Küfürbazlar ve Ceza Sistemi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
isyanImvar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Küfürbazlar ve Ceza Sistemi

Mesaj gönderen isyanImvar »

Ve yeniden silindi açtığım konu.Hem de ne sebep gösterdiniz ne de bir uyarı yapıldı.

Diyorsanız ki ''burası bizim mekanımız.İstediğimiz konuyu siler,istediğimiz konuya dokunmayız.İşinize gelirse...'' en azından açıkça söyleyin ki bilelim.

Bu ceza sistemi ana,bacı,avrad,baba,şeref ayırmaksızın küfür eden ve küfür etmeyi alışkanlık haline getirmiş insanların ekmeğine yağ sürmektedir.Birçok oyuncu küfür edeceğini oyunda ilan edebiliyorsa bu ceza sisteminin acizliğinden dolayıdır.Bir oyuncu '' Anana mı söveyim,bacına mı? sen seç..'' diyebiliyorsa oynumuzda, bu cezaların caydırıcı olmadığından kaynaklanıyordur.

Sizin söylediğiniz gibi , küfürlere karşılık vermeden şikayet eden,oyunu sadece keyif almak için ve bir TÜRK oyununa destek olmak için oynayan oyunculara ayıp etmişsiniz bu ceza sistemiyle.Küfür edilmesini engelleyemezsiniz elbette.Ancak cezasını vermelisiniz.İstediğiniz ; - oyuna bağımlı,küfürbaz,normal hayatla oyunu ayırt edemeyen,bir online oyunda öldüğü için karşısındakinin evini,telefonunu arayan,küfür eden bireylerle yola devam etmekse - doğru yoldasınız.Buyrun devam edin. Ancak bizim istediğimiz küfür edenlerin cezalarını almasıdır.Ve bu cezaların caydırıcı olmasıdır.2 gün yerine 2 ay ceza verin bakalım o bölge kanalından,klan kanalından küfür edeceğini ilan eden ahlaksızlar kaç kez daha bunu yapabilecekler.

Ve siz değerli İKV oyuncuları..Bu konuyu güncel tutalım.Ben yönetime küfür etmiyorum.Forumda konu kirliliği yaratmıyorum.Lütfen iki satır da olsa düşüncelerinizi yazın.

Ve siz değerli yönetim bu yazımda forum kurallarına aykırı bir nokta varsa, buyrun silin yeniden konumu.Ancak ben burada rahatsız olduğum ve oyunun çoğunluğunun rahatsız olduğu bir konuyu dile getiriyorum.Bırakın silmeyin bakalım oyuncuların düşünceleri nelermiş.Herkes memnunmu yeni şikayet sisteminden ve 2-3 günlük ,katlanarak ARTMAYAN cezalardan.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Küfürbazlar ve Ceza Sistemi

Mesaj gönderen aQuaLand »

Küfür sisteminin eksiklikleri var bu bir gerçek. Fakat hiç cezasız kaldıklarına da katılmıyorum. Şikâyet taleplerinin yoğunluğundan ilgilenmek de sorunlar yaşanıyor olabilir..

Ceza sistemi bence de hiç caydırıcı değil. Seninde dediğin gibi adamlar bizim gerçek den kutsal saydığımız şeylere küfür ediyor ve dönüp ‘ Ne olacak ki 2 günde başka char da takılırım’ diyor. Aslında verilsin bakalım – 1milyon oyun parası cezası, verilsin bakalım 25 gün susturma ya da uzaklaştırma, exp kaybı, bölge kanalına yazmama cezası, fısılda kanalının kapanması, … Buna daha birçok şey eklenebilir. Uygulamalarının zorluğu konusunda bir fikrim yok sadece bir öneri…

ReFik.!.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Bende bu konuya mesaj yazdığımı hatırlıyorum ama konun silinmiş dediğin gibi. Yönetim olarak yapıcı ve uygun bir dille yapılan eleştirileri ayakta alkışlayıp gereğini yapmanız gerekirken konuyu silmeniz gerççekten size yakışmıyor. Arkadaşın belirttiği tüm hususlar oyunun gerçeklerini yansıtıyor. Ve biz İKV gibi bir Türk yapımı oyuna destek veren oyuncular olarak bundan büyük rahatsızlık duyuyoruz. "Neler yapıldı, neler yapılmalı? " diye kendinize bir sormanız gerek bu konuda. Ben hatırlatayım;

