Selamlar,Tüm eminönündeki ve oyuncu arkadaşlarıma ve bu şahısın yaptıklarını görmeyen yönetime.
Defalarca destek ekibine gönderdiğimiz ve şikayette bulunduğumuz bu askı derun denilen bozuk kişi,şifacı karakteri ile arz klanına girip,Lodoslarla savaşırken,öldüğümüzde " 1 " canda kaldırıyor,ve tekrar ölüyoruz.
ve küfür hak ediyor,edince sus yiyoruz 7 gün sus yedim yine isterseniz banlayın ama adaletsiz davranan yönetimi kınıyorum illa oyunumu bırakalım bunu mu istiyorsunuz ???
7 den 77 ye herkesin sorunu olan bu şahısın artık oyundan uzaklaştırılması gerekmiyor mu ??
Saygılarımla okuyan herkese teşekkür. :evil:
Eminönü Arz klanında ki Askıxderun hakkında
Re: Eminönü Arz klanında ki Askıxderun hakkında
1 canla kaldırıyor olması onun ceza alması için bir sebep teşkil etmiyor malesef.Durumu anlıyorum . Davranışı onun karakter yapısını göstermektedir.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Binyetmiş4
Nasıl gerektirmez,İtemleri insanlar neden yapıyor ? savaşmak için,savaş içerisinde böyle şeyler yapılması sizce hoş mu ???resp0nse yazdı:1 canla kaldırıyor olması onun ceza alması için bir sebep teşkil etmiyor malesef.Durumu anlıyorum . Davranışı onun karakter yapısını göstermektedir.
iyi o zaman savaşmayalım,geçip kalede bekleyelim adam var diye oynayamıcağız mı ?? saçma söylemişsin

Valla durumu dediğim gibi anlıyorum çok sinir bozucu bir olay.Şahsen ben Lodos ken beni 1 can ile kaldıran şifacı olduğunda Arz karaktere geçip o oyundan çıkana kadar kesiyorum . Elinde sonunda bıkıyor
Ama dediğim gibi yönetimin yapacağı bir yaptırım söz konusu olamaz.Yönetimi desteklediğimi felan çıkarmayın işim olmaz o tarafla ama olması gereken budur.
2006-2016
- yusuff
- Salgın Koruyucusu
ARZ kesmek Kolay Değildir Paşa . BU şahsın bir ceza alması lazım sağlam bir ceza oyundan soğutuyor . Sus yedirtiyor vs vs . Sen Kendi İşine bak yorumlarını kendine sakla .
SiveRekLii
Ben olacağı söyledim hiçbir yaptırım yapılmıcak kendisine.Ama özellikle sana laf anlatılmayacağı yorumundan belli olduğu için mücadelenizde başarılar diliyorum
2006-2016
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Klana geçme seviyesi 20 olarak yükseltimeli bence. O seviyeye kadar zaten pekde yardımlık bir şey yok ki olsada yardım etmek isteyen illa klana gir demez.

- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Yaptığı hoş bişey olmamakla beraber karakterine kalmış bişey ... zaten ona bir GM sorsa napıosun diye oda ben şifalığımı yapıyorum der e dolayısıyla GM istesede bi şey yapamaz çünkü oda benim senin gibi oyununu oynuyo ha çözüm olarak da önerim özelden onunla tatlı dille konuş anlamazsa onun olduğu yere gidip lodos kesme başka bi çözüm olsada oda lodos çara geçip ona nefess aldırmamandır ki arzlar bırakırsa....
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Oyun kuralları çerçevesinde hiçbir yaptırım yapılamaz o karaktere. Kurallara aykırı bi hareket değil.
Sizin veya bizim kızdığımız kişiler aslında bu oyundan en çok keyif alan kişiler.
49 Lvlde de Can Verme yeteneğine 1 puan verebilirsin. Ancak 1 puanın menzili çok kısa 4 puan daha makbul :twisted:XxPEERLESSxX yazdı:Klana geçme seviyesi 20 olarak yükseltimeli bence. O seviyeye kadar zaten pekde yardımlık bir şey yok ki olsada yardım etmek isteyen illa klana gir demez.
Sizin veya bizim kızdığımız kişiler aslında bu oyundan en çok keyif alan kişiler.
Merhabalar
Klan yada kabadayı moduna girmiş herkes; Karşıdakini Kesme, kesilme , yazılı olan ve olmayan nezaket kurallarını ve her türlü davranışı kabul etmiş sayılmaktadır.
Karşı tarafı rencide edici söylem ve davranışta [ Oyun Kurallarımızın ihlali ]bulunmadığı sürece bu konuya müdahil olmamız beklenmemelidir.
Yaklaşım ve taktik oyuncularımızın anlayışı ve nezaketine bırakılmıştır . Savaşta her şey mubahtır ! yaklaşımını şahsen benimsemesemde savaşta olduğumuzu unutmayalım lütfen .
İyi forumlar
Klan yada kabadayı moduna girmiş herkes; Karşıdakini Kesme, kesilme , yazılı olan ve olmayan nezaket kurallarını ve her türlü davranışı kabul etmiş sayılmaktadır.
Karşı tarafı rencide edici söylem ve davranışta [ Oyun Kurallarımızın ihlali ]bulunmadığı sürece bu konuya müdahil olmamız beklenmemelidir.
Yaklaşım ve taktik oyuncularımızın anlayışı ve nezaketine bırakılmıştır . Savaşta her şey mubahtır ! yaklaşımını şahsen benimsemesemde savaşta olduğumuzu unutmayalım lütfen .
İyi forumlar