Çemberlitaş ile araştırmalar başladı.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Çemberlitaş ile araştırmalar başladı.

Mesaj gönderen xxcezaxx »

Eminönünden veya Beyazıttan gidebilirsiniz. Beyazıttan gidilmesi daha yakındır. Beyazıta indiğinizde eminönüne doğru giden tramvay yolunu takip ettiğinizde karşınıza çıkacaktır. Eğer anadolu yakasından çemberlitaşa gitmek istiyorsanız anadolu yakasından beyazıta veya eminönüne giden toplu taşıma araçlarını kullanmalısınız.

Eminönünden çemberlitaşa gitmek için eminönüne iner inmez tramvay hattını sorunuz ve tramvay hattını bulduğunuzda tramvay hattını takip ederek gülhaneyi ve ayasofyayı geçeceksiniz ve aynı tramvay yolundan ilerlemeye devam edeceksiniz. Tramvay duraklarını takip edin ve bir tramvay durağına geldiğinizde tramvay durağının hemen yanında uzun ve eski ve etrafında çemberler olan etrafı muhtemelen çevrili bir yapı göreceksiniz. İşte orası çemberlitaş mevkiidir.

Bu ilk arastırmam devamı gelecek burdada dendıgı gıbı tranvay yolu dıyolar.Neden balıkcının orası olmasın ? Akıllarda cok soru ısaretlerı var.
Ve hain Agah bey mi Domuz mu ? Benım kanıtlarıma gore Agah ve domuz ortak olabilir videoda bir gözü kör olan adamdan baska bır adam daha vardı sakallı Agah Bey'e benzer belki Azat Efendi belki Manzur Bey'di ??
DOmuz ise diyorki : GB kadar inanmışlardı bana ??
NEyse olaylar netleştikçe buradan sizlere fayda göstermeye gayret edicem.

İyi forumlar.İyi oyunlar.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Çemberlitaş ile araştırmalar başladı.

Mesaj gönderen Refresh »

bir hain varsa kesinlikle domuzdur Ağah olamaz bence .Zaten Agah domuz tekin adam değildir mi ne diyodu Hatta domuza katıldık diye bize tavır koymuştu :D (45 lvlde görevi var).Domuzun gözünü hırs büyümüş hiç sevmemiştim zaten :D
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Evet videoda agah beyin darth vaderleşmiş halide var
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Getto »

Refresh yazdı:bir hain varsa kesinlikle domuzdur Ağah olamaz bence .Zaten Agah domuz tekin adam değildir mi ne diyodu Hatta domuza katıldık diye bize tavır koymuştu :D (45 lvlde görevi var).Domuzun gözünü hırs büyümüş hiç sevmemiştim zaten :D
Bende sevmem o keratayı :)
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
Kivi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kivi »

xxcezaxx yazdı:sakallı Agah Bey'e benzer belki Azat Efendi belki Manzur Bey'di ??
Azat Efendi Sobee'nin elektrikçisi :P
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Kivi yazdı:
xxcezaxx yazdı:sakallı Agah Bey'e benzer belki Azat Efendi belki Manzur Bey'di ??
Azat Efendi Sobee'nin elektrikçisi :P
:D
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Kullgeretta »

O sakallı şahıs Gaffar Beydir :) Çemberlitaş Eminönü Arz Sancak yukarısında kalmaktadır. Genç Bilgililerde Çemberlitaşda :D Ateş Büyüleri patlama yapacak !!! Teşkilat'ın karşısına geçebilriz ...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

cemberlitaş ve ipucları

Mesaj gönderen betadakisen »

