İstanbul içinde nasıl geleceğini bilmeyen arkadaşlar http://harita.iett.gov.tr/ sayfasındaki "Oraya Nasıl Giderim?" bölümünü kullanarak detaylı bilgi alabilirler.
Nereden geleceklerini söyleyenler için yol tarifi bu konu altından yapılacaktır.
Buluşmada oyuncular Adeks İnternet Kafede bulunan onlarca bilgisayardan Çemberlitaş'a girecektir.Giriş Test sunucusunda yöneticilerin hazırladığı karakterler ile olacaktır.Geliştirme ekibi ve GM'ler sorularınızı cevaplamak için orada bulunacaklar.Çemberlitaş'ı herkesten önce görmek isteyen Tılsım oyuncuları da her organizasyonda olduğu gibi orada olacak
Not: Buluşma sonrası fotoğraflar bu konu altında ve İstanbul Kıyamet Vakti Tılsım Sunucusu facebook sayfasında paylaşılacaktır.Sayfaya erişim için; http://www.facebook.com/ikvtilsim
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Balıkesir'den Godfreyxserdar'ı alıp geliyoruz bizde. Ben (Kızılşaman) ve Serdar da inşallah orda olacağız. Bir saat belirleyelim tam o saatte orda olalım malum işten çıktık artık sabah 6 da 7 de kalkmıyoz 11 12 de kalkıyoz.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Biz 12:00'dan itibaren oradayız İbrahim abi.Ayrıca cep numaramı özeline yazıyorum,eğer mekanı bulmada falan sıkıntı çekerseniz her türlü imkanı sağlayabiliyoruz.Bir alo diyip yerinizi bildirin yeter.Gelebilmenize çok sevindim.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
FaunTLeRoy yazdı:Bende geleceğim
Ama Ç.T olan merakım yüzünden değil
Sadece GM lerle ws atma merağım yüzünden
Neredeyse her buluşmada geleceğim diyip sonradan caydın Ogün umarım buna gelirsin.Adını listeye ekliyorum.