersiniz?
Testler için GM-GM-Alar sabahlıyor bunun farkındamısınız bu adamlar bu işi gönüllü olarak yapıyor..DEVler de ayı şekilde sabahlıyor tek farkları onlar iş olarak yapıyor bu işi bitmiş bir oyun için neden bu adamlar sabahlıyor ? Açıklık getirirmisin lütfen :ugeek:
Oyuna sizlerin istedikleri her şeyi eklesinler düzeltsinler peki lag sorunu olduğu sürece hanginiz İKV oynamaya devam edersiniz?
Testler için GM-GM-Alar sabahlıyor bunun farkındamısınız bu adamlar bu işi gönüllü olarak yapıyor..DEVler de ayı şekilde sabahlıyor tek farkları onlar iş olarak yapıyor bu işi bitmiş bir oyun için neden bu adamlar sabahlıyor ? Açıklık getirirmisin lütfen :ugeek:
EYUNAL yazdı:Oyun bittiği için sunucular değişiyor sanırım ^ ^
Biz de Maden başında sabahlıyoruz üstüne de para veriyoruz para almıyoruz antique! Sen nereden biliyorsun kimin nerede sabahladığını ? Oyun senin ve senin gibi fosillerin yüzünden bu halde!
Konuşuyoruz ki bildiğimiz var.Konu açıldığından beri takip ediyorum ama saçmalığında fazlası olamaz.Maden başında sabahlıyorum diyorsunBetbah yazdı:EYUNAL yazdı:Oyun bittiği için sunucular değişiyor sanırım ^ ^
Biz de Maden başında sabahlıyoruz üstüne de para veriyoruz para almıyoruz antique! Sen nereden biliyorsun kimin nerede sabahladığını ? Oyun senin ve senin gibi fosillerin yüzünden bu halde!
Görünen köy klavuz istemez. Klavuzu karga olanın burnu b....n çıkmaz. Verdiğin cevaplar saçmalığın daniskası! Sunucu taşıma işlemleri en fazla bir kaç gün sürer bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorsan sunucu host sitelerinden bilgi alabilirsin. Bilmediğin konularda yorum yapma. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır...EYUNAL yazdı:Konuşuyoruz ki bildiğimiz var.Konu açıldığından beri takip ediyorum ama saçmalığında fazlası olamaz.Maden başında sabahlıyorum diyorsunBetbah yazdı:EYUNAL yazdı:Oyun bittiği için sunucular değişiyor sanırım ^ ^
Biz de Maden başında sabahlıyoruz üstüne de para veriyoruz para almıyoruz antique! Sen nereden biliyorsun kimin nerede sabahladığını ? Oyun senin ve senin gibi fosillerin yüzünden bu halde!Bu senin tercihin ben 1 ay sabahladım sırf maden için ona da pişman oldum.Sen eğlenmek gelişmek güçlenmek için sabahlıyorsun buraya da dikkat.
Kardeşim hostig firimasinda göverliBetbah yazdı:Görünen köy klavuz istemez. Klavuzu karga olanın burnu b....n çıkmaz. Verdiğin cevaplar saçmalığın daniskası! Sunucu taşıma işlemleri en fazla bir kaç gün sürer bu konu hakkında bilgi edinmek istiyorsan sunucu host sitelerinden bilgi alabilirsin. Bilmediğin konularda yorum yapma. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır...EYUNAL yazdı:Konuşuyoruz ki bildiğimiz var.Konu açıldığından beri takip ediyorum ama saçmalığında fazlası olamaz.Maden başında sabahlıyorum diyorsunBetbah yazdı:EYUNAL yazdı:Oyun bittiği için sunucular değişiyor sanırım ^ ^
Biz de Maden başında sabahlıyoruz üstüne de para veriyoruz para almıyoruz antique! Sen nereden biliyorsun kimin nerede sabahladığını ? Oyun senin ve senin gibi fosillerin yüzünden bu halde!Bu senin tercihin ben 1 ay sabahladım sırf maden için ona da pişman oldum.Sen eğlenmek gelişmek güçlenmek için sabahlıyorsun buraya da dikkat.