Artık HATALARINIZI Anlasanız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Artık HATALARINIZI Anlasanız ?

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Açtığım bu konu sadece kaybolan Ejder Asa üzerine değildir yapılan hatalar üzerinedir.

Üstüne basa basa sürekli söylediğimiz tt alımları ve forum yetkılısı alımlarını düzgün güzel şeklinde yapın.Oyunumuzu yönetemez diyoruz ama kımse anlamıyor.Onlar yetersız dıyoruz kımse anlamıyor.Buyrun forum yetkılısının DigitalKumSaati'nin oyunda kesildiği sırada ettiği lafları.Buna da bir bahane bulacaksanız artık birşey diyemeyeceğim.
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Designer »

Suskunjackal yazdı:Açtığım bu konu sadece kaybolan Ejder Asa üzerine değildir yapılan hatalar üzerinedir.

Üstüne basa basa sürekli söylediğimiz tt alımları ve forum yetkılısı alımlarını düzgün güzel şeklinde yapın.Oyunumuzu yönetemez diyoruz ama kımse anlamıyor.Onlar yetersız dıyoruz kımse anlamıyor.Buyrun forum yetkılısının DigitalKumSaati'nin oyunda kesildiği sırada ettiği lafları.Buna da bir bahane bulacaksanız artık birşey diyemeyeceğim.
"konuyu ilk açtığımda ekran görüntüsü vardı ama ilk sayfada yapılan yorumları okuduktan sonra ekran görüntüsü kayboldu. siz mi sildiniz yoksa yönetimden birisi mi?

Ekran görüntüsünü bir daha yüklermisiniz?"
Dedikten sonra mesajı ilettiğimde tekrardan yüklemişsiniz...
En son Designer tarafından 13 Oca 2011 22:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
HardStyle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HardStyle »

Herkeze iyi akşamlar,

Şu an olan ve bundan sonra olacak hataların tek kaynağı donanımı/bilgi ve becerisi yeterli olmayan kişi veya kişilerin yönetim kademesi içerisinde yer almasına bağlıyorum. Görevini layıkıyla yapan kişiler bu söylediklerime alınmasın. Bu bir hakaret değil, realitedir.

Fuar esnasında Lathander 'e sorduğum soru üzerine aldığım cevap ; gerek görüldüğünde yetkili kişilerin, anlık konuşmaları görebilmeleridir. Peki kim bu yetkili kişiler ? Hangi şartlarla bu görevlere gelmişlerdir ? 17-18 yaşında ki bir çocuk benim mahremim olan konuşmaları nasıl ve hangi gerekçeyle gözlemleyebilir ? Ve bunu Şikayet Et sistemi varken yapabilir ?

Her neyse fazla uzatmadan ve konuyu amacı dışına çıkarmadan sözlerimi bitireyim.

İyi eğlenceler.
HardStyle, Hardoctor, Gentle
Eminönü
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Konun açıldığı ilk mesajda belirtilenle şu an gönderdiğiniz mesaj ile geldiği nokta arasında epey fark var. Değişmeyen tek şey maalesef sizlerin tanımadığınız, anlamak için çaba sarf etmediğiniz bir şeyi eleştirmenizdir. Sizlerin yazdığı her kelimeyi okuyup ince detayına kadar yorumluyuz. Verdiğimiz yanıtlardan da bunun belli olduğu inancındayım. Lütfen, bu kadar olmasada en azından eleştirmeden önce tanıma ve anlama hassiyetini onu da geçtim size verdiğim yanıtları okuma ve anlama hassasiyetini gösteriniz.

Ben bir önceki mesajımda size bir suçlamada bulunmadım her şey mükemmel demedim. Siz hatalısınız demedim. Sadece bir konuda ki siteminizi dile getirdiniz, bense bunun neden böyle olduğunu hatta neden böyle yapmak zorunda olduğumuzu ifade ettim. Üzerine eksiklikler üzerinde çalıştığımızı belirttim. Mesajımı okuyun lütfen.

Atmış olduğunuz son mesaj ile geldiğimiz noktada ise, öncelikle konu sebep ne olursa olsun bir hakareti forumlarda paylaşmayınız.

