loncada %60 çemberli arttırıcı var plus var kasa var bu mudur yani düşen itemler adamlar girior ne kutu var ne plus asa alıp çıkıor ve ne şimdi okadar iksirim emeğin karşılığı bu mudur yani lütfen şu arttırıcıların oranlarını bir daha gözden geçirsinler yöneticiler
25 gaffardan düşen itemler bu mudur ? :@
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
25 gaffardan düşen itemler bu mudur ? :@
evet arkadaşlar 25 kez gaffar kestim düşenler siyanür pant ve siyanür ceket bu adaletmidir arkadaşlar.
loncada %60 çemberli arttırıcı var plus var kasa var bu mudur yani düşen itemler adamlar girior ne kutu var ne plus asa alıp çıkıor ve ne şimdi okadar iksirim emeğin karşılığı bu mudur yani lütfen şu arttırıcıların oranlarını bir daha gözden geçirsinler yöneticiler
IxMevzuDeriNxI <Mevlana Asa >
SaNCaKVeYRoN < Ejder Asa (^) >
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Re: 25 gaffardan düşen itemler bu mudur ? :@
Sana yine birşeyler düşmüş benim gibi hiç bir şey düşüremeyenler ne yapsın.
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
düşenler işe yaramadıktan sonra ne kıymeti var düşmesinin
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
-
- İri Fare Avcısı
Sancak bırak bu oyunu oynamayı boşluk bir oyun
robot gibi düşürcem diye giriyordum bende düşmedi bırak ben bırakalı 4 ay oldu çok iyi bişe yani
yNçRxMeVa<< bırakman dileği ileeee
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bü gidişle yolun sonu o zatenyeterartik yazdı:Sancak bırak bu oyunu oynamayı boşluk bir oyunrobot gibi düşürcem diye giriyordum bende düşmedi bırak ben bırakalı 4 ay oldu çok iyi bişe yani
yNçRxMeVa<< bırakman dileği ileeee
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
- Asinefer32
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Inception
25 defamı 250 lıyı gectım ve tam bı setım yoq yıne ceket pant dusmus artırıcıda deıl sans ısı 

EfeMehmet Karademir
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sende haklısında adamlar girior tekte asa alıor 2 girişte set düzüyor arttırıcı diolar alayı fason plussuz kutusuz adamla 2 kere girdik 1. de mev asa 2. de hidro asa arttırıcıların oranlarını yükseltseler böle olmaz bence ama şansta var işin içinde tabiAsinefer32 yazdı:25 defamı 250 lıyı gectım ve tam bı setım yoq yıne ceket pant dusmus artırıcıda deıl sans ısı
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi
bende arttırıcılı 1. x de kıyamet 2. x de kelvin dusurdum sanırım bıraz sans la alkalıSaNCaKMevzuDeriN yazdı:sende haklısında adamlar girior tekte asa alıor 2 girişte set düzüyor arttırıcı diolar alayı fason plussuz kutusuz adamla 2 kere girdik 1. de mev asa 2. de hidro asa arttırıcıların oranlarını yükseltseler böle olmaz bence ama şansta var işin içinde tabiAsinefer32 yazdı:25 defamı 250 lıyı gectım ve tam bı setım yoq yıne ceket pant dusmus artırıcıda deıl sans ısı
auril & DoubleLift
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Inspired Souls
Auril yazdı:bende arttırıcılı 1. x de kıyamet 2. x de kelvin dusurdum sanırım bıraz sans la alkalıSaNCaKMevzuDeriN yazdı:sende haklısında adamlar girior tekte asa alıor 2 girişte set düzüyor arttırıcı diolar alayı fason plussuz kutusuz adamla 2 kere girdik 1. de mev asa 2. de hidro asa arttırıcıların oranlarını yükseltseler böle olmaz bence ama şansta var işin içinde tabiAsinefer32 yazdı:25 defamı 250 lıyı gectım ve tam bı setım yoq yıne ceket pant dusmus artırıcıda deıl sans ısı
Adam zaten efkarlı bi de sen vur :twisted:
- SaNCaKMevzuDeriN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bu günde sevdiğim bi abim 3. gaffarında mevlana pant. ve mevlana ceket düşürdü böyle adalet olmaz olsun 25 gaffardır alamadığım şeyler tek gaffarda düşüyorsa bu adalet deildir abimiz için sevindim ama benim gibi birçok insan için üzülüyorum bırakıcam şifayı ejder basıcam maden çekiyorum 4 gün elmas çektim menekşe yok arttırıcı olacak sözde alayı fason :evil:Auril yazdı:bende arttırıcılı 1. x de kıyamet 2. x de kelvin dusurdum sanırım bıraz sans la alkalıSaNCaKMevzuDeriN yazdı:sende haklısında adamlar girior tekte asa alıor 2 girişte set düzüyor arttırıcı diolar alayı fason plussuz kutusuz adamla 2 kere girdik 1. de mev asa 2. de hidro asa arttırıcıların oranlarını yükseltseler böle olmaz bence ama şansta var işin içinde tabiAsinefer32 yazdı:25 defamı 250 lıyı gectım ve tam bı setım yoq yıne ceket pant dusmus artırıcıda deıl sans ısı
Anadolu Nefesi
Anadolu Nefesi