hırsız tornavida

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bortecine
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

hırsız tornavida

Mesaj gönderen Bortecine »

arkdaşlarr lodos şifacı OOOTORNAVİDAOOO hırsızdırr dün menekşe elmasımızı çalmışdır TRKLYRAKI isimli arkdaşımız da şahittir fotolar elimde şimdide desteğe yollıyacağım
Resim
Resim
Resim

OOOTORNAVİDA - Büyücxinfaz
Resim
BAFRALII
Trkstylvodka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: hırsız tornavida

Mesaj gönderen Trkstylvodka »

Bortecine yazdı:arkdaşlarr lodos şifacı OOOTORNAVİDAOOO hırsızdırr dün menekşe elmasımızı çalmışdır TRKLYRAKI isimli arkdaşımız da şahittir fotolar elimde şimdide desteğe yollıyacağım
Resim
Resim
Resim

OOOTORNAVİDA - Büyücxinfaz
Trkstylrakı benim charım dır.
arkadaş bölgeden yazdı menekşe karşılığı isim değiştirme alıyorum şahit olun arkadaşlar diye bende o sıralar 4 yapraklı yoncada maden çekiyordum ve maden çekerken boş duran arkadaşlar bilir yazıyı okudum ve şahit olacağımı fakat resimleri çekmesini söyledim.
Kullanıcı avatarı
Cingox
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Cingox »

KARDEŞ HATA SENDEDE VAR KODLAR HERZAMAN SADECE RAKAMLI OLMAZ İÇİNDE İLLA HARF OLUR ORDAN ÇAKMALIYDIN ASLINDA HEM ADAM KOD SATIYOR ADAMDA KOD OLSA İLK KENDİ DEĞİŞİR YANİ %100 SEN HATALISIN
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...!
HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...!
ResimBU ADAM YALANCIMI_?
Resim
Kullanıcı avatarı
Kastella
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kastella »

alış erişten onayladgnız bir materyalsizin onayını velmiş demektir. kişi oyun içinde blunmayan bir madde satamaz . alış verişten önce konusmalarınızı fotorafını almış olsa bile ban yersiiZ ep alım satım yasaktır ...
KaSTeLLa
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kupluce »

Cingox yazdı:KARDEŞ HATA SENDEDE VAR KODLAR HERZAMAN SADECE RAKAMLI OLMAZ İÇİNDE İLLA HARF OLUR ORDAN ÇAKMALIYDIN ASLINDA HEM ADAM KOD SATIYOR ADAMDA KOD OLSA İLK KENDİ DEĞİŞİR YANİ %100 SEN HATALISIN
Biri %100 hatalı ise karşısındaki haklı demektir sen hırsıza haklı diyorsan tabi o senin bileceğin iş :?:
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön