Bugün isim benzerliği yüzünden bir dostum parasal zarara girmiş bulunmaktadır.Ezberbozan'ın konusunu bu bölümde görebilirsiniz.Hiçbir şekilde benim ismimi kullanarak sizlerle alışveriş yapmaya çalışan,veya başka isteklerde bulunanlara kanmayınız.BaTTaLGaZi hariç diğer karakterlerimin hiçbirinde battal gazi sözcüğü bulunmamaktadır.
Tüm karakterlerim aşağıdaki fotoğrafta görülmektedir.
İlk 3 karakterin açılma tarihi 01.04.2007'dir.Bu tarih oyunun tam sürüme geçtiği tarihtir.
Ticaret veya başka bir iş gerçekleştirirken dikkatli olunuz.Kimseden şifre istemem.Özel durumlarda isteyecek veya verecek olduğumda cep telefonunu kullanırım.
Sunucuda bulunan Batdalgazi,Batdalgazii ve batalgazi gibi karakterlerin "HİÇBİRİ" bana ait olmamakla birlikte inanın tanımıyorum bile.
Elimde bulundurduğum oluşumlarla ilgili hiçbir hak ve yetki vermemekteyim.Bunlarla da ilgili sizleri kandırmaya çalışanlara kanmayın.İsmimi kullanarak herhangi bir yetki vaadi söz konusu olursa bana bildirirseniz çok mutlu olurum.
Beta'dan beri...
BaTTaLGaZi/Jangaderio/ViceroY
www.ikvonline.netİKV'nin Gelmiş Geçmiş En Büyük Hayran Topluluğu[Yönetici/Tasarımcı] www.loncabeta.org[Kurucu Yönetici/Tasarımcı] İKV Facebook Hayran Sayfası Yöneticisi
izdirapgrafik yazdı:Bugün isim benzerliği yüzünden bir dostum parasal zarara girmiş bulunmaktadır.Ezberbozan'ın konusunu bu bölümde görebilirsiniz.Hiçbir şekilde benim ismimi kullanarak sizlerle alışveriş yapmaya çalışan,veya başka isteklerde bulunanlara kanmayınız.BaTTaLGaZi hariç diğer karakterlerimin hiçbirinde battal gazi sözcüğü bulunmamaktadır.
Tüm karakterlerim aşağıdaki fotoğrafta görülmektedir.
İlk 3 karakterin açılma tarihi 01.04.2007'dir.Bu tarih oyunun tam sürüme geçtiği tarihtir.
Ticaret veya başka bir iş gerçekleştirirken dikkatli olunuz.Kimseden şifre istemem.Özel durumlarda isteyecek veya verecek olduğumda cep telefonunu kullanırım.
Sunucuda bulunan Batdalgazi,Batdalgazii ve batalgazi gibi karakterlerin "HİÇBİRİ" bana ait olmamakla birlikte inanın tanımıyorum bile.
Elimde bulundurduğum oluşumlarla ilgili hiçbir hak ve yetki vermemekteyim.Bunlarla da ilgili sizleri kandırmaya çalışanlara kanmayın.İsmimi kullanarak herhangi bir yetki vaadi söz konusu olursa bana bildirirseniz çok mutlu olurum.
Beta'dan beri...
BaTTaLGaZi/Jangaderio/ViceroY
www.ikvonline.netİKV'nin Gelmiş Geçmiş En Büyük Hayran Topluluğu[Yönetici/Tasarımcı] www.loncabeta.org[Kurucu Yönetici/Tasarımcı] İKV Facebook Hayran Sayfası Yöneticisi
Öncelikle Merhaba,
Umarım artık kimse karıştırmaz.Kimin ne olduğu bellidir.
NOT : Konu Görüş Alanı Dışına Çıktığı İçin ; Güncel..
Büyücümün nickini yaklaşık 5 ay önceReSeRVoiR olarak değiştirdim.Şu sıralar oyun içinde çeşitli isim benzerlikleri ile ilgili pmler geliyor.BaTTaLGaZi isimli karakter tektir.Diğerleri bana ait olmayıp sahtedirler.Dikkat ediniz.