Bortecine yazdı:arkdaşlarr lodos şifacı OOOTORNAVİDAOOO hırsızdırr dün menekşe elmasımızı çalmışdır TRKLYRAKI isimli arkdaşımız da şahittir fotolar elimde şimdide desteğe yollıyacağım
OOOTORNAVİDA - Büyücxinfaz
Trkstylrakı benim charım dır.
arkadaş bölgeden yazdı menekşe karşılığı isim değiştirme alıyorum şahit olun arkadaşlar diye bende o sıralar 4 yapraklı yoncada maden çekiyordum ve maden çekerken boş duran arkadaşlar bilir yazıyı okudum ve şahit olacağımı fakat resimleri çekmesini söyledim.
KARDEŞ HATA SENDEDE VAR KODLAR HERZAMAN SADECE RAKAMLI OLMAZ İÇİNDE İLLA HARF OLUR ORDAN ÇAKMALIYDIN ASLINDA HEM ADAM KOD SATIYOR ADAMDA KOD OLSA İLK KENDİ DEĞİŞİR YANİ %100 SEN HATALISIN
*Hayati gözyaslarinla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandir...! HERKES BİR GÜN |L|O|D|O|S|OLACAK...! BU ADAM YALANCIMI_?
alış erişten onayladgnız bir materyalsizin onayını velmiş demektir. kişi oyun içinde blunmayan bir madde satamaz . alış verişten önce konusmalarınızı fotorafını almış olsa bile ban yersiiZ ep alım satım yasaktır ...
Cingox yazdı:KARDEŞ HATA SENDEDE VAR KODLAR HERZAMAN SADECE RAKAMLI OLMAZ İÇİNDE İLLA HARF OLUR ORDAN ÇAKMALIYDIN ASLINDA HEM ADAM KOD SATIYOR ADAMDA KOD OLSA İLK KENDİ DEĞİŞİR YANİ %100 SEN HATALISIN
Biri %100 hatalı ise karşısındaki haklı demektir sen hırsıza haklı diyorsan tabi o senin bileceğin iş :?: