etkinlik dediğiniz buysa ben hergün yaparım!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: etkinlik dediğiniz buysa ben hergün yaparım!

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Grandxtexas yazdı:bence Lathander çıkıp bu konuyada özür dilesin forumda yanlış yazıldı falan desin aslında biz büyük bir etkinlik düşünüyorduk falan desin :D
Onlar meşgüldürler şöminen başında para saymaktan yorulmuştur garipler
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Ben burda 1 kez daha ıfade etmek ıstıyorumkı bızım yazdıgımız muhalıf yorumlara begenmıyorsanız gıdın tarzında oyunun ya asırı esırı olmus yada algıda gucluk ceken arkadaslara ders nıtelgınde olmustur... 2 yukseltıcı satabılmek adına boyle komedı durumlara dusmeyı tıcaret sana yonetıme acılen derımkı bellı bır kıtle hala duryorken kendnıze satıs pazarlama konusunda uzman bır yonetıcı alın yoksa sız boyle coook taslanırsınız .. Ha bır seymı olur olmaz aynı tas aynı hamam olur ne sız uzarsınız ne bız kısalırız...........SAYGILARIMLA..........
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
talenss
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen talenss »

Çok saçma bir etkınlık düzenlenmiş, böyle etkınlıkmı olur..!
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız.Onun için sevdiklerimize 'Seni seviyorum.' demekten çekinmeyin
[url=https://resmim.net/preview/U7Dfcg.gif[/url]
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Adamlarda cınlıge bak sessız sedasız etkınlık konusunu en bas satırdan kladırıp kıtleyıp etkınlıkler konusunda kaldırmıslar.. rezıl olduk dahada olmuyalım dıye.... :) Bu akılla gıdersenız dahha cokkk boyle bas sayfadan verıp sonra arka sayfalara ıtelersınız.. Umarım harcadıgınız emegı oyuncularında begenısı kazanacak sekle gelmeden sunmaz veya ısın kolayına kacmadan gercekten kalıtelı bır sey yapınca pazarlamasına cıkarsınızda sızde bızde boyle ezıyet cekmesek :)
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Bir kaç tane daha yazılım ve tasarım adına personelimiz olur, o zaman size daha güzel bir şeyler yapma gayretinde olmazsak suçlayabilirsiniz. Mevcut etkinliklerin, sadece elimizdeki olanaklarla yapılabildiğini hatırlatırız. Ki bunlara da şükürler olsun, bize bu etkinlikleri yapma fırsatı sağlıyor. Daha önceden "oyunda hiç etkinlik olmuyor" diye dem vuran arkadaşlarımız hatırlar.

Dünya'da iki tip MMO vardır. Ücretsiz üye olup oynayabildiğiniz MMO'lar da hiç bir ücret ödemeden oyunu indirip, üye olup oynayabilirsiniz. Farklı etki ve görünüm seçeneklerini dilerseniz ücretli olarka kullanabilirsiniz. Diğer tip MMO ücretli üyelik gerektiren. Bu tip MMO'larda oyuna ait üyelikler çeşitli şekilde ücretilendirilir. Aylık abonelik gibi. Bu ücret ödenmediği taktirde oyuna giremezsiniz.

Her MMO bir profesyonel ekip tarafından yaratılmakta, bu ekip bir şirket bünyesindeki çalışandır. Bu şirketin bellirli gelirler ve giderleri vardır. Sobee Studios bir yazılım şirketi olup piyasaki ürünleri bellirlidir.Bu ürünler harici başka bir gelir yaratıcı çalışması yoktur (Tarım, madencilik vs ile uğraşmaz.)

Neyi eleştirdiğinizi bilmelisiniz. Nasıl eleştirileceğini de bilmeniz gereklidir tabi ki.

FromXXXhELL yazdı:Adamlarda cınlıge bak sessız sedasız etkınlık konusunu en bas satırdan kladırıp kıtleyıp etkınlıkler konusunda kaldırmıslar.. rezıl olduk dahada olmuyalım dıye.... :) Bu akılla gıdersenız dahha cokkk boyle bas sayfadan verıp sonra arka sayfalara ıtelersınız.. Umarım harcadıgınız emegı oyuncularında begenısı kazanacak sekle gelmeden sunmaz veya ısın kolayına kacmadan gercekten kalıtelı bır sey yapınca pazarlamasına cıkarsınızda sızde bızde boyle ezıyet cekmesek :)
Bu kadar sığ düşünmeyin lütfen. Etkinlik zamanlı bir etkinlikti. Yani zamanı belirlerlenir. Bundan X zaman önce ilan edilir. Zamanı geldiğinde icra edilir ve biter.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Lathander yazdı:Bir kaç tane daha yazılım ve tasarım adına personelimiz olur, o zaman size daha güzel bir şeyler yapma gayretinde olmazsak suçlayabilirsiniz. Mevcut etkinliklerin, sadece elimizdeki olanaklarla yapılabildiğini hatırlatırız. Ki bunlara da şükürler olsun, bize bu etkinlikleri yapma fırsatı sağlıyor. Daha önceden "oyunda hiç etkinlik olmuyor" diye dem vuran arkadaşlarımız hatırlar.

