BUKADARDA OLMAZKİ BE KARDEŞİM [GMLER BAKIN]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: BUKADARDA OLMAZKİ BE KARDEŞİM [GMLER BAKIN]

Mesaj gönderen Bloodmage »

ARKADAŞLAR İSTER BANLANIN İSTER BANLANMAYIN BU HAYATTA YAPTIĞIMIZ İYİLİKLERİN VE KÖTÜLÜKLERİN HEPSİNİN BİR KARŞILIĞI VARDIR BELKİ BURADA KÜFÜR EDİNCE BANLANMAZSIN AMA BU ÖBÜR DÜNYADA SANA YANSIR GÜNAH OLARAKTAN BUNU DÜŞÜNÜP HAREKET ETMELİSİN BENCE.
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
arzlodoss
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen arzlodoss »

komık yorumnlar var zaten en komığıde böyle bı konunun açılması

Resim
Kullanıcı avatarı
oTToMaNxBeDrOs
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen oTToMaNxBeDrOs »

Arkadaşlar küfür olayını başlı başına saçma buluyorum. Daha farklı engellemeler yapılabilir Örneğin böyle yönetimin **ına koyim hmm aslında böylede anlaşılıyor neyse böyle devam ben birazdaha düşünim. Bu arada ikv bir RPG oyunudur Rol Play game yani rol yapma oyunu bir karaktere bürünüp onu oynamak
oynamak. Küfür de hakaret te rol playin içine girer. Şaka bi yana benim örnekteki gibi belirli kelimeler o şekilde değiştilirmeli gerisine karışılmamalı diğer RPG oyunlar örnek alınmalı biz en iyisiyiz biz fark yaratıcaz diye yol izlenilmemeli bunu demek için gelişmiş bir oyun altyapımız olması lazım e buda türkiyede olmadığı için fark yaratmaya çalışmak aptallık olur. Bireyselliği ön plana çıkarmak başlı başına çok kötü bir çalışma RPG oyuncuları ikvyi gördükçe mausları titriyor(wow'cuyum)
Meranın Sessiz'i

“Genel Etkileşim” sayfasına dön