[İçerik Silinmiştir.]
Respected
TheRiamax >> AltınVuruŞ NeredeeeeeN Nereye ?
TheRiamax >> AltınVuruŞ NeredeeeeeN Nereye ?
En son Respected tarafından 28 Mar 2012 21:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Tartışma yaratmaya yönelik ileti
Sebep: Tartışma yaratmaya yönelik ileti
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Re: TheRiamax >> AltınVuruŞ NeredeeeeeN Nereye ?
Görünen Köy Klavuz İstemez Furkan Arkadaşımın Araştırmasına 10 Üzerinden 9 Veriyorum :lol: :lol:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
.No comment.
En son RuTkaYx tarafından 28 Mar 2012 20:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

aLpoS
xScHooLBoyx
- xXxaRTisTxXx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
No Comment.
En son xXxaRTisTxXx tarafından 28 Mar 2012 21:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
NoTimeToCry - DeaDZoNe

- Silahcix
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: İnferno Team
Araştırma fena değil.. İsmim geçtiği için söz hakkım doğuyor. Açıklama yapayım.
Bendeki Urban kritik zırhı ataxwhite isimli arkadaşa vermiştim. O da TheRiamax'ın arkadaşı. Oyunu bür süre bıraktığında telefonla görüştüğümde zırhın TheRiamax'da olduğunu söyledi. Oyunda da TheRiamax'ı görünce sordum, ben almadım dedi. Olay bu.
Bu durumda birisi yalancı
Ancak ben verdiğim kişiyi tanırım.. TheRiamax'a suçlama yapmam yanlış olur..
İyi oyunlar
Bendeki Urban kritik zırhı ataxwhite isimli arkadaşa vermiştim. O da TheRiamax'ın arkadaşı. Oyunu bür süre bıraktığında telefonla görüştüğümde zırhın TheRiamax'da olduğunu söyledi. Oyunda da TheRiamax'ı görünce sordum, ben almadım dedi. Olay bu.
Bu durumda birisi yalancı
İyi oyunlar
Bende Ali'cim. Furkan'ın bu msn açıklamalarından sonra ve eğer benim yaşadıklarımla da örtüşüyorsa yazık. Ama ben Riamax'ın hırsız olduğunu açık açık söylüyorum. Ki bunun İbo olduğuna dair şüphelerin doğru olduğu muamma.xXxaRTisTxXx yazdı:Umarım bu okuduklarım sadece bir yanlış anlaşılmadır . İbrahim aksini kanıtlamanı veya gerekli açıklamayı yapmanı bekliyorum .
En son RuTkaYx tarafından 28 Mar 2012 20:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

aLpoS
xScHooLBoyx
- dynaMiCC
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
İbrahim Amisos Loncasına katıldıktan bir kaç hafta sonra mahalleden arkadaşlarıda katılmıştı loncaya.Mahalle arkadaşları loncadan atıldıktan sonra bunlardan bana bahsetmişti ancak ben canı yandığı için yalan sölüyorlar sandım demekki doğruymuş.
SultanIISelim
DyNaC``
DyNaC``
+1dynaMiCC yazdı:İbrahim Amisos Loncasına katıldıktan bir kaç hafta sonra mahalleden arkadaşlarıda katılmıştı loncaya.Mahalle arkadaşları loncadan atıldıktan sonra bunlardan bana bahsetmişti ancak ben canı yandığı için yalan sölüyorlar sandım demekki doğruymuş.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Silahci yazdı:Araştırma fena değil.. İsmim geçtiği için söz hakkım doğuyor. Açıklama yapayım.
Bu durumda birisi yalancıAncak ben verdiğim kişiyi tanırım.. TheRiamax'a suçlama yapmam yanlış olur..
İyi oyunlar
Abi Alan Kişi Bende Demez ki 
Ayrıca Lodoslardan AtaxWhite'ın Bir Tanıdığının Latif Malzemelerinin Çalındığıda Var.
Bunuda Eklemek İsterim
Ayrıca Lodoslardan AtaxWhite'ın Bir Tanıdığının Latif Malzemelerinin Çalındığıda Var.
Bunuda Eklemek İsterim
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
İbo Yapmaz Die Umud Ediyorum Ve Onunda Acıklamasını Bekliyorum
En son iLkeriLker25 tarafından 28 Mar 2012 20:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!