Ben İstanbul Kıyamet Vaktini 4 yıla yakın oynuyorum birgün DOĞU VE GÜNEYDOĞUda fuar olduğunu görmedim neden burda fuar açılmıyor İstanbul Kıyamet Vaktini tek istanbul ve izmir oynamıyor bu bölgelerdede fuar açılmasını istiyoruz imkanı olan var olmayan var herkez fuarlara katılamıyor lütfen bu konuya kulak verin...
IImeteorII>>>>diyarII
DOĞU VE GÜNEYDOĞU FUARI İÇİN DESTEK
- IImeteorII
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: DOĞU VE GÜNEYDOĞU FUARI İÇİN DESTEK
3. defa yazıyorum.COMPEX uluslararası bir fuardır ve sadece İstanbul'da olur.Ayrıca bu sadece İKV ' ye ait bir fuar değil.Fuar sadece buluşma ortamı.Hadi diyelim doğuya gitti sadece İKV . İstanbulda saatte 1000 kişi geliyorsa orda 10 kişi gelcek.İmkansız şeyleri söylemeyin.

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Bu Fuar İKV ye Özgü Bir Fuar Değil Bra Bende Batman'dan Oynuyorum Ama Buralarda Veya Türkiye'nin Değişik Bölgelerinde Yapılması İKV Köşesinin İstanbul'daki Kadar Kalabalık Olacağını Sanmıyorum Adından Değil En Çok İKV Oyuncusu Orda Var O Yüzden 

xXFENOMENXx
Fuarlar, rutin organizasyonlardır. Bu açıdan bahsettiğinizin karşılanması pek mümkün görünmemekte. Sobee bu yıl sponsor olmakla beraber sadece katılımcıdır. Ayrıca COMPEX/GameX 2010 bir Rönesans Fuarcılık organizasyonudur.
İsteğinize karşılık verebilmek için başka çalışmalar yapılabilmektedir. Bu gibi küçük organizasyonlar(daha önceki imza günleri gibi) düzenleneceği zaman Sizlere ilgili tüm kanallardan haber verilecektir.
İsteğinize karşılık verebilmek için başka çalışmalar yapılabilmektedir. Bu gibi küçük organizasyonlar(daha önceki imza günleri gibi) düzenleneceği zaman Sizlere ilgili tüm kanallardan haber verilecektir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
izmirde görmek isteriz
İEF
İEF
KIZILBEY yazdı:Fuarlar, rutin organizasyonlardır. Bu açıdan bahsettiğinizin karşılanması pek mümkün görünmemekte. Sobee bu yıl sponsor olmakla beraber sadece katılımcıdır. Ayrıca COMPEX/GameX 2010 bir Rönesans Fuarcılık organizasyonudur.
Sayın Kızılbey Siz İmza Gününü Benim Aracılığımla Şanlıurfa'ya Getirin. Size İmza Gününe katılacak 1000den fazla İKV oyuncusunu sizle buluşturayım.Hemde SAdece Ş.urfa.Daha diğer tüm Güneydoğu ve Doğu Anadoludan gelcek tüm müslüman kardeşlerimide saymadan ...