Sunucu: Kuklacı
Web sitesi
Arkadaslar ben konuyu daha yeni gördüm genel etkileşime felanda yorum yapmayacagım bugünden itibaren Tılsım sunucusu olarak kalan sancak savasına katılmayalım böyle sacma sapan bir acıklamaya verilecek en güzel cvb budur ha sizler yine o cok büyük Finalinizi yapın hatta dediniz gibi kahramanlarımızla yapın buraya cok guzel bir cumle gider de kullanmayalalım madem beceremediniz orda bu salakca yapılan hata kiminse istifasını istiyor millet yada her sunucudan 3 kişi cıkarın hani sizin deyiminizle kahramanları bizlerde komple kim olursa o kahramanlar cephe alalım o kişilere ne gorevlerine gidelim nede grub bolgelerine alalım nede olsa onlar kahraman ya kendileri kessinler işin bu saka tarafı ama eger ki Arz klanından o kahraman olarak her sınıftan 3 kişi o sizin deyiminizle cok buyuk Finalinize katılırsa benden yana hakkı varsa helal olsun daha da bana ne selam versin ne sabah nokta.
Sen miileti kandıracan sonrada büyükkkkkk final diyecen hadi canım sende yapın da göreyim o büyükkkkkkkkk finalinizi kimler katılacakmıs o büyükkkkkkkkkkk finalinize sizin gibi karaktersizler varsa girsinde görelim o büyükkkkkkkkk finale HODRİ MEYDAN.....
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Etkinliğe 1 kez katıldım onda da yenildik zaten
Bu etkinlik Klanlar arasında ki rekabetin son bulacağı etkinlik olacaktı.
Yanlış duyuru ve bildiriler etkinliği kişiselleştirdi.
Yani oyuncu klanı için değil e-pin'i kapmak için savaşır oldu.
Çıkarcılık ön plana çıktı.
Çoğu oyuncu kazandığı karakteri ile bir daha o savaşa katılmadı ( katılanların hakkını yememek gerekir )
Başta bahsettiğim gibi bu etkinliğin asıl amacı önüne gelene ve ya birilerine e-pin vermek değil.
Hangi sunucu da hangi klanın üstün olduğunu belirlemek içindi.
Ancak konu amacından çıktı.
Not olarak sizlere belirtmek istediğim şeyler var,
Haddim değil ancak yarası olanlar var bariz ortada.
Sizler için tasarladığım bir kaç öneri ;
1. Pluslarınızı iptal ederek boykot edebilirsiniz. ( geçmiş dönemlerde denendi ve işe yarıyor )
2. Etkinliğin sonunda seçilen 3 kişi finalden çekilerek tavır gösterebilir.
3. Ya bu deveyi güt ya bu diyardan git felsefesini uygulayın ( bunu yapmanız durumunda sonucun değişmeyeceğinin garantisi var )
Ben kendi adıma bugunden itibaren bırakıyorum plus almayı bundan sonrada almayacam girip bakacam dostlar neyler ne işler onlara bakacam iki üç kelam edecem konun asıl linki orda yukarda kelimeleri daha üstüruplu daha düzgün yazanlar var genel etkileşimde benden daha da agırını söyleyenler var ben kendi capımda Arz klanında ki dostlarıma iletiyorum ha oyuna girdim bunu klandan da yazdım bugunden itibaren ben girmeyecem ha bizi de sevenler vardır muhakkak onlarda girmeyeceklerdir giren olurmu bilemem o onların ayıbı ama ben girmemeleri icin o sırada klandan yazacam bunu yapacam buyuk ihtimalle de susturulurum cunku baska bir sunucuda birini susturmuslar 7 gun yönetimin en guzel yaptıgı iş baska bir sey yapamıyorlar ki yapmaya calısıyorlar sonrada PARDON
Zaten 36 kişi girebiliyor oraya benim grubum cogu zaman giremedik neymiş en cok girenler alınacakmıs büyük finale ulan zaten giremiyoruz ki nasıl enm cok gireni alacan demezler mi adama .....
yukardaki cümleler beni baglar sadece herkes benim gibi dusunmek zorunda degil genel etkileşimde daha üstrublusunu yazmıs birisi 3 kişi secilecek ya kusura bakma kardes benim arkadaslarım giremiyorsa bizde girmiyoruz buraya diye o onun gorusu elbet yukardakiler de bana ait neyse yasayıp görecegiz hep beraber.....
He is a dream,Er ist traume... IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı, IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü, GrandEkinoks 49 Lw Şifa, Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
En güzel Çözüm etkınlıge katılacaksın , gm yanına cagırdıgında ıksır verınce onu almayıp cıkacaksın cıkmadan oncede gmye al onu sen iç o sana cok güzel yarar dıyeceksın
Mertkinqx yazdı:En güzel Çözüm etkınlıge katılacaksın , gm yanına cagırdıgında ıksır verınce onu almayıp cıkacaksın cıkmadan oncede gmye al onu sen iç o sana cok güzel yarar dıyeceksın
eğer bu gün beni alırsa bunu yapmayı düşünüyorum ve yapacamda
gerçekten haklısın yani burada açıkça söylüyorum ilk katıldığım savaşa gerçekten de e pin kazanmak için katıldım ve eminim burada açıklama cesaretini göstermeyen 10 larca kişi aynı amaçla katıldı çünkü biliyorum millet kapışırken arkada oturuyorlardı.
Fakat e-pin içinde olsa katıldığım bütün savaşlarda geri durmadım.
fakat bu konuda yönetimi de eleştirmek pek doğru olmaz diye düşünüyorum çünkü bu organizasyonu düzenleyenler bir nevi '' Türk Aklı '' na elbette bir çare bulamazlar ...