Merhaba arkadaşlar.
Parayı bitirdim ve ecel eşyaları aldım. Tank olmayı düşünüyorum eceli ürettikten sonra onu parlatmam gerekir. hallettiktne sonra farabi shen itemlr alıcam ve shen silah alıp parlatıcam. Sorum şu ecel üretmelimiyim şöyle bi bakarsak ecel üretmeyip madenleri satarsam 140 m y ye yakın para gleiyor ve bu parayla farabi solucan shen karakürk seti kolayca dizebilirim hem eceli parlatmaya vereceğim parayla arttırıcı alırım zırh yüzük vs düşürürüm shen iksir çeekrim. genede ecel gereklimidir üreetyimmi ?
Tank eşyaları
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Tank eşyaları
Merhaba,
Konıu gerekli alana taşınmıştır,lütfen buradan devam ediniz. viewtopic.php?f=4&t=93402
Konıu gerekli alana taşınmıştır,lütfen buradan devam ediniz. viewtopic.php?f=4&t=93402
- berberah
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Üretme bence. Grup bölgelerine gir. Çember için eşya al. Şahsen ben ecel ürettim ama ecel aylardır çantada duruyor, sadece görünüş olsun diye takıyorum. Ama ben genede bir eşya üreteceğim diyorsan; Ecel üreteceğine Farabi Farabi ceket üret canın yükselsin. Önceliğin Çemberlitaş için item almak olsun bence.
Titxberber [(^)Ecel Getiren] [Farabi Karakürk(^) Kafa Koparan] [Farabi Shen Gümüş Diş] [Bıçak Sırtı Kılıç]
Farabi shen ceket ve silah al silahın shen yükselt m 2.5 göz al yeter artar bile. 2 parça taskanat sonra gaffar
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Tank savaşçı olacaksan Ecel Getiren üretmen mantıksız çünkü bir işine yaramaz.Tank savaşçı olacaksan Maksimum Can+Direnç efsunlu eşyaları alabilirsin.
Keyifli Forumlar.
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Full bicagim
Ne ecelim ne latifim var.
Ne ecelim ne latifim var.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Ecel Getiren üretsen de üretmesen de direnç itemleri almak zorundasın. Artık Gaffar'a ofansif savaşçı alınmıyor yani bir savaşçının tank olması farz.Bu yüzden farabi shen veya farabi karakürk item diz. Tabi önce X 'e gitmen gerekiyor ona da asit ve ateş direnç itemleri almalısın.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ecel üretme bencede bıçak kılıç düşürürsün yok gaffar atamam diyosan çift item balyoz al parlat ben yüc vahşi var parlak baya iş görüyo 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN