Dost bildiğim adamlar.. Meğer sadece dost portresi çiziyormuş.. Beni ne de iyi kandırdılar..
7aydır dosttuk.. Row loncasını beraber kurduk.. Mehmet ışıktan bahsediyorum yani sizlerin Joob,Rowxjoob,Rowxdeprasyon
olarak tanıdığı kişi.. Bu zamana kadar hiç bir yanlışını görmedim. Aksine oyunda en güvendiğim kişilerden biriydi. Böylesine aşağılık bir işi yapacak son adam olarak gördüğüm kişilerdendi..
Biz Row olarak bir aileydik ve bu ailenin bir üyesi de mehmetti..
10 numara dostluğumuz vardı hala inanamıyorum nasıl böyle birşey yaptı..
Sırf bizi görmek için antalyadan uçağa atlayıp compex fuarına geldi. Bizi öylesine çok seviyordu sözde..
Compex fuarında görüştük böylece dostluğumuz sadece oyunla kalmadı reale de taşındı.. Yazın mahmut ve ben antalyaya yanına gelmenin planını yapıyorduk.. Yazık çok yazık..
Benim bildiğim mehmet hiç maddi şeylere önem vermezdi hele onun için oyunun hiç bir değeri yoktu.. Son zamanlarda da oyuna çok az girmeye başlamıştı.. Joob karakterini sattıktan sonra oyuna az girmeye başladı çünkü bütün itemleri ve paraları da o karakterin içinde gitmişti. Bana "ferro 0dan başlaması çok koyuyo" diyordu. Oyunu bırakacağını düşündüm çok korktum çünkü böylesine değerli bir dostu sırf oyunda itemi,parası yok diye kaybetmek çok koyardı bize.. Mahmutla ben dedim ki "Memo bizim malımız senin malındır itemi,parayı hiç dert etme.." böyle diyerekten üstüne yücelen takım dizdik cebine 60m para koyduk.. Ne için? sırf dostumuzu kaybetmemek için.. Söylesene mehmet bu para sana yetmemiş miydi? fazlasını istedin de vermedik mi? He neden? Neden böyle aşağılık bir iş yaptın.. Şimdilerde bab-ı alide "kardeşim" dediğim adamların itemlerini satıyorsun.. Ya gitsin para item hepsi gitsin umrumuzda değil.. Bunlar zamanla tekrardan yapılacak şeylerdir.. Benim asıl üzüldüğüm şey dostumu kaybetmek.. Buna yanarım ben.. Keşke o kazık kalbe değil de g*te girseydi ama maalesef ki kalbe saplandı...

Compex 2009'dan beri bu fotorafı bilgisayarımda duvar kağıdı yapıyordum. Çünkü realdeki dostlarımdan bile daha çok seviyordum sizleri. Hala duvar kağıdı yapmaya devam edicem ama Mehmet Işık.. Senin yüzün karalanmış olacak..
Abi dediğin hakan abinin madenlerini..
Kardeşim dediğin musanın karakterlerini..
Batmanlı'yı..
Yine dost ayağına getirip mahmut ile beni iyi çarptın dostum..
Sattığın oyun paralarının bir kısmını da realde kız arkadaşınla yiyorsun eminim..
Ama sanma ki bu yaptıkların yanına kar kalacak..
Cenab-ı Hak er ya da geç yaptıklarının cezasını ödetecektir sana..
Seni Allah'a havale ediyorum..