Sayın yönetici öncelikle diğer açtığım konuyu viewtopic.php?f=32&t=111076 kilitlediniz. Yardımda bulunmak amacıyla şu bağlantıyı verdiniz.
viewtopic.php?f=46&t=110989&start=250
Öncelikle vermiş olduğunuz bağlantıda bana yardımı olacak herhangi bir mesaj okuyamamakla beraber sorunumda yaklaşık 2 saattir devam etmektedir.Sorunumun bir ekran alıntısını alıp sizinle paylaşıyorum. Sorun hakkında bir çözüm paylaşabilirseniz sevinirim. Lütfen bana yardımcı olacak bir cevap almadan konuyu kilitlemeyin.
Sancak sunucusuna iki ayrı hesaptan da ulaşamıyorum
Re: Sancak sunucusuna iki ayrı hesaptan da ulaşamıyorum
Merhaba
Aksaklık sabah saatlerinde başladı , önce Tılsım sunucumuzda sıkıntılar doğdu , diğer sunucularımızda her şey normalken şu anda onlarada erişimde sıkıntı yaşıyoruz . Birkaç saatir teknik ekipteki arkadaşlarımız sorunun ana kaynağını bulmaya ve çözmeye çalışıyorlar . Sizi en kısa zamanda bilgilendirmeye çalışacağız
Gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz
Lütfen buradan devam edin
viewtopic.php?f=46&t=110989&start=290
Aksaklık sabah saatlerinde başladı , önce Tılsım sunucumuzda sıkıntılar doğdu , diğer sunucularımızda her şey normalken şu anda onlarada erişimde sıkıntı yaşıyoruz . Birkaç saatir teknik ekipteki arkadaşlarımız sorunun ana kaynağını bulmaya ve çözmeye çalışıyorlar . Sizi en kısa zamanda bilgilendirmeye çalışacağız
Gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz
Lütfen buradan devam edin
viewtopic.php?f=46&t=110989&start=290