Bu son mesajınız ile destek takımı üzerine, ben sitem diyeceğim, siteminizi dile getirdiniz. Fakat bu siteminizde maalesef yine anlamadan eleştirdiğiniz yapıyı bilmeden yapmış bulunmaktasınız.

viewtopic.php?f=66&t=41111

Yukarıda verdiğim konu özellikle sizin düşünce yapınızda olan oyuncularımıza destek takımını tanıtmak, sizlere anlatmak amacı ile açılmıştı. Bu sitemi, suçlamayı yapmadan önce zahmet edip orada en azından benim mesajlarımı okumuş olsaydınız doğru bir sitem ve gerçek bir eleştiri yapabilirdiniz.

Destek Takımı üyeleri ki buna ben de dahilim kesinlikle hata yapmayacak diye bir kaide yoktur.
Destek Takımı (GM ve DEV hariç) İKV'de oyuncularla aynı haklara sahiptir ve bu kişiler yine oyun içindeki davranışları ile oyuncuların denetimdedir. Destek Takımı şu an değişik sorumlulğu olan 100'den fazla kişiden oluşmaktadır. Böylesi bir büyük parçanın kimi parçalarında sorun çıkması her zaman olasıdır. Az önce söylediğim üzerede bu sorunlar oyuncularımız bize bildirir bizde durum üzerinde kurallarımızı işletiriz. Hemen hatırlatayım. Sizin bu resimi foruma koymanız bir bildirim değildir. Resimden anladığım üzere şikayet etmişsiniz. Ama daha üstte verdiğim konuyu okumuş olsaydınız, şikayetleri değerlendiren kişilerin, şikayet edeni ve şikayet edilenin adını göremediğini bilirdiniz. Yani destek takımı üyesini oyun içi şikayet sistemi ile şikayet etmenizin faydası yoktur. Bu durumu yetkilierimize www.istanbuloyun.com/support.aspx'den doğru bildirim şekli ile göndermelisiniz. Buraya bakan kişiler GM ve DEV'lerdir. Bu tip durumlarıda destek takımı üyeleri "biz her ne kadar oyuncularımızla eşittir" desekde yaptıkları hatalarda sizlerin yaptığı hatalarda aldığı cezalardan kat ve kat fazlasını almıştır, almaktadır, alacaktır. Yaklaşık 3,5 yıllık İKV yönetimi deneyiminde bu böyle olmuştur.

Tekrar ve tekrar dile getiriyorum. Kişisel olarak beni yada ekipteki herhangi birisini sevemesinizde, hatta nefret dahi etseniz, bizler sizin her zaman yanınızdayız. Amacımız oluşacak problemlere adil ve doğru bir yaklaşım getirmektir. Sizlerden tek isteğimiz ise bizlere yapacağız talepleri, bizlerden şikayetlerinizi doğru kanallar aracılığı ile yapmanızdır. Geride bıraktığımız bir kaç ay önce de benzer ve hatta çok daha ciddi bir olay karşısında takındığımız tavır ve sergilediğimiz eylem bunun en basit ve yakın örneğidir.

Bu sefere mahusus olmak ve samimiyetimizi göstermek üzere foruma koyduğunuz bu resmi şikayet olarak kabul ediyorum. İlgili takım yöneticisine tarafımdan iletilecektir. Ama bundan sonra benzer durumlarda lütfen doğru kanalları kullanınız.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

HardStyle yazdı:Herkeze iyi akşamlar,

Şu an olan ve bundan sonra olacak hataların tek kaynağı donanımı/bilgi ve becerisi yeterli olmayan kişi veya kişilerin yönetim kademesi içerisinde yer almasına bağlıyorum. Görevini layıkıyla yapan kişiler bu söylediklerime alınmasın. Bu bir hakaret değil, realitedir.

Fuar esnasında Lathander 'e sorduğum soru üzerine aldığım cevap ; gerek görüldüğünde yetkili kişilerin, anlık konuşmaları görebilmeleridir. Peki kim bu yetkili kişiler ? Hangi şartlarla bu görevlere gelmişlerdir ? 17-18 yaşında ki bir çocuk benim mahremim olan konuşmaları nasıl ve hangi gerekçeyle gözlemleyebilir ? Ve bunu Şikayet Et sistemi varken yapabilir ?

Her neyse fazla uzatmadan ve konuyu amacı dışına çıkarmadan sözlerimi bitireyim.

İyi eğlenceler.
Mesaj yazarken yazmışsınız görmedim. Tüm bu sorularınızı yanıtlarını zaten vermiş bulunmaktayız.

viewtopic.php?f=66&t=41111
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön