Joker sınırsız bLok yedi... !
Joker sınırsız bLok yedi... !
ArkadaşLar maLesef charLarım saçma bir neden den doLayı süresiz bLok yedi. Buna sewinen we üzüLen arkadaşLar oLucakdır. SewinenLer bir tarafına kına yaktıqı iLe kaLsn üzüLenLerse hiç merak etmeyn yeni bir hesapLa çıkıp qeLicem. CharLarn bLok sebebi uyqunsuz karekter ismi açmakmış. Lan akıL waR mantık war senin qibi yönetimin ben...! Ben böyLe şey yapmış oLsam kuLLandıqım pLusLı hesaptanmı yaparım? acar yeni bi hesap söwerm söwceqm kişiye ama böyLe bişi oLmadı Yönetim kendi kafasına qöre bLokLamış nasıL bir yönetim bu? qerekLi itiraz maiLLeri qönderiLmştr umarım yönetim yaptıqının bir hata oLduqunu anLar we charLar acıLır Herkese iyi oyunLar...!
Xjokerx-Ucube
Re: Joker sınırsız bLok yedi... !
puhahah maL herif hemen kendi becerin oLarak üstüne aLma merak etme Buna senin qibi bir saLaqın neden oLamıyacaqını adım qibi biLiyorumJuaquiN yazdı:Seninle görüşücez demiştim.
Xjokerx-Ucube
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Hak yerini buldu, aynı İP numarasından aynı PC den henüz diğer İD' nden yeni çıkmışken izini kaybettirebileceğini mi sanmıştın, 1 level çar açar ve uygunsuz isimlerle 15 Aralık gecesi bana küfür edersen yapılacak iş sadece resmi olarak çekilen bir protesto ya bakardı.. Ve harfi harfine gerekli işlemleri üşenmeden gerçekleştirdim.
Emin ol çok daha fazlası seni bekliyor...
Titxaybala - Göksu
Emin ol çok daha fazlası seni bekliyor...
Titxaybala - Göksu
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
Ayrıca Sindacco Yeniçerixblack in hırsızlarla ortaklık yaptığını loncamızdan atılan hırsız Titxturan
(Rizelii) ile ahbaplık yapmasından biliyorduk, TİT loncası haksız yere kimseye çamur atmaz...
Titxdelikurt
(Rizelii) ile ahbaplık yapmasından biliyorduk, TİT loncası haksız yere kimseye çamur atmaz...
Titxdelikurt
T.İ.T Loncaları Başkanı

T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen tasaLanma o char ske ske acıLcak qorucez ayrıca sındacco maLı hakkında söyLedkLerne katıLıyorm bu doqru ! ıLk defa doqru bı konuya deqnms oLman buyuk qeLsme puhaha
Xjokerx-Ucube
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Zaaa demedim mi ben size bunların forum hesaplarını delikurt kullanıyo diyeTitxaybala yazdı:Ayrıca Sindacco Yeniçerixblack in hırsızlarla ortaklık yaptığını loncamızdan atılan hırsız Titxturan
Titxdelikurt
bak işte kendi kendini ele verdin etekli 2dk önce yorum yapıp altına titxaybala yazdın şimdiyse yanlışlıkla titxdelikurt yazdın
daha önce de demiştim bunu. bak bunun da gerçekliği kanıtlandı. düzenbaz herif..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
Melankolik yazdı:Zaaa demedim mi ben size bunların forum hesaplarını delikurt kullanıyo diyeTitxaybala yazdı:Ayrıca Sindacco Yeniçerixblack in hırsızlarla ortaklık yaptığını loncamızdan atılan hırsız Titxturan
Titxdelikurt
bak işte kendi kendini ele verdin etekli 2dk yorum yapıp altına titxaybala yazdın şimdiyse yanlışlıkla titxdelikurt yazdın
daha önce de demiştim bunu. bak bunun da gerçekliği kanıtlandı. düzenbaz herif..
Evet göksu arkadaşımızın hesabını kullanıyorum benim hesabım blokelendi yeni hesap alana
kadar onun hesabını kullandım üstteki yorum onun alttaki de benim, bizi bilen bilir asla ve
asla 1 level çar açıp yada yeni mail hesabı alıp ona buna küfretmez altına imzamızı atarız.
Titxdelikurt
T.İ.T Loncaları Başkanı

T.İ.T Loncaları Başkanı

Goksu charındada aybaLa charındada deLıkurt oynamaktadır DeLıkurtn oyunu bıraktıqı faLn hıkaye bu maL ıkı hesaba oyuna aynı anda qırıp 15 araLık aksamı mıLLete boLqeden rekLam yaptı goksu qıbı qorunup asıL carını sawundu cewapLarın qec qeLmesı ıse basından berı beLLıydı böyLe bır oLay oLduqunun. Delıkurt sen mıLLete bayan char kasdı dıye top faLn dıyodun kendın nesın serefsız herıf?
Xjokerx-Ucube