Merhabalar ;
Ben Üyeliğimdeki Savaşçıma Giriyorum.Elinde Kullandığı Silah Benden Önce Gidiyor. Diğer Karakterlerimde Böyle Bir Sorun Yok. :!: Desteğe Aylar Önce Desteğe Mail Attım.Oyunu Sil Yeniden Kur Dediniz Kaç Defa Silip Kurdum Yine Aynı Bu Hata Herkestemi Var :?:
Pc Özelliklerim
512 Mb Nvdia Ekran Kartı
2 Gb Ram.
Hiç kimse başarı merdivenini elleri cebinde tırmanmamıştır.
GeceMavisi yazdı:Merhabalar ;
Ben Üyeliğimdeki Savaşçıma Giriyorum.Elinde Kullandığı Silah Benden Önce Gidiyor. Diğer Karakterlerimde Böyle Bir Sorun Yok. :!: Desteğe Aylar Önce Desteğe Mail Attım.Oyunu Sil Yeniden Kur Dediniz Kaç Defa Silip Kurdum Yine Aynı Bu Hata Herkestemi Var :?:
Pc Özelliklerim
512 Mb Nvdia Ekran Kartı
2 Gb Ram.
Silah senden kaçmaya çalışıyor... Hata değil o :roll:
NE ZMAN DUZELTIRLERMI BU HATAYI HANGI HATAYI DUZELTTILERKI BUNU DUZELTSINLER ADAMALR 16 GB LIK OYUN YAPIYOR HATAYI ANINDA TESPIT EDIP DUZELTIYOLAR BIZIMKI SIRADAN BI OYUN AYLARCA YILLARCA HATALAR OLDUGU GIBI KALIYOR ADALETMIDIR SIMDI BU ARKADAS ISININ HAKKINI VEREMIYORSAN BIRAK GIT ARKADAS NEDIR BU BOYLE :@
amed yazdı:NE ZMAN DUZELTIRLERMI BU HATAYI HANGI HATAYI DUZELTTILERKI BUNU DUZELTSINLER ADAMALR 16 GB LIK OYUN YAPIYOR HATAYI ANINDA TESPIT EDIP DUZELTIYOLAR BIZIMKI SIRADAN BI OYUN AYLARCA YILLARCA HATALAR OLDUGU GIBI KALIYOR ADALETMIDIR SIMDI BU ARKADAS ISININ HAKKINI VEREMIYORSAN BIRAK GIT ARKADAS NEDIR BU BOYLE :@
Belli ki Çok kızdırmışlar seni :roll: