Viktoriaxbuse
Yönetim içeri Bu haksızlık ...!!!
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Yönetim içeri Bu haksızlık ...!!!
Arkadaşlar Bi baktımda ödullere fılan buyuculere oh buyu hasarı buz 112 buyu hasarı fızıksel 122 buyu krıtık 3. bılmem ne buyu hasarı hepsı bıde şifacılarınkıne bakın Hayvan icadı hayvan ıcadı zar zurt Bune ya Şifacılara bence haksızlık yapılıyor Lütfen Şu Şifacı itemlerını değiştirsinler
Büyücülere Güzel öduller gelecek Şifacılara çöp ben o itemlerı isportacıya satarım Bide Sarmaşın itemıne bak okadar kp o itemı kımse almaz alırlarsada tip için olırlar :mrgreen:
Viktoriaxbuse
Viktoriaxbuse
Re: Yönetim içeri Bu haksızlık ...!!!
Siz var ya hiç okumayı sevmiyorsunuz. Tamamını okusanız orda "Birkaçına örnek" yazıyor. Biraz inceleyin ya. :evil:
Bütün İKV yönetimini de içeri çağırma bari yönetici içeri falan yaz. :lol:
Bütün İKV yönetimini de içeri çağırma bari yönetici içeri falan yaz. :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
1-Yöneticiler gerekli açıklamayı yaptı itemlerin bazıları o gördüklerin yani devamıda olucak.. 
2-Aynı şekilde resmi sitede ve genel etkileşimde açılan konuda da yazdığı gibi Duyrulan ödüller test süreçleri sonucunda değiştirilebilir.
3-Zırhlar klan parası olarak alınmayacak.. Bunlar boss eşyalarıdır klan parası ile satın alınamaz..
4-Forumu dikkatli okusan bunları sende görebilirdin.!
5-Bundan sonra konu açacağın zaman forumu iyice bir araştır. Sonrasında konuyu bulamadıysan gerçekten başka bir bilgi yoksa konu aç ve forumu kirletmekten vazgeç.. :lol:
2-Aynı şekilde resmi sitede ve genel etkileşimde açılan konuda da yazdığı gibi Duyrulan ödüller test süreçleri sonucunda değiştirilebilir.
3-Zırhlar klan parası olarak alınmayacak.. Bunlar boss eşyalarıdır klan parası ile satın alınamaz..
4-Forumu dikkatli okusan bunları sende görebilirdin.!
5-Bundan sonra konu açacağın zaman forumu iyice bir araştır. Sonrasında konuyu bulamadıysan gerçekten başka bir bilgi yoksa konu aç ve forumu kirletmekten vazgeç.. :lol:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
- Sahaf Yardımcısı
Ucuba Anladım ki Salağın Tekısın senle tartışmak benı yukseltmez zırttına düşürür pls bida bana laf atma
Yaşın küçük normal karşılıyorum bu cevaplarını.! Umarım en kısa zamanda o beynini kullanmayı öğrenirsin ama ben beyinin olduğundan bile şüphe duymaktayımbuse24buse yazdı:Ucuba Anladım ki Salağın Tekısın senle tartışmak benı yukseltmez zırttına düşürür pls bida bana laf atma
נσкєя
Bi insanda 2 qram akıl olmazmı ya bende dedim çok önemli bişey var anlatırken bile zart zurt diyo allahım ya :lol: allah akıl dağıtırken sen nerdeydin :lol:
ulubay
ulubay

-
- Sahaf Yardımcısı
Ulubay bak sırf senın için arz olurum leylayıda arz ederım o lodos sanca sana mezar yaparım sesını kes
İçerik Silinmiştir. Forum hesabınız 7 gün yasaklanmıştır.

Ben normalde lodos klanına mensup bir oyuncuyum. Ama çarlarım hazır olunca ya sen arz olursun yada ben senin için arz olurum. Ama iki gün sonra foruma özür şikayet yok beni kesdiler kp açları diye konu açmak yok tmm mıbuse24buse yazdı:Ulubay bak sırf senın için arz olurum leylayıda arz ederım o lodos sanca sana mezar yaparım sesını kes
נσкєя