2013 eminonu sunucu sampiyonu heyy gibi beeeh
Enniyi savasci:KILICUSTASI dahada bise soylememe gerek yok
Eminönü'nde çok mücadele etmiş bir oyuncu olarak sunucunun benim içim özel bir yanı vardı ta ki sebepsiz yere hesabımdaki karakterlerimin yönetici tarafından silindiğini öğrenene kadar. Artık lanetli sunucu olarak anılarımda yaşatıyorum. Kim bilir belki savaşın rüzgarı değişir ve o topraklara tekrar döneriz... Dönersem ikisirimi isterim.ZuLFiKaR yazdı: ↑12 Eki 2019 22:04 Eskilerden herkes özledi, özlendi, kavga ettiklerimiz dahi...
Bırakın güzel birer hatıra olarak kalsınlargeri dönüş imkansız
![]()
Buyurun gelin Eminönü'ne Yeşilmen iksir ikram edeyim size...
ZuLFiKaR Shefa Davşanım DRAİLANTUS Nefs ılAlı ılZlı HeYGiDi VaYaRKaDaŞ HoLLySHiT BaNaSaPMaŞiFaYıM Buluşmaartıepe
Geçmiş olsun moruk dönme boşver değmezSeRRuh yazdı: ↑20 Eki 2019 19:35Eminönü'nde çok mücadele etmiş bir oyuncu olarak sunucunun benim içim özel bir yanı vardı ta ki sebepsiz yere hesabımdaki karakterlerimin yönetici tarafından silindiğini öğrenene kadar. Artık lanetli sunucu olarak anılarımda yaşatıyorum. Kim bilir belki savaşın rüzgarı değişir ve o topraklara tekrar döneriz... Dönersem ikisirimi isterim.ZuLFiKaR yazdı: ↑12 Eki 2019 22:04 Eskilerden herkes özledi, özlendi, kavga ettiklerimiz dahi...
![]()
ZuLFiKaR Shefa Davşanım DRAİLANTUS Nefs ılAlı ılZlı HeYGiDi VaYaRKaDaŞ HoLLySHiT BaNaSaPMaŞiFaYıM Buluşmaartıepe
bizi bilen bilirDisiSilahsor yazdı: ↑04 Eyl 2015 22:57 Yıllar sonra ilk defa girdim ve gördüğüm manzara beni çok etkiledi. Sunucu'nun en'leri.
Şuan ki tabloya bakıldığında bunu söylemek zor.
Alakalı olması nedeniyle bana göre;
Savascı: SheyTan
Büyücü: edda
Şifacı: eşrefpaşahospital
Sağol moruk. Dönersem yine savaş çıkar diye mi diyorsun çoğayıp ediyorsunHARBILAZ yazdı: ↑21 Eki 2019 20:40Geçmiş olsun moruk dönme boşver değmezSeRRuh yazdı: ↑20 Eki 2019 19:35Eminönü'nde çok mücadele etmiş bir oyuncu olarak sunucunun benim içim özel bir yanı vardı ta ki sebepsiz yere hesabımdaki karakterlerimin yönetici tarafından silindiğini öğrenene kadar. Artık lanetli sunucu olarak anılarımda yaşatıyorum. Kim bilir belki savaşın rüzgarı değişir ve o topraklara tekrar döneriz... Dönersem ikisirimi isterim.ZuLFiKaR yazdı: ↑12 Eki 2019 22:04 Eskilerden herkes özledi, özlendi, kavga ettiklerimiz dahi...
![]()
ZuLFiKaR Shefa Davşanım DRAİLANTUS Nefs ılAlı ılZlı HeYGiDi VaYaRKaDaŞ HoLLySHiT BaNaSaPMaŞiFaYıM Buluşmaartıepe![]()
2 yıldan uzun bi süredir oyunu bırakmış durumdayım napcam savaşıSeRRuh yazdı: ↑10 Kas 2019 13:31Sağol moruk. Dönersem yine savaş çıkar diye mi diyorsun çoğayıp ediyorsunHARBILAZ yazdı: ↑21 Eki 2019 20:40Geçmiş olsun moruk dönme boşver değmezSeRRuh yazdı: ↑20 Eki 2019 19:35Eminönü'nde çok mücadele etmiş bir oyuncu olarak sunucunun benim içim özel bir yanı vardı ta ki sebepsiz yere hesabımdaki karakterlerimin yönetici tarafından silindiğini öğrenene kadar. Artık lanetli sunucu olarak anılarımda yaşatıyorum. Kim bilir belki savaşın rüzgarı değişir ve o topraklara tekrar döneriz... Dönersem ikisirimi isterim.ZuLFiKaR yazdı: ↑12 Eki 2019 22:04 Eskilerden herkes özledi, özlendi, kavga ettiklerimiz dahi...
![]()
ZuLFiKaR Shefa Davşanım DRAİLANTUS Nefs ılAlı ılZlı HeYGiDi VaYaRKaDaŞ HoLLySHiT BaNaSaPMaŞiFaYıM Buluşmaartıepe![]()
![]()