Destek Ekibi
Destek Ekibi
X adlı oyuncu'la Akçe alış veriş yapıldı ama foto ve video kayıt altına aldım ben bu oyuna para yatıyorsam zevk için değil yok bir bardak su iç filan söylenmez Eğerki Destek Ekibide bişey yapamıyor ise Şerefime namusuma Söz veriyorum Ceza Hukuna giderim Oyun içinde Ben X Kişiye akçe keyi verdiysem karşı taraf cevap vermediyse Oyun İçinde Kaçıp gittiyse İKV ekibin yardımcı olması da gerek elimde kanıtlarım var ise ikv destek ekibi yardımcı da olmasa . tam akçe satma yasak biliyorum bende tek kelime diyorum akçe sattım kanıtım var şikayet ettiğim kişininde hesabın kapatılmasını istiyorum egerki hiç bişey yapılacak değilse Hukuk işerine baş vuracama sözde veriyorum ikv destek ekibe Konumu yazdım Konuya karsılık istediğim Cevap alamasam 2 yüzlük vardır Nasıl oluyorda Hiç Bir Konu olmadan Direk Susturma Cezası alıyorum 25 ytl 1 günde Kazanarak parayı alıyorum.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Destek Ekibi
Merhaba,
Yineliyorum,
Oyunumuza ait ürünlerin satışı sadece Sobee ve anlaşmalı firmaları aracılığı ile yapılmaktadır. Oyun içerisinde herhangi bir İKV ürününe ait E-PIN satışı yasaktır.
Devamı halinde açılan konular cevap vermeksizin silinecek, hesabınız hakkında moderasyon uygulancaktır.
viewtopic.php?f=46&t=85664
Bilginize.
Yineliyorum,
Oyunumuza ait ürünlerin satışı sadece Sobee ve anlaşmalı firmaları aracılığı ile yapılmaktadır. Oyun içerisinde herhangi bir İKV ürününe ait E-PIN satışı yasaktır.
Devamı halinde açılan konular cevap vermeksizin silinecek, hesabınız hakkında moderasyon uygulancaktır.
viewtopic.php?f=46&t=85664
Bilginize.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU