DOĞU VE GÜNEYDOĞU FUARI İÇİN DESTEK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IImeteorII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

DOĞU VE GÜNEYDOĞU FUARI İÇİN DESTEK

Mesaj gönderen IImeteorII »

Ben İstanbul Kıyamet Vaktini 4 yıla yakın oynuyorum birgün DOĞU VE GÜNEYDOĞUda fuar olduğunu görmedim neden burda fuar açılmıyor İstanbul Kıyamet Vaktini tek istanbul ve izmir oynamıyor bu bölgelerdede fuar açılmasını istiyoruz imkanı olan var olmayan var herkez fuarlara katılamıyor lütfen bu konuya kulak verin...

IImeteorII>>>>diyarII
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: DOĞU VE GÜNEYDOĞU FUARI İÇİN DESTEK

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

3. defa yazıyorum.COMPEX uluslararası bir fuardır ve sadece İstanbul'da olur.Ayrıca bu sadece İKV ' ye ait bir fuar değil.Fuar sadece buluşma ortamı.Hadi diyelim doğuya gitti sadece İKV . İstanbulda saatte 1000 kişi geliyorsa orda 10 kişi gelcek.İmkansız şeyleri söylemeyin.
Resim
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Bu Fuar İKV ye Özgü Bir Fuar Değil Bra Bende Batman'dan Oynuyorum Ama Buralarda Veya Türkiye'nin Değişik Bölgelerinde Yapılması İKV Köşesinin İstanbul'daki Kadar Kalabalık Olacağını Sanmıyorum Adından Değil En Çok İKV Oyuncusu Orda Var O Yüzden =)
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Fuarlar, rutin organizasyonlardır. Bu açıdan bahsettiğinizin karşılanması pek mümkün görünmemekte. Sobee bu yıl sponsor olmakla beraber sadece katılımcıdır. Ayrıca COMPEX/GameX 2010 bir Rönesans Fuarcılık organizasyonudur.
İsteğinize karşılık verebilmek için başka çalışmalar yapılabilmektedir. Bu gibi küçük organizasyonlar(daha önceki imza günleri gibi) düzenleneceği zaman Sizlere ilgili tüm kanallardan haber verilecektir.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kaBocNn »

izmirde görmek isteriz :)
İEF ;)
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ahmetakif »

KIZILBEY yazdı:Fuarlar, rutin organizasyonlardır. Bu açıdan bahsettiğinizin karşılanması pek mümkün görünmemekte. Sobee bu yıl sponsor olmakla beraber sadece katılımcıdır. Ayrıca COMPEX/GameX 2010 bir Rönesans Fuarcılık organizasyonudur.
İsteğinize karşılık verebilmek için başka çalışmalar yapılabilmektedir. Bu gibi küçük organizasyonlar(daha önceki imza günleri gibi) düzenleneceği zaman Sizlere ilgili tüm kanallardan haber verilecektir.

Sayın Kızılbey Siz İmza Gününü Benim Aracılığımla Şanlıurfa'ya Getirin. Size İmza Gününe katılacak 1000den fazla İKV oyuncusunu sizle buluşturayım.Hemde SAdece Ş.urfa.Daha diğer tüm Güneydoğu ve Doğu Anadoludan gelcek tüm müslüman kardeşlerimide saymadan ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön