SAVCILIK (SUÇ DUYURUSU)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
bekir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

SAVCILIK (SUÇ DUYURUSU)

Mesaj gönderen bekir »

BORBİ KULLANICI ÇALINMIŞTIR VE BUGÜN İTİBARİ İLE SAVCILIĞA DİLEKÇE VERİLMİŞTİR. BENİM İÇİN CAR ÖNEMLİ DEĞİL MAİLİM ÖNEMLİ CARI ALIN YİNE MAİLİMİ BANA GERİ VERİN. EĞER 3 GÜN İÇİNDE ÇALAN KİŞİ YADA KİŞİLER BANA KULLANICI ADIMI VE ŞİFREMİ TEKARAR GÖNDERMEZLERSE HIRSIZLIK VE DOLANDIRICIKTAN CEZA ALACAKLAR İLGİLİ MAKAMLARCA HABERİNİZ OLSUN LÜTFEN BU MASAJI HERKES BİRBİRİNE İLETSİN. KULLANICI ADIMI VE ŞİFREMİ
ÖZEL MESAJ AT DAVAMDAN VAZGEÇİYİM. UNUTMA 3 GÜNÜN VAR GÖNDER VE BENDE DAVAMI GERİ CEKİYİM.
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: SAVCILIK (SUÇ DUYURUSU)

Mesaj gönderen Redstrom »

Aslında arkadasımız bıraz güncel bir konuya değinmiş.Mail/msn,hesap hırsızlıgı artık adına her ne demek istiyorsanız.Peki bu konuda ne yapılablir arkadaşımızında dedıgı gıbı savcılıga yanı resmi kanllara başvurmak bu işin en basında gelır.Bu konu ile ilgili kanun hükümlerini uzun uzun yazıcak deılım ama TCK nın 243 mad. 107 mad. 113 mad. 123. mad. 132.mad. 134.mad. lerindekı hükümler açıktır merak edenler bu kanun maddelerının ne olduguna bakabılırler.
PEKİ neden bu kadar ceza söz konusuyken hala ınsanların maıl/msn vs hacklenıyor ?Çünkü bir cok ınsan hala bu konuların hukuk sistemi tarafından düzenlendiğini bilmiyor bilmediği gibi bunu yapanların üstüne gitmiyor.Bir çok kişi böle konularla uğraşmanın zaman kaybı olacagını düşünüyor.Yapılması gereken ise Kullanmakta oldugunuz mail adresinizin çalındıgını belırten 2 adet dilekce örnegı ve bır adet nufus cuzdan fotokopısı ıle Cumhurıyet Başsavcılıgına basvurmak.bu arada toplumdakı bır yanlıs kanıya da degınmek ısterım degısken IP kullanıcılarının tespit edılemedıgı yonunde arkadaslar IP adresı degısken dahı olsa her türlü tespıt edılebılır.
Bu konu ile alakalı verilmiş mahkeme kararlarınıda istersenız internette kısa bir araştırmanın ardından bulabılırsınız.
Redstrom
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Dün oyunda biri borbi çalınmıştır, görenler foruma foto koysunlar dedi.Herhalde o sensin ben borbiyi dün gördüm yeraltındaydı.Fotosuda bu: dicekken şimdi baktım ki foto yok.Çektim ama bulamadım mlsef çekmemiş ama borbi dün yeraltı girişindeydi, Bilgine...
bekir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bekir »

redstrom yorumların ve bilgilerin iin tşklr aynen dediğin gibi yaptım zaten 2 tane dilekçe ve nufus cüzdanı fotokopisi ve sonra savcıya sucu anlatım. ilgili makamlarca duruma el koyuldu umarım muhaffak olurum. tekrar tşklr
bekir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bekir »

xxkontxx kardeşim cok saol ilgin için cok teşekkür ederim inşallah sizin başınıza gelmez. dedğiğim gibi kont gibi arkadaşlar fotolarını cekmeye calışırlarsa sevirim sadece forma koysunlar daha iyi olabilir herşey için saolun...
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Xxkontxx »

Önemli değil lafı olmaz.İnş geri alırsın.
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Kardesim en iyisini yapiyorsun boyle insanlara boyle muamele.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

inş alırsın geri ...
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Kardeşim öncelikle sana geçmiş olsun.
Umarım en yakın zamanda hesabını geri alabilirsin.
Bu güne kadar en azından ikv de o kadar çok mail hısızlığı yapıldı ki ,
artık bunların hepsi sona erer inş.

İşte sana emsal kararlardan bir tanesi.

İstanbul`da, bir kişinin ``MSN`` ve ``E-Posta``
adreslerine girip, bilişim sistemindeki verileri bozarak,
bu adreslere erişimi engellediği iddiasıyla yargılanan bir internet kafe işletmecisi, 5 ay hapse çarptırıldı

Senin yaptığın işden dolayı tebrik ederim.Ve umarım
başarılı olursun.

Anka dan Alp
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

peki nasıl suc duyrusu açccan kanıt olmadan sen burda konu açtın o kişi o karektere girmez bidaha bunu düşündünmü...

?
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !

“Genel Sohbet” sayfasına dön