Merhabalar;
Arkadaşlar son günlerde forumda sıkça Üyelikal' dan ürün alanların bazı sorunlar ile karşılaştıklarına şahit oluyorum.Üyelikal dan Kredi Kartı ile ürün almayla ilgili konu vardı bir ara ama sanırım güncelliğini kaybetti.Bu konuda ben Kredi Kartı ile alışveriş yapamayan arkadaşlar için Üyelikal' dan nasıl PTT ile Havale yaparak ürün alacağımızı anlatacağım.
1.ADIM - ÜYELİK GİRİŞİ Kullandığımız tarayıcının adres kısmına http://www.uyelikal.com yazıyoruz ve enter' a tıklıyoruz.Daha sonra ana sayfadan giriş yapıyoruz.
2. ADIM - ÜRÜN SEÇME Ana sayfada hemen üst kısımda yer alan İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş yazısı ve ya simgesine tıklıyoruz.
3. ADIM - SEPETE EKLEME Alacağımız ürünü sepete ekliyoruz.
4. ADIM - SEPETE GİTME Sayfada bulunan Sepete Git butonu ile sepetimize gidiyoruz.
6. ADIM - ADRES KISMI Bu kısımda üye olurken belirttiğimiz adresi seçebilir ya da yeni bir adres ekleyebiliriz.
7. ADIM - ÖDEME YAP Ödeme Yap butonu ile ödeme ile ilgili seçenekler yapacağımız sayfaya gidiyoruz.
8. ADIM - BANKA HAVALESİ Bu kısımda Banka Havalesi yazan yeri seçiyoruz ve ileri diyoruz.
9. ADIM - PTT Havalesi Bu sayfada üstteki menüden PTT yi seçerek ileri diyoruz.
10. ADIM - REFERANS NO Bu sayfanın altındaki Referans No ile Hesap No yu alıp size en yakın PTT şubesine gidiyorsunuz.
Size en yakın PTT Şubesini öğrenmek için Tıklayınız!
ÖRNEK PTT HAVALE FORMU
11. ADIM - KODLARIN ELİMİZE ULAŞMASI Ödeme yapıldıktan bir süre sonra siteden "Siparişlerim" bölümüne girebilir buradan kodlara ulaşabilirsiniz.Eğer Kutu aldıysanız +5 Yetenek Puanı, Plus Paket ve Kasa Erişimi kodu isimleri ayrı ayrı yazılarak tarafınıza gönderilmektedir.
NOT: Konu kimseden alıntı değildir, tamamen Mert Çağlar KILIÇ yapımıdır.Alıntı yapacaklar belirtirlerse sevinirim.
ÖNEMLİ NOKTALAR:
PTT Havale Formunda "Referans Numarası" mutlaka belirtilmelidir.
Gönderilen şahsın adının yazıldığı bölüme "Abdullah YAZICI" yazılmasının sebebi Üyelikal' ın ve Havale yapılan hesap sahibinin Abdullah YAZICI olmasıdır.
Kodlar elinize kısa bir sürede ulaşmayabilir.En az bir gün beklemenizi ve sabırlı olmanızı öneririm.
Kodların gelmemesi ya da diğer problemler için iletişim adresleri;
Telefon: +90 212 264 75 14
Fax: +90 212 264 75 13
Adres: Sanayi Mah. Sultan Selim Cad. No:59/1 4. Levent - İstanbul
Eposta: bilgi@uyelikal.com
Sorularınızı konu altıdan sorabilirsiniz.
En son Eviren tarafından 05 Tem 2013 15:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Kullanıcı isteği.
Benzer bir konu ben de açmayı düşünüyordum, çünkü Üyelikal'dan kutu/akçe/plus satın almak oyuncuların sıkça sorduğu sorulardan. Eline sağlık, faydalı güzel bir çalışma.
JouRney yazdı:Benzer bir konu ben de açmayı düşünüyordum, çünkü Üyelikal'dan kutu/akçe/plus satın almak oyuncuların sıkça sorduğu sorulardan. Eline sağlık, faydalı güzel bir çalışma.
Kardeş emeğin için ellerine sağlık çok güzel olmuş. Benim sormak istediğim birşey var ben 18 yaşında değilim o ptt nin örnek havale kağıdının üzerinde Vergi no ve Tc kimlik no bölümü yazıyor tc kimlik nomu biliyorumda verdi no diye birşey bilmiyorum bunları yazmak zorunlumu bide yazmasak havale yapmazlar mı ? şimdiden teşekkürler.
ReaLMADRID yazdı:Kardeş emeğin için ellerine sağlık çok güzel olmuş. Benim sormak istediğim birşey var ben 18 yaşında değilim o ptt nin örnek havale kağıdının üzerinde Vergi no ve Tc kimlik no bölümü yazıyor tc kimlik nomu biliyorumda verdi no diye birşey bilmiyorum bunları yazmak zorunlumu bide yazmasak havale yapmazlar mı ? şimdiden teşekkürler.
Merhabalar;
Üyelikala yapılan havalelerde TC Kimlik No yeterlidir.Vergi Kimlik No' yu yazmanıza gerek yoktur.
Alıcıya Abdullah yazıcı yazacağız kesin dimi?
Birde kutu aldığımız zaman plus şifaresi +5 şifresi vs hepsi ayrı ayrımı geliyor :?:
Bu Arada Ellerine Sağlık Çok Güzel Bi Çalışma Olmuş..
Frankie yazdı:Alıcıya Abdullah yazıcı yazacağız kesin dimi?
Birde kutu aldığımız zaman plus şifaresi +5 şifresi vs hepsi ayrı ayrımı geliyor :?:
Hepsi bir mail olarak sitede ki hesabına alt alta yazacak şekilde geliyor eet alıcıya Abdullah Yazıcı yazacaksınız .
Frankie yazdı:Alıcıya Abdullah yazıcı yazacağız kesin dimi?
Hepsi bir mail olarak sitede ki hesabına alt alta yazacak şekilde geliyor eet alıcıya Abdullah Yazıcı yazacaksınız .