Deprasyon,Joob,Akdenizli...(dost kazığı)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Deprasyon,Joob,Akdenizli...(dost kazığı)

Mesaj gönderen Melankolik »

Hayatta en acı şeylerden biri dost kazığıdır.. Ben bunu yaşadım...
Dost bildiğim adamlar.. Meğer sadece dost portresi çiziyormuş.. Beni ne de iyi kandırdılar..
7aydır dosttuk.. Row loncasını beraber kurduk.. Mehmet ışıktan bahsediyorum yani sizlerin Joob,Rowxjoob,Rowxdeprasyon
olarak tanıdığı kişi.. Bu zamana kadar hiç bir yanlışını görmedim. Aksine oyunda en güvendiğim kişilerden biriydi. Böylesine aşağılık bir işi yapacak son adam olarak gördüğüm kişilerdendi..
Biz Row olarak bir aileydik ve bu ailenin bir üyesi de mehmetti..
10 numara dostluğumuz vardı hala inanamıyorum nasıl böyle birşey yaptı..
Sırf bizi görmek için antalyadan uçağa atlayıp compex fuarına geldi. Bizi öylesine çok seviyordu sözde..
Compex fuarında görüştük böylece dostluğumuz sadece oyunla kalmadı reale de taşındı.. Yazın mahmut ve ben antalyaya yanına gelmenin planını yapıyorduk.. Yazık çok yazık..
Benim bildiğim mehmet hiç maddi şeylere önem vermezdi hele onun için oyunun hiç bir değeri yoktu.. Son zamanlarda da oyuna çok az girmeye başlamıştı.. Joob karakterini sattıktan sonra oyuna az girmeye başladı çünkü bütün itemleri ve paraları da o karakterin içinde gitmişti. Bana "ferro 0dan başlaması çok koyuyo" diyordu. Oyunu bırakacağını düşündüm çok korktum çünkü böylesine değerli bir dostu sırf oyunda itemi,parası yok diye kaybetmek çok koyardı bize.. Mahmutla ben dedim ki "Memo bizim malımız senin malındır itemi,parayı hiç dert etme.." böyle diyerekten üstüne yücelen takım dizdik cebine 60m para koyduk.. Ne için? sırf dostumuzu kaybetmemek için.. Söylesene mehmet bu para sana yetmemiş miydi? fazlasını istedin de vermedik mi? He neden? Neden böyle aşağılık bir iş yaptın.. Şimdilerde bab-ı alide "kardeşim" dediğim adamların itemlerini satıyorsun.. Ya gitsin para item hepsi gitsin umrumuzda değil.. Bunlar zamanla tekrardan yapılacak şeylerdir.. Benim asıl üzüldüğüm şey dostumu kaybetmek.. Buna yanarım ben.. Keşke o kazık kalbe değil de g*te girseydi ama maalesef ki kalbe saplandı...

Resim

Compex 2009'dan beri bu fotorafı bilgisayarımda duvar kağıdı yapıyordum. Çünkü realdeki dostlarımdan bile daha çok seviyordum sizleri. Hala duvar kağıdı yapmaya devam edicem ama Mehmet Işık.. Senin yüzün karalanmış olacak..
Abi dediğin hakan abinin madenlerini..
Kardeşim dediğin musanın karakterlerini..
Batmanlı'yı..
Yine dost ayağına getirip mahmut ile beni iyi çarptın dostum..

Sattığın oyun paralarının bir kısmını da realde kız arkadaşınla yiyorsun eminim..
Ama sanma ki bu yaptıkların yanına kar kalacak..
Cenab-ı Hak er ya da geç yaptıklarının cezasını ödetecektir sana..
Seni Allah'a havale ediyorum..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Deprasyon,Joob,Akdenizli...(dost kazığı)

Mesaj gönderen xJoKeRx »

qeçmş oLSn toprak :(
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
fkorzay
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen fkorzay »

duydum olayı geçmiş olsun ...
Arzın Çocukları/Sancak/Lazovi/Mecxlazovi
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bygloyn »

kanka keşke bunları yazmayasdım ama neyse yazmıssın eklicek başka bişey bulamıyorum dediklerine ben ilk duydugumda inanmamıstım harbiden hiç bişey koymadıda hakan a hep abi abi dedi gitti sırtından vurdu dün face den mesaj yazdım hani bi bakıyım derdi neymiş diye adam face den de sildi dicek bişey bulamıyorum '' YAZIKLAR OLSUN '' keşke bizim itemleri de çalsaydında bari Batmanlıya dokunmasaydın . . .
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Buna yanarım ben.. Keşke o kazık kalbe değil de g*te girseydi ama maalesef ki kalbe saplandı...
Bu her şeyi özetlemiş geçmiş olsun... :?

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
jhony
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jhony »

Kanka ayagı göt ayagı
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Yok Artık Ya Daha Neler Görücez.. Fuarda O Kadar İyi Bir İzlenim Bırakmıştıki İlk Konu Açıldığında İnanmamıştım... Ama Dost Bildiklerimiz Hırsız Çıkıyor ... Allah'ından Bulsun Ne diyelim..
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
eskikrall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen eskikrall »

Benide vurdu herşeyimiz birdi 8yılık sınıf ardaşımdı beraber gezerdik beraber takılırdık taki ikv öğretene kadar öğrendi çarımı çaldı zoruma giden çarımın emeğimin gitmesi deil beni satması onu tanıyamadığım zoruma giti hemde bir oyun için yazıklar olsun böle insanlara insanların hakını emeğini çalanların hepsi bunun bedelini ödeyecek nede olsa bu dünya olmasa öbür dünya oyunbe değermi çar çalmaya nasıl aynaya bakıyorsunuz anlayamıyorum.

ESKİKRALLL
KARŞINIZDAKİNE İT DİCENİZE KENDİNİZE BAKIN KENDİNİ İNSAN YERİNE KOYAN HAYVANLAR.
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

HeR insan dört dörtLük deıL ' oLamaz Da

CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq
Kullanıcı avatarı
Sevilaylin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sevilaylin »

İnsanların bana güvenini boşa çıkarıp böyle bir konuda ismim geçeceğine oyunu onurlu bir şekilde 1 level itemlerle oynamayı tercih ederim. Çalınan itemlerin yerine çoktan yenileri gelmiştir. Ama kaybedilen güvense bunu yeniden kazanmak çok zordur. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır. Onlar yine dostlarıyla oyuna devam edecek ve daha da güçlenecektir, sen ise eğer oyuna bu şekilde devam edersen sadece itemin olduğu için senle arkadaş olan sahte dostlar arasında yalnız kalacaksın.... Ben bunu göze alamazdım arkadaşım.
  • Sevilaylin
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön