Ben ismail Bir çogunuz tanır Bİr cogunuz dost Bİr cogu BASka gözle bakar
VE OKUmadanda edemezler bilirim
LONCA KURULUŞ TARİHİ 29-12-2008 LONCADA bir cok insanın emegi geçmiştir ve kabus olan olmayan suanda baska lonca catısı altında toplanan butun dostlarıma emekleri icin tesekkur eder bunu bir borç bilirim...!
Loncaya Karsı Bana kARsı dusmanlIK Kin vs seyler besleyen varmı bilmiyorum ama ben Hepsi iletek tek gorustum kimse ile alıp veremedigim yoktur eskisi gibi kimse ilede isim olmaz MUHABBET-DOSTLUK HARİCİ
LAFI UZATMAYA GEREK YOK HERKEZİN BİR EMEGİ GEÇMİŞTİR BANA VEYA DOSTLARIMA VEYA LONAMA HERKEZE TESEKKUR EDERİM
LONCA VE DOSTLARIMLA NİCE DAHA MUTLU YILLARA...
TARİHE DİKKAT
HerkezİN kabus'u İle yÜzleşME zamaNI...
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Eskilerden bir yüz daha görmek sevindirici. Koskoca 4 yıl beraber oynadığımız bir oyun.
Kimi zaman yan yana savaştık Asi Lodos lara karşı, Kimi Zaman Biz Asi olduk Siz Arzlara karşı.
Her iki şekilde de oyun zevkli idi. Daha nice 4 yıl birlikte olmak dileği ile.
H.g İsmail Ama Biz Kaßus Göremeyiz Daha Yeni Uyandık
I>>>>>> o(^_^)o >>>>>
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Ben ismail Bir çogunuz tanır Bİr cogunuz dost Bİr cogu BASka gözle bakar
VE OKUmadanda edemezler bilirim
LONCA KURULUŞ TARİHİ 29-12-2008 LONCADA bir cok insanın emegi geçmiştir ve kabus olan olmayan suanda baska lonca catısı altında toplanan butun dostlarıma emekleri icin tesekkur eder bunu bir borç bilirim...!
Loncaya Karsı Bana kARsı dusmanlIK Kin vs seyler besleyen varmı bilmiyorum ama ben Hepsi iletek tek gorustum kimse ile alıp veremedigim yoktur eskisi gibi kimse ilede isim olmaz MUHABBET-DOSTLUK HARİCİ
LAFI UZATMAYA GEREK YOK HERKEZİN BİR EMEGİ GEÇMİŞTİR BANA VEYA DOSTLARIMA VEYA LONAMA HERKEZE TESEKKUR EDERİM
LONCA VE DOSTLARIMLA NİCE DAHA MUTLU YILLARA...
TARİHE DİKKAT
HerkezİN kabus'u İle yÜzleşME zamaNI...
Hayırlı olsun kardeşim
Fakat 4. yılınız deyil 3. yılınız olmuş ufak bir düzeltmeye yapayım
Herkeze tesekkur ederim sagolun
HARUN EN ONEMLİSİ OLAN O BUDA BENİ MUTLU EDİYOR..
KARDEŞ DİKKAT EDERSEN SAYET 3.YIL BİTTİ 4.Cİ YILA ADIM ATTIK BUNU DUZELTMENE GEREK YOKKİ TARİHİ KENDİM YAZDIM ZATEN YANİ BUNU ANLAMAYACAK İNSANDA YOKTUR GALİBA TEK SEN DUSUNMEDİN YANİ
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir