Durakmenzıl / Durakmenzilll / Durakmenzil / Yaramazçocuk /Dddygençlik ...
Herkese başarılarrrr...
aQuaLand yazdı:-Arkadaslar Tuvalete gittim geleceğim
-Arkadaşlar canım sıkılıyor
-Arkadaşlar banlandım
-ARkadaslar oyunu bırakdım
-Arkadaşlar vazgeçtim bırakmadım
-ARkadaslar kakam geldi
-Arkadaşlar film izliyorum
-Arkadaslar ara veriyorum
-......
Yahu arkadaşlar bu oyunda herkes kendini çok mu fazla önemsiyor yoksa oynayan çocuk sayısı cok arttıda ondan mı böle saçma konular açılıyor ?Forumu sureklı takıp ediyorum. Fakat sizin gibi insanlar yuzunden forumdanda soguduk..Artık gerçekden yeter..
-Arkadaşlar banlandım
-ARkadaslar kakam geldi
-......
Yahu arkadaşlar bu oyunda herkes kendini çok mu fazla önemsiyor yoksa oynayan çocuk sayısı cok arttıda ondan mı böle saçma konular açılıyor ?Forumu sureklı takıp ediyorum. Fakat sizin gibi insanlar yuzunden forumdanda soguduk..Artık gerçekden yeter..
-Arkadaşlar banlandım
-ARkadaslar kakam geldi
-......
Elvetsizlerle yazdı:serkannnn biraz ağır davranmıyormusun adı üstünde genel sohbet buraya başka ne yazılabilirki ...![]()
Resmi forumda bunu yazabilen kişinin IQ seviyesinden şüphe ederim.Çünkü ne halt olduğunu herkese belli ediyor.durakmenzil yazdı:Ne diyon lan sen arayıp sormayan olsun die yazıoruz keyfimizden deyil adam gibi bişy yazacaksan yaz billete azında laf olmuşuz demmeki zamanında çoşturmuşuzadam olun öyle çıkın karşımaaa...