- Oyun içinde online olan ve bizim şikayetlerimize yetişebilmek için büyük çaba sarfeden yönetim kadrosunu lav ettiniz.
- Bir süre başı boş serseri mayın misali ortada kalan küfürbazlar bu dönemde iyice zıvanadan çıktı ve oyunu bırakanlar oldu.
- Destek sayfasını devreye soktunuz. Oyun içerisinde aldığımız SS leri ayrıntıları ile belirterek size yollamamızı istediniz.
- Destek sayfası hali hazırda kullanılırken Oyun içi Şikayet sistemi getirdiniz. Bu bizim için gerçekten güzel oldu. Lakin Oyunculara verilen cezalar caydırıcı olmadığı için ve bizlerde şikayette bulunduğumuz oyuncunun ceza alıp almadığını bilemediğimiz için bu yenilik Hüsrana neden oldu.

Elbette ki siz yapmanız gereken şeyleri iyi bilirsiniz ama çoğu vaktini oyunda geçiren bizlerinde bildiği şeyleri açıklamasını engellemeyin. Eksikleriniz, yanlışlarınız, hatalarınız olabilir, olduda.(Sillah Tipi Güncellemesi-oyuncularınız geri bildirimde bulundu o gün akşam olmadan o hata düzeltildi.Kısmen) Biz oyuncu olarak oyuna destek veriyoruz, Lütfen sizde bizim bu duyarlı yaklaşımımıza engel olmayın bırakın biz bunu tartışalım sizde buradan ders çıkarın ve uygulayın.

Online oyunların en güzeli ve gelişmekte olanı İKV için birşeyler yapın..

Saygılarımla..

Binyetmişbir
MALAZGİRT Loncası
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
JiGy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen JiGy »

Mevzu da bahsi geçen şahıs benim.

Sanıyormusunuz ki canım sıkıldımı küfür ediom... Hangi Egoist canı sıkılınca küfür eder...
Bana küfür gelmedikce küfür etmem asla.... Adam bana pm den sövüyor kimse görmüyor...
Ne oluyor bu adamın sövdüğünü kimse görmediği için bu adam namuslu oluyor...
Bende o namussuza bölgeden klandan herkesin göreceği bir şekilde küfür ediom...

NEDEN...

Çünkü küfür öle değil böle edilir.... Gizli saklı küfür edip ben namusluyum ayaklarını bırakın...
1 Lvl çarlardan hergün küfür gelior:D Nie kimse buna bişey demiyor... Ben kimin bana nezm nniçin
küfür ettiğini biliom... Ve cvplarını ya bölgeden yaa klandan veririm herkesin göreceği şekilde rezil ederim...
Bendemi rezil oluom varsın olayım o bidaha bana küfür edemesin o bana yeter...
Bizi bilen bilir arkamızdakiler deil yanımızdakiler yeter bize...
Bana şeref namus kavramını öğretmeye kalkanlar alayınızın ciğerinin kaça satıldığını biliom...
Herkes ama herkes bana bi laf yada küfür etmeden önce birkez düşünsün yazdıklarımı....
Ceza sistemine gelince keşke küfür BAN sebebi olsa...
Keşke bana edilmesede bende etmesem...
Ki ban yemedikde deil 999 gün susturulan ve 2012 ye kadar hesabı bloke olan çarlarım var...
JiGy
Çokxünlüxbirisi
HeAllS

Hakkıdır Hakkı...
isyanImvar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Eh be kardeşim..Bahaneler sunduktan sonra herkesin haklı bir sebebi var gibi görünür.Madem sana küfür edildiğinde rahatsız oluyorsun,neden aynı şekilde karşılık veriyorsun.Küfür etmeden konuşmayı denesen ya..En azından normal konuşmalarında sadece hakaret ediyorsun.Bu yazını okuyan da sana 24 saat küfür ediliyor ve sen de bu yüzden çığrından çıkıp küfür ediyorsun sanacak.

