Tek grub ile büyük büyücünün çok rahat ve iksir içilmeden kesilebileceğini sizlerle paylaşmak istedik...
Life And Death - Tek Grup Büyük Büyücü Kesimi
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life and Death
Life And Death - Tek Grup Büyük Büyücü Kesimi

ıReLenTLesS
Life And Death YouTube kanalıGöster
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
Re: Life And Death - Tek Grup Büyük Büyücü Kesimi
Öncelikle tebrik mesajın için teşekkür ederiz dostum

ıReLenTLesS
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Öncelikle tebrik ederim
Büyük büyücünün tek grup kesilebilmesini bende denemek istiyordum.Kesilebilirse 2 grup uğraşmayalım diye .Bu olaylar artık Boss yaratıkların kolay kesilebileceğini yön açıyor
Büyük büyücünün tek grup kesilebilmesini bende denemek istiyordum.Kesilebilirse 2 grup uğraşmayalım diye .Bu olaylar artık Boss yaratıkların kolay kesilebileceğini yön açıyor
- StarToLuNaY
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ÇINAR
tebrik ederim 
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Öncelikle tebrikler.ReLenTLesSx yazdı: ↑28 May 2018 17:02Öncelikle tebrik mesajın için teşekkür ederiz dostumVideo’ nun tamamını izlediysen şifacıların toplamda 1 iksir içtiğini görürsün, büyücülerde kesim hızlılığı için büyü kritik iksir içti. Gbz keserken bile daha fazla iksir içenler var. Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayın muhtemelen oyunu bıraktın ve forumdan takip ediyorsun sadece
- ReLenTLesSx
- Sahaf Yardımcısı
Sorun yokmanyetix yazdı: ↑28 May 2018 23:43Öncelikle tebrikler.ReLenTLesSx yazdı: ↑28 May 2018 17:02Öncelikle tebrik mesajın için teşekkür ederiz dostumVideo’ nun tamamını izlediysen şifacıların toplamda 1 iksir içtiğini görürsün, büyücülerde kesim hızlılığı için büyü kritik iksir içti. Gbz keserken bile daha fazla iksir içenler var. Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayın muhtemelen oyunu bıraktın ve forumdan takip ediyorsun sadece
Eleştiri amaçlı yazmamıştım.latife olsun diye yazayım dedim ama böyle düşünebileceğiniz aklıma gelmedi. Bileydim yazmazdım. İnternetim az zaten video yu hiç izlemedim.İksirsiz yazdığın için sadece konu içinde gözüken kadarına ithafen yazmıştım. Bu arada oyunu ne bıraktım ne de tam anlamıyla oynuyorum.

ıReLenTLesS
- ClaireRedfield
- Işık Hanım'ın Elemanı
Forumda takılıp, ikeve oynamayan biri olarak, seni ve loncanı şiddetle kınayıp lanetliyorum.ReLenTLesSx yazdı: ↑29 May 2018 21:15Sorun yokmanyetix yazdı: ↑28 May 2018 23:43Öncelikle tebrikler.ReLenTLesSx yazdı: ↑28 May 2018 17:02Öncelikle tebrik mesajın için teşekkür ederiz dostumVideo’ nun tamamını izlediysen şifacıların toplamda 1 iksir içtiğini görürsün, büyücülerde kesim hızlılığı için büyü kritik iksir içti. Gbz keserken bile daha fazla iksir içenler var. Eleştiri yapmak için eleştiri yapmayın muhtemelen oyunu bıraktın ve forumdan takip ediyorsun sadece
Eleştiri amaçlı yazmamıştım.latife olsun diye yazayım dedim ama böyle düşünebileceğiniz aklıma gelmedi. Bileydim yazmazdım. İnternetim az zaten video yu hiç izlemedim.İksirsiz yazdığın için sadece konu içinde gözüken kadarına ithafen yazmıştım. Bu arada oyunu ne bıraktım ne de tam anlamıyla oynuyorum.
Forumda takılıp, oyuna girmeyip her şeye leke atan tipler var. Kesimi yaparken seste demiştik acaba ne bulacaklar buna diye bu tepki ondandı tebriğin için teşekkür ederiz
![]()