Merhabalar,
Bugun saat 12.00 da başlayan maceramızı 16.30 da bitiriyorduk.Yolu geçmemiz bir hayli uzun sürdü çünkü; 2 büyücünün hasarı ne kadar olabilirdi ? Neyse.Biraz uğraş ve bir kaç iksir sonucu Yol Savaşçısı öldürülmüş, ödül olarak 'MADALYA düşmüştür. O aradaki heyecanı dindirerek, sıra GBM X yolundaydı. İlk sefer sadece keşif amaçlı 80 küsür canına kadar indirdik ne oldugunu öğrendik. Artık kıyım zamanıydı ! Öyle de oldu. Fakat ''23'' canında Tank(Ben)'im internetimin kesilmesi üzerine olumsuz oldu. 23 Canından sonrası 1-2 iksir ile gelirdi buna eminim. Ama kısmet değilmiş. Her ne kadar yerde GBM X ölü yatıyor olmasa da, biz onu KESTİK ! Her şeyi öğrenince çok daha kolay oldu. Yarın, aynı ekiple tekrar denemeyi planlıyoruz.Bu sefer başaracağız..
GBM X'i 23 canda kaçırdığımıza inanmayan arkadaşlar olabilir, elimde fotoğraf yok.Takım arkadaşlarım almış olabilir, bilmiyorum. Fakat Yol Savaşçısı'ndan 1-2 poz alabildik
İksirlerini, saatlerini, emeğini gösteren tüm takım arkadaşlarım olan; yNçRxSonZeYBeK, Yobazz, FUJİ, Demirhanxşifa ve RoWxŞiFhaIuAI'ya sonsuz teşekkürler..
byreal yazdı:Sancakta ilk kesim bizde daha kesilmeden kesmiş sayılmaz
Merhabalar,
Biz ilk kim kesti diye sormadık ki bunu forumdan görebildik zaten. Amacımız 2. olmaktı ve item düşürmekti.Konu tamamen başka iken, saptırmanı ve dikkati üstüne çekmekteki amacını anlayamıyorum.Konunun uzamaması için daha fazla cevap vermeyeceğim.
tebrik ederim gruptaki herkezi. Alanlarında çok iyi hepsi güzel bi ekip olmuşssunuz gerçekten siz bu hızla alayını kesersiniz.. Başarıların devamına....ilk kesim son kesim fark etmez ama siz benim gözümde ilk kesenden daha iyisiniz (kendi fikrim)