Evet kendisinin de dediği gibi Eminönü'nün küfürbazlarındandır JiGy.Küfür ettiğinde karşındakinin sana bir daha küfür etmeyeceğini düşündüren ne ki sana..Küfür ettiğinde oyun oynayanları rahatsız etmekten başka ne geçiyor ki eline? Rahatlıyor musun? Bağıra bağıra küfür et bilgisayarının başında,rahatla.En azından oyundaki insanları rahatsız etme.
anektod
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen anektod »

Bölgeden Klandan Söyleden edilen küfürlerden rahatsız oluyorum. Kimse bana bölge klan söyle kanalını kapat deme lüksüne de sahip değil. bir adamın rezilliğini sen biliyorsan ve başkalarına karşı o kişiyi rezil etmek istiyorsan bunu bu kanallara aynı şekilde küfür ederek yapamazsın bu hak değil sana kimseye verilmemiştir. Ha dersin ki karakter mevzusudur ben karaktersizim millet içinde küçük düşmekten zevk alıyorum o halde o küfürü ettiğinde seninde aile efradının kulakları ölmüşlerininde kemiklerini sızlatacak küfürler eden ama senin görmediğin yüzlerce oyuncu var. bunu bil..!
Efendi olan kişilere bulaşmıyormu bu serefsiz kişiler. Elbette bulaşıyor iyi hatırlıyorum Gölgesavaşçısı denilen kişi meteorda bölge kanalından küfür edip bende onu uyardığımda lağım kokan ağzı ile bana demediğini bırakmamıştı.
sonuç karakterine veda etti aynı isimle başka bir karakter açtı kastı oyunda dolaşan serseri mayınlardan biri keşke IP ban alsa bu küfürleri söyleyen kişiler. İnanın adalet herkes içindir ben ediyorsam yanıma kar kalmamalı aynı cezayı hatta misli misli fazlasını almaya hazırım.
Derler ya "Mapus damına düşünce öğüt veren çok olur.." başa gelmeyince bilinmez düz mantıkla bir düşünün biri size küfür ediyor sende ona başka kişileri rahatsız edecek biçimde küfür ediyorsun. senin küfürünü gören kişiler seni uyarıyor onlara küfür edince onlarda sana ediyor SONUÇ ? 0+0 elde var 0
Ne oldum delisi olmamak lazım bölge klan söyle rol kanallarını meşgul etmeyin artık yeter küfürden rahatsız olduğumuzu belirttiğimiz bir konu açıyoruz orayada müdahil olan kişi kendi ettiği küfürü bana savunuyor yazık çok yazık sizi yetiştiren anne babaya ecdadınıza layık olmaya çalışacağınız yerde küçülüyor küçülüyor Allahın yarattığı en şerefli varlık insan olmaktan çıkıp Hayvanlardan bile aşağılık birer şeytan uşağına dönüşüyorsunuz. sözüm küfürü benimseyip hayatta uygulamaktan çekinmeyenlere herkes sizin gibi olsaydı ananızı bacınızı eşinizi sokağa gönül rahatlığı ile çıkmasına müsade edermiydiniz.
Herkes aklını başına devşirecek adam olacak efendi olacak kötü söz sahibine ait bana yöneltilen küfürleri kişi kendi ailesine kendisine ediyor sayarım yasaklı listesi bu kadar kısıtlı olmasaydı herkes o listede potansiyel bir yere sahip olurdu.

Binyetmişbir
MALAZGİRT Loncası
Resim

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms

Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
Kullanıcı avatarı
JiGy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen JiGy »

isyanImvar yazdı:Eh be kardeşim..Bahaneler sunduktan sonra herkesin haklı bir sebebi var gibi görünür.Madem sana küfür edildiğinde rahatsız oluyorsun,neden aynı şekilde karşılık veriyorsun.Küfür etmeden konuşmayı denesen ya..En azından normal konuşmalarında sadece hakaret ediyorsun.Bu yazını okuyan da sana 24 saat küfür ediliyor ve sen de bu yüzden çığrından çıkıp küfür ediyorsun sanacak.

Evet kendisinin de dediği gibi Eminönü'nün küfürbazlarındandır JiGy.Küfür ettiğinde karşındakinin sana bir daha küfür etmeyeceğini düşündüren ne ki sana..Küfür ettiğinde oyun oynayanları rahatsız etmekten başka ne geçiyor ki eline? Rahatlıyor musun? Bağıra bağıra küfür et bilgisayarının başında,rahatla.En azından oyundaki insanları rahatsız etme.