slm gelecek olan cemberlitaş grub bölgesi daha önce sıgınak ve migratta büyük bir savaşcı kaybına ugrayan ikv nin savaşcı agırlıklı tasarladıgı bir bölge olcaktır..ben yazıyımda inanan inanır inanmayan yol alır..artı mavi topaz gibi iridyum gibi madenlerde 100/50 düşme olacaktır almak istiyen bu bölgeleri beklesin derim..artı krizoberil deger madalyalar deger kazancaktır..bunlar bildiklerimin bazıları..şimdik elindeki mavi topazı iridyumu halen cok yüksek fiatlara satmak istiyen kişiler aksine yorumlar yazıcaktır inanmayın gün gelir bu yazılımımla imzamıda atarım..savaşcıya daha yüksek hasarlı şaheser silah gelcektir büyücü ve şifacı icinde bu aynen gecerlidir.fakat istenilen madenler degişik olcaktır buda otomatikmen şuan cok yüksek olan maden fiatlarını düşürcektir inanan inanır inanmayan yol alır..zaten bu maden fiatlarının yüksek olması yönetimin kafasını bir hayli meşkul ediyordu pazarda kuramadılar care olarak cemberlitaşa şaheser silahlar koyarak sonuca ulaşma gayreti icindeler..artı defalarca junon kesipte zırh düşüremeyenler sizin icinde iyi bir haberim var biraz maliyetli olacak üretimi ama şaheser zırhlarda receteler arasında yer alcaktır..sonra demedi demeyin ben bildiklerimi yazıyımda dedim ya inanan inanır ama bu yazdıklarım cıkmasın bende bişey bilmiyorum..haydin hoş cakalın..
MeGmaGe
İskele Babası
İskele Babası

ÇemBeRLi TaŞın GİZEMİ COZuLDu

Mesaj gönderen MeGmaGe »

Evet arkadaslar oncelıkle herkeze ıyı forumlar ve ıyı oyunlar .
YakLasık 4 gundur Vıdyoları tekrar takrar ızlıyorum ve cıkarttıgım gızemlerı sızınle paylasmak ıstedım
Oncelıkle bu bolgelerde genellıkle sıfacılar ve savascılar boy gosterecek ve ardından gızemlı adamın AZAT EFENDı oldugunu gozlemledıgım bılgılerden yola cıkarak soyluyorum bu Bolgede genellıkle GB ıle bır savas olacak
ve orada dıkkatlıce belırttıgı gıbı soyle dıyordu ( eL altından gızlıce madalyalar verıyorlardı lazım olacak sana dıye )
vede orada belırtılen bır sey daha var / Yarım adada benı bır o tarafa bır bu tarafa göreve gonderdıler sımdı sıra zor olan yerde / Bılgı ıstıyorlar buluyorum kes dıyorlar kesıyorum vede onu yap bunu yap dıyorlar ... HIC bırı BENIM kadar BILMEDI ama onlar benı bır ZAHIR gıbı sevdıler o gun geldıgınde oyunumuzu bızde oynayacagız 2 ters 1 duz .... ve sondada 1 telefon gorusmesı var ve aynen soyle dıyor..
????? : İşini BiTirdin mi
????? : EVET

SaYgıLarımLa MeGmaGe RıDvaN ııReaDoNeıı
betadakisen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: cemberlitaş ve ipucları

Mesaj gönderen betadakisen »

slm oyunda denge denge diyen yönetim yukarda yadıklarımı aynen yapcaktır nasılmı adam defalarca junonu kesti ama şans yok zırhda düşmüyor yada sıgınaktan bişey düşüremiyor şansa baglıdır bu item olayı careyi denge olarak kurabilmesi icin şaheser receteler zırh gibi asa gibi nadide receteler mor receteler hepsi yer alcaktır yoksa bu oyunda ne denge kalır nede oyuncu digerlerinin yanında cok gücsüz kalan oyuncu ikv ye elveda demek zorunda kalmasın diye receteler yolda iclerinde daha güclü zırhlar mevcuttur biraz daha sabır diyerek bekleyelim görelim..cok araştırdım cok aynen hepsi tek tek cemberlitaşla yoldadır..

“Genel Sohbet” sayfasına dön