(Başlığı seçme amacım bu isimde bir kitap olması ve ikv ve oyuncularının bir bağlamda bağlantılı olması . Detaylarla vaktinizi almak istemem ama tavsiye ederim.)
1- Havadislerde uzak olmayan bir tarihte -bence- oyunun kapanağı haberi son haber olacak. Bu benim tahminim peki nerden çıktı bu tahmin ? Çünkü ttnet'i aradığım zaman oyunla ilgili birim bile oyunla ilgili beni başka alakasız bir yere yönlendirdi. Detaya girmeye lüzum görmüyorum . Mailler telefonlar bir şey çıkmıyor ttnet tüm haklara sahip değil miydi ? Oyunla ilgili bilgi, şikayet, öneri, teşekkür hatta işbirliği kurulabilecek tek bir iletişim kanalı olmaz mı ? (ikv destek var onlar seni dinle ve çözüm bulurlar diyecek olanlara önden güleyim
2-Her geçen gün kan kaybeden oyuncu sayısı bile bu sonuç için tek başına yeter.
3-Oyunda karaköy şeflerini kesmek için yeterli oyuncu yok. Olsa bile herkes önce kendini kolladığı için ''Kumlu Kutu'' isimli program ile aynı anda 2 karakter oynuyor çoğu zaman.
4-Oyuncuların sayısının az olmasının üstüne 'loncacılık' ve 'klancılık' husumete neden oluyor. Bunun sonucu olarak şef kaçırma hadisesi yaşanıyor.
5-Hakir ve Büyük büyücü şefleri bugsuz kesilmiyor. Kesilir mi tabii kesilir ama o kadar oyuncu nerde ...
6-Oyunda kopyacılar var . Her alışveriş var mısın yokmusun kutusu gibi .
7-Oyun dışı karaborsa siteleri var.
8- Destek ekibi mağdurun yanında mı yoksa işi yokuşa sürme taraftarı mı , genellikle anlamak zor *(Yok efendim telefonla çekilmiş videoya bakamam , yok efendim ekran görüntüsünün boyutu şu olacak , çözünürlüğü şu olacak , video kayıt programını google a yaz bulursun, google photos olmaz illa youtube olacak ...)
Ben yerinizde olsam şefleri bölgelere taşırım yada yanlarındaki slotları silerim her gün şikayetlere mesai harcamaktan iyidir. Oyunda karaborsacı kopyacı tılsımcılar, barutçular , çipçilere para verenler oluyor bunun yerine bu ürünleri akçe ile satardım.