Benim anneme Allah ın oğlu bak Allah ın oğlu küfür edemez ben Sivas lıyım ben babamdan duymadım küfür...
ki kalmış ki oyundaki bi kansız benim anama sövücek ona bu oyunu dar ederim...
benim ceza anlayışım bana edilen silahla karşılık vermek... küfür edilirse küfürle cevap veririm...
küfür ettiiğim kişi ben edincce daha etmiyecek die düşünmüom... eder tabikide eder...
ama ben ona herkesin içinde herkesin göreceği şekilde edersem bi dahakine bi durur düşünür
düşününce vaz geçer... vaz geçmedimi bidaha aynı küfürü yer bölgeden bi dahakine düşünmesine bile gerek kalmaz
edemez...

oyundaki rahatsız olanlaraa gelince kimse umrumda deil bayanlar ve dostlarım dışında....
JiGy
Çokxünlüxbirisi
HeAllS

Hakkıdır Hakkı...
Kullanıcı avatarı
JiGy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen JiGy »

anektod yazdı:Bölgeden Klandan Söyleden edilen küfürlerden rahatsız oluyorum. Kimse bana bölge klan söyle kanalını kapat deme lüksüne de sahip değil. bir adamın rezilliğini sen biliyorsan ve başkalarına karşı o kişiyi rezil etmek istiyorsan bunu bu kanallara aynı şekilde küfür ederek yapamazsın bu hak değil sana kimseye verilmemiştir. Ha dersin ki karakter mevzusudur ben karaktersizim millet içinde küçük düşmekten zevk alıyorum o halde o küfürü ettiğinde seninde aile efradının kulakları ölmüşlerininde kemiklerini sızlatacak küfürler eden ama senin görmediğin yüzlerce oyuncu var. bunu bil..!
Efendi olan kişilere bulaşmıyormu bu serefsiz kişiler. Elbette bulaşıyor iyi hatırlıyorum Gölgesavaşçısı denilen kişi meteorda bölge kanalından küfür edip bende onu uyardığımda lağım kokan ağzı ile bana demediğini bırakmamıştı.
sonuç karakterine veda etti aynı isimle başka bir karakter açtı kastı oyunda dolaşan serseri mayınlardan biri keşke IP ban alsa bu küfürleri söyleyen kişiler. İnanın adalet herkes içindir ben ediyorsam yanıma kar kalmamalı aynı cezayı hatta misli misli fazlasını almaya hazırım.
Derler ya "Mapus damına düşünce öğüt veren çok olur.." başa gelmeyince bilinmez düz mantıkla bir düşünün biri size küfür ediyor sende ona başka kişileri rahatsız edecek biçimde küfür ediyorsun. senin küfürünü gören kişiler seni uyarıyor onlara küfür edince onlarda sana ediyor SONUÇ ? 0+0 elde var 0
Ne oldum delisi olmamak lazım bölge klan söyle rol kanallarını meşgul etmeyin artık yeter küfürden rahatsız olduğumuzu belirttiğimiz bir konu açıyoruz orayada müdahil olan kişi kendi ettiği küfürü bana savunuyor yazık çok yazık sizi yetiştiren anne babaya ecdadınıza layık olmaya çalışacağınız yerde küçülüyor küçülüyor Allahın yarattığı en şerefli varlık insan olmaktan çıkıp Hayvanlardan bile aşağılık birer şeytan uşağına dönüşüyorsunuz. sözüm küfürü benimseyip hayatta uygulamaktan çekinmeyenlere herkes sizin gibi olsaydı ananızı bacınızı eşinizi sokağa gönül rahatlığı ile çıkmasına müsade edermiydiniz.
Herkes aklını başına devşirecek adam olacak efendi olacak kötü söz sahibine ait bana yöneltilen küfürleri kişi kendi ailesine kendisine ediyor sayarım yasaklı listesi bu kadar kısıtlı olmasaydı herkes o listede potansiyel bir yere sahip olurdu.