Dünya'da iki tip MMO vardır. Ücretsiz üye olup oynayabildiğiniz MMO'lar da hiç bir ücret ödemeden oyunu indirip, üye olup oynayabilirsiniz. Farklı etki ve görünüm seçeneklerini dilerseniz ücretli olarka kullanabilirsiniz. Diğer tip MMO ücretli üyelik gerektiren. Bu tip MMO'larda oyuna ait üyelikler çeşitli şekilde ücretilendirilir. Aylık abonelik gibi. Bu ücret ödenmediği taktirde oyuna giremezsiniz.

Her MMO bir profesyonel ekip tarafından yaratılmakta, bu ekip bir şirket bünyesindeki çalışandır. Bu şirketin bellirli gelirler ve giderleri vardır. Sobee Studios bir yazılım şirketi olup piyasaki ürünleri bellirlidir.Bu ürünler harici başka bir gelir yaratıcı çalışması yoktur (Tarım, madencilik vs ile uğraşmaz.)

Neyi eleştirdiğinizi bilmelisiniz. Nasıl eleştirileceğini de bilmeniz gereklidir tabi ki.
Bu konuda kesinlikle katılıyorum.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ReFLeX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ReFLeX »

Yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz acaba? oyunda sizin çevirdiğiniz dümeni fark edemeyecek oyuncu sayısı oldukça fazla bu genç kardeşlerimi hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız yok! Böyle bir etkinliği kimsenin kabullenmeyeceğini eğer siz düşünememişseniz bırakın bu işi yapmayın daha iyi düşünen birileri yapsın.

Siz asıl amacınızı söylemiş olsaydınız emin olun yine herkes koşarak gelirdi ve sonunda hayal kırıklığı yaşamadan giderdi.

Asıl amacınız ne mi? bana göre asıl amacınız aynı yerden toplanmış belli bir sayıda silah yükseltmesi yapmış oyuncuya ihtiyacınız vardı, bir şeylerin testini yapmak istediniz ve yaptınız ama her şeyde olduğu gibi bunu da elinize yüzünüze bulaştırdınız. Biz test yapacağız silah yükseltmesi yapan arkadaşlar kadimde toplanalım diye bir konu açsaydınız emin olun yine istediğiniz sayıya ulaşırdınız.

Ama olan oldu tabi ki sözde etkinliğiniz bitti hiç bir açıklama olmadan konusu silindi, Türk halkının en zayıf noktasını kullanmayı sizde öğrenmişsiniz "UNUTKANLIK" 1 haftaya kalmaz kimse(!) bunu hatırlamayacak ve yine oyunlarını oynamaya devam edecekler.
ReFLeX - IReFLeXI - IIReFLeXII
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

ReFLeX yazdı:Yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz acaba? oyunda sizin çevirdiğiniz dümeni fark edemeyecek oyuncu sayısı oldukça fazla bu genç kardeşlerimi hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız yok! Böyle bir etkinliği kimsenin kabullenmeyeceğini eğer siz düşünememişseniz bırakın bu işi yapmayın daha iyi düşünen birileri yapsın.

Siz asıl amacınızı söylemiş olsaydınız emin olun yine herkes koşarak gelirdi ve sonunda hayal kırıklığı yaşamadan giderdi.

Asıl amacınız ne mi? bana göre asıl amacınız aynı yerden toplanmış belli bir sayıda silah yükseltmesi yapmış oyuncuya ihtiyacınız vardı, bir şeylerin testini yapmak istediniz ve yaptınız ama her şeyde olduğu gibi bunu da elinize yüzünüze bulaştırdınız. Biz test yapacağız silah yükseltmesi yapan arkadaşlar kadimde toplanalım diye bir konu açsaydınız emin olun yine istediğiniz sayıya ulaşırdınız.

