İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(
İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(
Ark. bn şimdi isim deiştirme aldım IIIeReNIII oyuncudan adan internet cafesiyim dedi ve aldım olmadı isim deiştir me sordum nie olmadı die ilk 4rakamdan sonra _ koyucaksın dedi gine olmadı adam bn yapayım dedi zorda olsa güvendim soran vazgeçtim geri ver dedim zarara girerm ark. fln yapsın dedi bnm de ikv den anlayan ark. oladığı için oyundan çıktım ve adam herşeyi söledim inş. doğru sölüordur yoksa bn biterim ...........jaseen
Re: İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(
Merhaba ;
Üyelik adınız ve şifreniz sizin sorumluluğunuz altındadır.
üyelik bilgilerinizi biliyorsanız Karakterlerinize bir zarar gelmeden hemen şifre değiştirmek gibi gerekeni yapmanız gerekiyor.
E pin alma konusuna gelince sadece çok güvendiğiniz kişilerle alışverin yapınız hakkında duyurular yapıldı.
Eğer böyle bir imkanı olamayanlarada üyelikal.com dan alması için yönetim tavsiye etti.
Sizden üyelik hakkında şifre veya herhangi bir siteye girmenizi talep edenleri lütfen oyun içerisinde Şikayet et butonunu tıklayarak yadahttp://www.istanbuloyun.com/support.aspxsitesinden fotoğraf ile birlikte gönderebilirsiniz.Oyun kurallarına aykırı bir şekilde oynayan veya hırsızlık yapan kişiler hakkında yönetimin hiçbir şekilde taviz vermediği unutulmasın.
İyi Forumlar ...
Üyelik adınız ve şifreniz sizin sorumluluğunuz altındadır.
üyelik bilgilerinizi biliyorsanız Karakterlerinize bir zarar gelmeden hemen şifre değiştirmek gibi gerekeni yapmanız gerekiyor.
E pin alma konusuna gelince sadece çok güvendiğiniz kişilerle alışverin yapınız hakkında duyurular yapıldı.
Eğer böyle bir imkanı olamayanlarada üyelikal.com dan alması için yönetim tavsiye etti.
Sizden üyelik hakkında şifre veya herhangi bir siteye girmenizi talep edenleri lütfen oyun içerisinde Şikayet et butonunu tıklayarak yadahttp://www.istanbuloyun.com/support.aspxsitesinden fotoğraf ile birlikte gönderebilirsiniz.Oyun kurallarına aykırı bir şekilde oynayan veya hırsızlık yapan kişiler hakkında yönetimin hiçbir şekilde taviz vermediği unutulmasın.
İyi Forumlar ...
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: İNŞ. HIRSIZ DEİLDİR .(
:idea: viewtopic.php?f=100&t=52316
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>