Binyetmişbir
MALAZGİRT Loncası

Bölge ve klan kanalını kapatmak veya küfür ederken beni yasakla demem bi öneri sen rahatsız ol veya olma umrumda değil
Kimse bana bu oyundaki kuralları ve haklarımı öğretmesin küfür ettiğim adamın vardır sıkıntısı etmişimdir ederim
Hakkıdır Hakkı. Hakkı da kızmıdır erkekmi bi düşün
Senin benm karakterim hakkında ne düşündüğün umrumda deil. Çünkü eğlence planlarımda sen yoksun seni dahil etmedim
Benimde dile getirmediğim veya yazmadığım yüzlerce değil binlerce küfür var bana edenlere karşı yaatmadan önce onların bütün 7 zilzilesini tek tek itina ile aklımdan geçirip dilime döküyorum sende bunu bil...
Ben küfür ederken sayfaa pembeleşiyor emre sus emre yapma emre ceza alıcan emre Gm geldi(:
tanıdık tanımadık çok pm geliyor ve hiçbirisine karşılık vermiyorum
Biz sağlam yetişdik bizi büyütenlerede hakkını verdik üniversite son sınıfdayım diplomamı alıyorum 1 hafta sonra...
JiGy
Çokxünlüxbirisi
HeAllS

Hakkıdır Hakkı...
wednesday
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen wednesday »

Binyetmişbir ilk senden başlayayım madem bu kadar yazabilme yeteneğin var ikv değilde yazar olup roman yaz sen gel gelelim benim konuma 2 sene evvelki olayı neden açıyosun anlam verebilmiş değilim.Kesin olan bişi var oda senin kafadan veya beyinden sakat oluşundur sen kimsinki benim hakkımda foruma konu açıyosun. Bak yazıcaklarımı iyi dinle gerizekalı aptal ben oyunda yanımda bi bayan varken veya ablam veya kardeşim niyetine gördüğüm bir insan varken senin gibi bi şerefsizde kalkıp özeline msn ister yada söyleden olur olmaz konuşursa Şimdi sana diyorum Binyetmişbir salağı kızı teslim edip gidiyimmi yani senin gibi karaktersizmi olayım kim olursa olsun yanındaki bayanı koruyamıyosa girmesin bu oyuna 4 senelik oyun hayatımda asla kimseye sebebsiz küfretmedim etmemde asla kimseyle işim olmadı taki sizin gibi çirkef insanlar olduğu sürece ve tekrar dediğim gibi bu kadar yazabilme yeteneğin var ne arıyosun bu oyunda git roman yaz yazık oluyo sana ikv lerde hem şunu bil hiç bi online oyun küfürsüz değildir olanı göster ben bu oyunu bırakırım senin gibi insanların amacı oyun değil konu açıpta kendini akıllı sanan oysaki beyin özürlü insanlarsınız SON DİYECEĞİMİDE YAZAYIM BEN SANA KÜFRETTİM AMA ETTİĞİME ASLA PİŞMAN OLMADIM AKSİNE SENİN GİBİ İNSANLAR HAKEDİYO DİE GURUR DUYUYORUM VE İNAN ŞU AN Bİ KAÇ İNSANIN HATIRI OLMASA SANA BURDAN TEKRAR KÜFRETME ONURUNU YAŞICAKTIM KARAKTERSİZ İNSAN Saygılarımla Gölgesavaşçısı
isyanImvar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Israrla bana küfür edildiği için küfür ediyorum,bu yüzden HAKKIDIR diyebiliyorsun Jigy.Keşke sadece sana küfür edildiğinde küfür ediyor olsan da bu durumu kurtarabilme şansımız olsa.Ancak sen de biliyorsun küfür etmeyi sevdiğini ve bunu alışkanlık haline getirdiğini.Diyelim ki sadece sana küfür edildiği için karşılık veriyorsun. Küfürden rahatsız oluyorsun.O halde küfür etmenin yanlış olduğunun bilincindesin.Yanlışa yanlışla cevap veriyorsun.

Anlamamız gereken şey şu.Kimsenin kimseyi,küfür ederek,taciz ederek rahatsız etmeye hakkı yoktur.Sana küfür etme demiyorum artık zaten.Sana da değil sadece.Bu oyundaki küfürbazların,hırsızların hepsine söylüyorum bunları.Tek isteğim sen ve senin gibiler küfür ettiklerinde hak ettikleri cezaları alsınlar.

Keşke ettğiniz küfürlerin gerçek karşılığı olan cezaları alsanız da '' Sınırsız ban yesem de yine söverim nolcak lan!! Bütün hesaplarımdan sövecem yine.!!'' deseniz.Tüm karakterlerinizden kurtulsak.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön