aRkadasLaR DOKTORDOKTOR kendini fiLiz diye tanıtıp sizi dolandıRMaya calı$maktadıR ...
Bu Arkadasımıza yani kIZ kıLıgına giRMis erkek aRkadasımıZI DurDurN Ltfen... Yksa o COCUGNN giTttiGİ Yol cok kötuduR ... meseala dönme oLabaBİlİR neyde acıKlıyoRm charLArı : kenzo 2 3 tane bundan vaR VE eskiLeRden cHRı Kalcer 'diR o chaRı soyuLmustuR doktordoktor ' chaRInı o yüzden oYnuyoR ve göKx lEr bu eRKktir namus ve şeref sözü yemin edRm sıRf Loncanız zaaRar GÖrmesin diye yazmak ' dayım
Not: msn felan veRmi$ mİllEtE DİKKAT edİN : son OlARrak bu cocugun ya$ı 16 dıR !
arkadaşlar buNU Gündemde oLmk için yazmadım BUnu biLin çk kötü biR HATANIN ÖNÜNE GEÇMEK İÇin yazdım !
]ßizLer için dünya Karşıyaka'dan ibarettir.
ßizLer için Karşıyaka'da yaşamak bir ibadettir.
ßizLer için Kaf Sin Kaf'tan başka takımı tutmaksa ihanettir..!
ve sOn OlaRK (YARAR) ÖMERE SESLENİYOrM ÖmeR abi sana nasmus şErf Kuran'ı kErm getiR basaRIm bu ErkKTİr diye !
ömer abi loncaya alınan kişileri bi zahmet özelime yazarmısın doktordoktor alınmış sanırım ben yorumumu buraya yazmıyım ama bence sakıncalı bi şahıs ...
Sevgilerimle
Gökxayna
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér!! Dü$manım Até$sé DostLarım Até$tén BétérL€R...!
KonUda belİRttiGM gibi eSKİ foRUmdan Onn hesabını bualcM eski gönderdigkELrİ MESEjLaRA bakARsNIZ ...
öMeR ABİ eski foRmdan dogum gunu konusu acmısLaR GOkxhan Orda Olli adLı foRUM hesabında bu yazıyoR omer abı dogum gunun kutlu olsun nıce seneleree
KaLceR
uMArM KANIt oLmuSTUr VE ESKİ FORUMDAN DOKTORDOKTOR DİYE ARAMA YAPARSINIZ BU kİSininn eRkk oLduguna iNanıRsınız