Ama olan oldu tabi ki sözde etkinliğiniz bitti hiç bir açıklama olmadan konusu silindi, Türk halkının en zayıf noktasını kullanmayı sizde öğrenmişsiniz "UNUTKANLIK" 1 haftaya kalmaz kimse(!) bunu hatırlamayacak ve yine oyunlarını oynamaya devam edecekler.

Yazdığınız sözler oldukça ağır ve onur kırıcıdır.

Asıl amaç yada görünen amaç diye bir olay yoktur. Böyle bir düşünce tamamen sizin ve bu tipte düşünen kişilerin yorumudur. Bunu söylerken "bence" " ben böyle düşünüyorum" gibi sözlerle düşüncenizi aktarırsanız seviniriniz. Kafanızda kurduğunuz senaryoları bizim eylemelerimiz gibi aksettirmek hoş bir şey değil.

Bu güne kadar etkinliklerimizde (Fan Artlar, Sancak Savaşları arayan bulur, bil kazan vs ) ücretli/ücretsiz ayrımını yapmadık. Düzenli etkinliklerimizde ise halen yapmıyoruz. Oysa yapabiliriz. Bu etkinlik ise katılım şartlarından anlaşılacağı üzere (Katılım şartını biz hazırladığımıza göre saklanan bir şey yok) Silah Yükseltme yapmış oyuncularımız için planlanmıştır. Bu kişilere ücretli bir hizmet sunduk. Onlara kendilerini biraz daha özel hissetirecek ödüllü bir etkinlik yapmamız gayet doğal bir eylemdir. Planımızda olan bir etkinliği ücretli yada ücret ödemiş abonelere özel olarak değiştirip yapmadık.

Yorumlarınızda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.

Uyarı seviyenize bu durum eklenmiştir.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Lathander yazdı:
ReFLeX yazdı:Yazdıklarınıza kendiniz inanıyor musunuz acaba? oyunda sizin çevirdiğiniz dümeni fark edemeyecek oyuncu sayısı oldukça fazla bu genç kardeşlerimi hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız yok! Böyle bir etkinliği kimsenin kabullenmeyeceğini eğer siz düşünememişseniz bırakın bu işi yapmayın daha iyi düşünen birileri yapsın.

Yazdığınız sözler oldukça ağır ve onur kırıcıdır.

Asıl amaç yada görünen amaç diye bir olay yoktur. Böyle bir düşünce tamamen sizin ve bu tipte düşünen kişilerin yorumudur. Bunu söylerken "bence" " ben böyle düşünüyorum" gibi sözlerle düşüncenizi aktarırsanız seviniriniz. Kafanızda kurduğunuz senaryoları bizim eylemelerimiz gibi aksettirmek hoş bir şey değil.

Bu güne kadar etkinliklerimizde (Fan Artlar, Sancak Savaşları arayan bulur, bil kazan vs ) ücretli/ücretsiz ayrımını yapmadık. Düzenli etkinliklerimizde ise halen yapmıyoruz. Oysa yapabiliriz. Bu etkinlik ise katılım şartlarından anlaşılacağı üzere (Katılım şartını biz hazırladığımıza göre saklanan bir şey yok) Silah Yükseltme yapmış oyuncularımız için planlanmıştır. Bu kişilere ücretli bir hizmet sunduk. Onlara kendilerini biraz daha özel hissetirecek ödüllü bir etkinlik yapmamız gayet doğal bir eylemdir. Planımızda olan bir etkinliği ücretli yada ücret ödemiş abonelere özel olarak değiştirip yapmadık.

Yorumlarınızda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.

Uyarı seviyenize bu durum eklenmiştir.
Peki silah yükseltme almayaını suçu nedir :?:
Bölgeden silah yükseltme almayan arkadaşlarda 5 kişilik grup kursunlar ve beklesinler onlarıda alıcaz diyen gm ler neden bizi almadı acaba bunuda anlaşılacak bir şekilde cavabını istiyorum lütfen konuyu saptırarak kaçamak cevaplar vermeyiniz.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Silah Yükseltmesi yapmanayn oyuncularımızın herhangi bir suçu yok. Diğer etkinliklerimizden ödül kazanmak için katılabilir.

"Bölgeden silah yükseltme almayan arkadaşlarda 5 kişilik grup kursunlar ve beklesinler onlarıda alıcaz diyen gm ler neden bizi almadı"

Katılmak isteyen herkes etklinlik alınanına alındı. (Hatta bazı oyuncularımız grup bulamayınca tek tek alındı.) "sadece etkinliğin bitmesi" yaklaşınca alımın durdurulmuştur.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön