CoderTK yazdı:Artislikmi yapıyosun şimdi ?lBlackDeathl yazdı:Bizim sv'dekiler canını 4'e indirdiler rekor bizde naber?SoLo yazdı:
Ama yine de başarı. Tebrikler.
#@!? git liseli #@!? git
..xD..xD artıst ne arar la forumda Salla gec..xD
CoderTK yazdı:Artislikmi yapıyosun şimdi ?lBlackDeathl yazdı:Bizim sv'dekiler canını 4'e indirdiler rekor bizde naber?SoLo yazdı:
#@!? git liseli #@!? git
gaffarın motorukerimcan123 yazdı:semihayla beraber dalıyoalr zaten başdan beri
gaffarın robotu
Gaffarın mutfak robotu var ne diyon sen?BoSNaSaNCaK yazdı:gaffarın motorukerimcan123 yazdı:semihayla beraber dalıyoalr zaten başdan beri
gaffarın robotu
HehehhauhaualBlackDeathl yazdı:Gaffarın mutfak robotu var ne diyon sen?BoSNaSaNCaK yazdı:gaffarın motorukerimcan123 yazdı:semihayla beraber dalıyoalr zaten başdan beri
gaffarın robotu:mrgreen: :geek:
İyileştirmenin ne önemi var 1100 büyü şifa ilede Gaffar Bey'i gördüm.kafemeze yazdı:Giray sana bir sorum olacak iyileştirmen kaç :?: :?:
hehe Ezık Gırayy..xDgirayankara yazdı:İyileştirmenin ne önemi var 1100 büyü şifa ilede Gaffar Bey'i gördüm.kafemeze yazdı:Giray sana bir sorum olacak iyileştirmen kaç :?: :?:![]()
Ali'nin dediği gibi bir arkadaş grubu olduğumuzdan item önemli değil önemli olan hata yapmadan sonuca ulaşmak .
Ama sorunu cevaplayacağım 2100 büyü şifam bulunmakta.
Benim hala iyileştirme zırhım yok biliyor musun![]()
Eee sorulan sorulara cevap vermemissiniz ortada bi taktik flnda yok resimlerde hemdn hemen aynıTurkkizilayyy yazdı:Bizim sv'dekiler canını 4'e indirdiler rekor bizde naber?
Senin 4 cana getiren arkadaşların bütün fotoğrafları karalamıştı Benciklik paraylamı yok, bizimkiler ap açık ortada,neden kesemedğimizde ortada....
onları karalamak değil ama amacımız sonuçta herkesin kesmesidir...
İyi forumLar....