arkadaşlar birgün arkadaşımla konuşurken dedi ki 4 ekimde 59 lwl cıkacak bazılarılarına sordum çıkmayacak diyor bunu sormak istedim
TEŞEKKÜRLER :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
4 ekimde 59 lwl çıkacakmı
- Cccyenilmezccc
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Cccyenilmezccc
- Salgın Koruyucusu
Re: 4 ekimde 59 lwl çıkacakmı
Cccyenilmezccc yazdı:arkadaşlar birgün arkadaşımla konuşurken dedi ki 4 ekimde 59 lwl cıkacak bazılarılarına sordum çıkmayacak diyor bunu sormak istedim
TEŞEKKÜRLER :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ve eğer cıkarsa ejder asa ahsab ve ecel veya latif bir görevden verilirse güzelmi olur [Vimeo][/Vimeo] :?: :?: :?: :?:
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
59. seviyeye daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook varBaLikekmek yazdı:Çıkmaz sanırım.
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Şöyle bir 20 30 yıl varVforVendetta1 yazdı:59. seviyeye daha çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook varBaLikekmek yazdı:Çıkmaz sanırım.![]()
Ray malifalitiko
- kadim
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
ÇIKARTAMAZLAR bi yeni silahlardan bu kadr gürültü çıktıysa yeni lvl de kim bilr ne olur

- Occeseons10
- İri Fare Avcısı
- Lonca: PERSPEKTİF
GM Captain ATX bugun konuşma yapdı 4 ekim de yeni bölge gelecek dedi ama ne olacağını söylemedi sadece grub bölgesi olmadığını bildirdi.
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
Hay ağzına sağlık ya bıktık şı GB'den yemin ediyorum. Yeni lwl gelsede çarlarımı kassamOcceseons10 yazdı:GM Captain ATX bugun konuşma yapdı 4 ekim de yeni bölge gelecek dedi ama ne olacağını söylemedi sadece grub bölgesi olmadığını bildirdi.