Merhaba,
Lütfen bana özel mesaj yolu ile Desteğe bildirimde buluduğunuz mail adresinizi, Sunucu ve Karakter adınızı bildiriniz.
İyi Eğlenceler.
İKV DESTEK...
Re: İKV DESTEK...
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Re: İKV DESTEK...
ben şahsen günde en az 70 tane şikayete cevap verebilecek zaman bulabiliyorum bodrumun en iyi iş yapan bilgisayarcıların birindiyim ve tek eleman olarak çalışıyorum günde en az 4 5 pc geliyor akşam en erken çıkış saatim 21:00 arkadaşlarım 21:00 dan önce geldiğimde bi sorunmu var diyolar artık ama buna rağmen 70 şikayet okuyabileceğimi söylüyorum ha sadece bak banla geç deil şikayet edilen nasıl rahatsız edici davranışda bulunduğunu ve banlanmaya değecek bir şikayet mi olup olmadığını bile kontrol edebilirim
şimdi size soruyorum bn bu yoğunlukda o kadar kişiye bakabilirim diyorsam
9 Denetmen: Oyuncularımız tarafından gönderilen oyun içi şikayetleri kontrol ederek camia denetim mekanizmasını işletirler. Her bir birey oyuncu olduğu olduğu camia nabzını tutar ve takım içinde camianın sözcüsü olurlar.
Burak Kaplan - (9) (13)
Fatih Kaplan FKaplan (9) (13)
Hatem Zencir SAVAŞsanatı (9) (13)
Koray Yar Hellriders (9) (13)
Metin Karataş baymetin (13)
Selin Güngör Limoni (13)
Yasin Cihan Şahcihan (9) (13)
Recep Kurtarıcı Tahirbey (9) (11) (13)
Kerem Direkçi Temujen (9) (13)
Aydın Yılmaz Kılınçbey (9) (13)
Çağrı Türkyılmaz Legendary (13)
Hasan Hizarci Fitruka (13)
- Parthenia (9) (13)
İsmail Yeşilmen Zahit (9) (13)
- Mihri (13)
- Cazqir (9) (13)
- Kızılbey (9) (11)
- Meranyıldızıı (9) (11)
Savaş Karagülmez İstanbulkartalı (9) (11)
- Digitalkumsaati (9) (11)
Emre Özkan Redsxline (9)
Gürkan Dural Göçmentürk (9)
İbrahim Zengin XxXDuMaNXxX (9)
Mehmet Şafak yellowwredd (9)
Melek Gür Yagmursu (9)
Mustafa Döndü XparanoyaX (9)
Okan Güney Nako (9)
- Kızılbey (9) (11)
- Meranyıldızıı (9) (11)
Seda Çelikel hayalxgayya (9)
Tunç Aryüce Levisstlye (9)
Sergo Sopromadze Kafkasxsehit (9)
- Parthenia (9) (13)
Yekta Kıvanç Alkan GORSOMAN (9)
Yücel Çiçek cuttiing (9)
Ali Erçin Erçin (9)
Doğancan Arabacı JANISSARY (9)
Ergün Sarı Ergünxdeniz (9)
Eser Akar Xgestapox (9)
Göker Yüksel Ayan (9)
Hakan Güney Kandahar (9)
Hasan Aslan Cenkoglu (9)
Hüseyin Benlioğlu VATANSEVER (9)
Hüseyin Şeker Pozqut (9)
İlyas Kobakçı OrTeZ (9)
İsmail Dereli CeMoCaNN (9)
Kasım Deniz XStormX (9)
Koray Olgun unicorn (9)
Kürşad Halil Çalıkoğlu NooFaeR (9)
Mehmet Balcı BALCIOĞLU (9)
Murat Erdem Bygölge (9)
Musa Bayçelebi Beberuhi (9)
Mustafa Aksu Fetih (9)
Mustafa Direkçi Bumin (9)
Müfit Küçükturgut Parthenious (9)
Serhat Öçlü BLADEI (9)
Seval Dikici Xseyyahx (9)
- Lilum (9)
Tuncay Tokdemir XXGEBZELİTXX (9)
Abdullah Kaymaklı Uniquetürk (9)
İsmail Pekdaş Korleg (9)
Kamuran Ünal Kızılyaprak ünalll (9)
Mehmet Akif Demirörs Ctrlxaltxdelete (9)
Mustafa Talha Şeker Hanzala (9)
- Cazqir (9) (13)
Onur Sarıyıldırım PABLOM (9)
Sabri Vural SwaT (9)
Sertan Comertel Crack (9)
Umut Köksal PiNokYo (9)
Ünal Pektaş uLTrAsLaNnGss (9)
Zeynep Koçak Icetea (9)
Özgür Toka Polias (9)
Burak Kaplan - (9) (13)
Engin Serin Aynadakiyalan (9)
buradan her biri günde 30 taneye baksın diyelim, hadi 20 olsun 81 kişi var kontrol görevi olan buda 1620 şikayet kontrolu oluyor günde bu kadar geliyormu minumum olarak gönüllü olduk demeyin bana lafı gene yapışdırırım sizi kisme zorlamadı bunun için yapamayacaksanız gönüllü olmayacaksınız 81 tane denetmen var yuh denecek kadar çok denetmen var ama icraat yok o biraz karışık durumda oluyor
şimdi size soruyorum bn bu yoğunlukda o kadar kişiye bakabilirim diyorsam
9 Denetmen: Oyuncularımız tarafından gönderilen oyun içi şikayetleri kontrol ederek camia denetim mekanizmasını işletirler. Her bir birey oyuncu olduğu olduğu camia nabzını tutar ve takım içinde camianın sözcüsü olurlar.
Burak Kaplan - (9) (13)
Fatih Kaplan FKaplan (9) (13)
Hatem Zencir SAVAŞsanatı (9) (13)
Koray Yar Hellriders (9) (13)
Metin Karataş baymetin (13)
Selin Güngör Limoni (13)
Çağrı Türkyılmaz Legendary (13)
Hasan Hizarci Fitruka (13)
- Parthenia (9) (13)
- Mihri (13)
- Cazqir (9) (13)
- Kızılbey (9) (11)
- Meranyıldızıı (9) (11)
- Digitalkumsaati (9) (11)
Emre Özkan Redsxline (9)
Gürkan Dural Göçmentürk (9)
İbrahim Zengin XxXDuMaNXxX (9)
Mehmet Şafak yellowwredd (9)
Melek Gür Yagmursu (9)
Mustafa Döndü XparanoyaX (9)
Okan Güney Nako (9)
- Kızılbey (9) (11)
- Meranyıldızıı (9) (11)
Seda Çelikel hayalxgayya (9)
Tunç Aryüce Levisstlye (9)
Sergo Sopromadze Kafkasxsehit (9)
- Parthenia (9) (13)
Yekta Kıvanç Alkan GORSOMAN (9)
Yücel Çiçek cuttiing (9)
Ali Erçin Erçin (9)
Doğancan Arabacı JANISSARY (9)
Ergün Sarı Ergünxdeniz (9)
Eser Akar Xgestapox (9)
Göker Yüksel Ayan (9)
Hakan Güney Kandahar (9)
Hasan Aslan Cenkoglu (9)
Hüseyin Benlioğlu VATANSEVER (9)
Hüseyin Şeker Pozqut (9)
İlyas Kobakçı OrTeZ (9)
İsmail Dereli CeMoCaNN (9)
Kasım Deniz XStormX (9)
Koray Olgun unicorn (9)
Kürşad Halil Çalıkoğlu NooFaeR (9)
Mehmet Balcı BALCIOĞLU (9)
Murat Erdem Bygölge (9)
Musa Bayçelebi Beberuhi (9)
Mustafa Aksu Fetih (9)
Mustafa Direkçi Bumin (9)
Müfit Küçükturgut Parthenious (9)
Serhat Öçlü BLADEI (9)
Seval Dikici Xseyyahx (9)
- Lilum (9)
Tuncay Tokdemir XXGEBZELİTXX (9)
Abdullah Kaymaklı Uniquetürk (9)
İsmail Pekdaş Korleg (9)
Kamuran Ünal Kızılyaprak ünalll (9)
Mehmet Akif Demirörs Ctrlxaltxdelete (9)
Mustafa Talha Şeker Hanzala (9)
- Cazqir (9) (13)
Onur Sarıyıldırım PABLOM (9)
Sabri Vural SwaT (9)
Sertan Comertel Crack (9)
Umut Köksal PiNokYo (9)
Ünal Pektaş uLTrAsLaNnGss (9)
Zeynep Koçak Icetea (9)
Özgür Toka Polias (9)
Burak Kaplan - (9) (13)
Engin Serin Aynadakiyalan (9)
buradan her biri günde 30 taneye baksın diyelim, hadi 20 olsun 81 kişi var kontrol görevi olan buda 1620 şikayet kontrolu oluyor günde bu kadar geliyormu minumum olarak gönüllü olduk demeyin bana lafı gene yapışdırırım sizi kisme zorlamadı bunun için yapamayacaksanız gönüllü olmayacaksınız 81 tane denetmen var yuh denecek kadar çok denetmen var ama icraat yok o biraz karışık durumda oluyor
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: İKV Destek....
Bölgeden okadar söverseniz normaldir susturulmanız ...Titxreis yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler lakin konu hakkında bilgim var ve kontrolünü yapmıştım, ayrıca bilgilendirmenizden sonra tekrar kontrol ettim, 1 ay öncesine kadar gelen İKV Destek geridönüş mesajları halen gelmemektedir, ayrıca sadece kendi mail adresim değil loncamdaki başka bir arkadaşımız da ceza bildirimi almadığı halde susturulması karşısında itiraz etti ona da cevap gelmedi... İKV Destek Lütfen biraz daha dikkat, cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum.DigitalKumSaati 30 Arl 2010 22:28
Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İKV Destek....
ataxborabey yazdı:Bölgeden okadar söverseniz normaldir susturulmanız ...Titxreis yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler lakin konu hakkında bilgim var ve kontrolünü yapmıştım, ayrıca bilgilendirmenizden sonra tekrar kontrol ettim, 1 ay öncesine kadar gelen İKV Destek geridönüş mesajları halen gelmemektedir, ayrıca sadece kendi mail adresim değil loncamdaki başka bir arkadaşımız da ceza bildirimi almadığı halde susturulması karşısında itiraz etti ona da cevap gelmedi... İKV Destek Lütfen biraz daha dikkat, cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum.DigitalKumSaati 30 Arl 2010 22:28
Eğer ceza bildirimleri, destek geri dönüşleri, karakter aktarım onay epostaları tarafınıza ulaşmıyorsa bu e-posta ayarlarınız ile ilgili demektir. Bu ayarları düzenlemek için;
Epostanızın sağ üst kısmında bulunan Ayarlar seçeneğine tıklayarak aşağıdaki adımları takip ediniz.
Ayarlar - Diğer Ayarlar - Adres Engelleme kısmına gelip, Engellediğiniz Email'ler listesinden ikvdestek@sobee.com.tr adresini siliniz. Mynet E-posta, spam olarak gönderilen epostaların göndericilerini otomatik olarak bu listeye ekler. Bunun sebebi;
Ayarlar - Diğer Ayarlar - İstenmeyen Emailler (Spam) kısmında bulunan "İstenmeyen Email (Spam) olarak işaretlediğim Gönderici adresini otomatik olarak engellenenler listesine ekle" seçeneğidir. Bu seçeneği deaktif duruma getirdiğinizde bu durum ile tekrar karşı karşıya kalmazsınız.
İyi eğlenceler.
Talep Tarihi : 03.01.2011 13:55:55
Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme
Sunucu : Sancak
Üyelik Tipi: Mynet
Karakter Adı: Titxaybala
Yanıt :
Merhaba,
Cezanız talebiniz üzerine incelenmiş ve ivedi şekilde kaldırılmıştır. Yapılan hatalı incelemeden dolayı özür dileriz. İyi günler diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.
Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
Talebiniz :
3 yıllık oyuncuyum ve 3 ayda bir plusımı almaya devam ediyorum, oyunda yönetici eksiğiniz mevcut sürekli biz kadınları taciz ediyorlar. Aşağıdaki moderasyona itiraz ediyorum, o gün onlarca kişi tarafından taciz ve tahrik edilmeme rağmen ağzımdan küfür veya hakaret içeren tek kelime dahi çıkmadı, buna karşın şikayet ettiğim bir çok oyuncudan 1 tanesi dahi ceza almamış, lütfen adil olun vazifenizi tarafsız yapın, tarafıma ceza aldığım logların gönderilmesini, cezamın incelenerek kaldırılmasını dava açma hakkım saklı kalmak üzere arz ve talep ederim. Şikayet bilgileri* Şikayet ID: 'XXXXXXXXXX' Şikayet Tarihi: '03.01.2011 00:25:18' Sunucu: 'sancak' Karakter: 'Titxaybala' Ceza süresi: '06.01.2011 01:03:33' Gün Ceza Bitiş Tarihi: '06.01.2011 01:03:33' Ceza türü: 'Susturma' *Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
ATAxBORABEY bu sana kapak olsun
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.