Efelerxreis yazdı:Selamlar Tılsım halkı;
Ben Meyhaneci'nin gerçek sahibiyim.Yaklaşık 1 yıl önce oyunu bıraktım ve çarımı 19 yşndaki kardeşim Yasin bnm adıma oynamaya başladı.Bu arada bnm dostlarımla beraber Dumanxlonacasını kurmuş.Şmdi kendisi askere gidecek ve bn Tılsıma sizlerin arasına geri döndüm.
Bundan snra Dumanxloncasını bn yapılandırıorum.Lonca kuralları ve kuruluş amacı Lonca adına açacağım yeni sayfada bildirilecektir.Artık Lonca daha eski,daha istikrarlı,daha güçlü,daha tecrübeli bir oyuncunun ellerinde.
Burada sizlerle tekrar buluşmaktan mutluyum.İnşallah her daim sizinle olacağım.
Meyhaneci
Lan Köpek Lan Aysiyetsiz Lan #@!? Sen NE TECRUBESİNDEN BAHSEDİYOSUN MİYDESİZ...SENİN TECRUBEN URETİM YAPARKEN KESMEK Mİ KASA ÖNÜNDE SENİN TECRUBEN HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK MI SEN BU FORUMDA KENDİNİ SAVUNUCAK EN SON İNSANSIN LAN KÖPEK ( SEN BU HAKARETLERİ HAKEDİYOSUN NE OLURSA OLSUN İNSANIN Bİ SABRI VAR AL İŞTE SANA SABIR ) ALAHIN DOLANDIRICISI ALAHIN MİYDESİZİ SENİN LONCANIN DA SENİNDE HER DAİM KARŞISINDAYIM DÜŞMANIYIM KÖPEK
kurtreis yazdı:İftira mı ? senin ve ayak tayfanın nasıl insanlar olduğunu sadece biz deil bütün tılsım bilir ki bunu sende eski forumda itiraf ettin link atmamı istermisin ?
onlarca oyuncunun emeğini çalan karaktersiz sen deilmisin ?
Çaldığı charlarla bölgede herkese ana avrat küfreden sen deilmisin ?
üç beş çapulcu toplanıp 5 iwi chara bile 5-6 kişi saldırıp kesen siz deilmisiniz ?
1 iwi charlar açarak isimleride çokiyis......r - çokiyi s.....lir diye char açıp bankada önünüze gelene sarkıntılık yapan ırz düşmanları siz deilmisiniz . Güçten bahsediyorsun hep yaptığın gibi ama o güçünü nedense sadece senin hayal gücün görüyor başka gören duyan olmamış ne kadar ilginç söylediğin yalanlar bile bir birini tutmuyor eski forumdaki itirafında meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştın şimdi ise bu charı kardeşim kullanıyordu o askere gitti ben kullanıcam diyorsun ya merak ettiğim sen herkesi kendin gibi aptal mı sanıyorsun benim diyeceğim şudur Dumanx loncası ve şu başlarındaki at hırsızı her koşulda biz Kurt Loncasının düşmandır biz bu sunucuda hırsızlığa ve böğle karaktersizlere müsamma göstermeyeceğiz bu adamlara destek olan ticaret yapan sahip çıkan bizimle slm kessin bizi düşman bilsin bu adamlara sahip çıkanda ancak bunlar gibi adamdır Tılsımda bunlara sahip çıkıcak birileri olduğunu sanmıyorum ama Tılsım sunucumuzu daha güzel bir yer haline getirmek istiyorsak eğer bu ve bunlar gibi insanları barındırmamalıyız
Amisosxx Loncası olarak Konuşuyorum ;
Kurtreiis'in dediklerine harfi harfine katılıyorum ve destekliyorum.
Kampanya adı : ''DUMAN'SIZ HAVA SAHASI''
Kampanyaya bayıldım Dumansız Hava Shası için Tüm Tılsım El Ele
kurtreis yazdı:İftira mı ? senin ve ayak tayfanın nasıl insanlar olduğunu sadece biz deil bütün tılsım bilir ki bunu sende eski forumda itiraf ettin link atmamı istermisin ?
onlarca oyuncunun emeğini çalan karaktersiz sen deilmisin ?
Çaldığı charlarla bölgede herkese ana avrat küfreden sen deilmisin ?
üç beş çapulcu toplanıp 5 iwi chara bile 5-6 kişi saldırıp kesen siz deilmisiniz ?
1 iwi charlar açarak isimleride çokiyis......r - çokiyi s.....lir diye char açıp bankada önünüze gelene sarkıntılık yapan ırz düşmanları siz deilmisiniz . Güçten bahsediyorsun hep yaptığın gibi ama o güçünü nedense sadece senin hayal gücün görüyor başka gören duyan olmamış ne kadar ilginç söylediğin yalanlar bile bir birini tutmuyor eski forumdaki itirafında meyhaneci charınıda çaldığını yazmıştın şimdi ise bu charı kardeşim kullanıyordu o askere gitti ben kullanıcam diyorsun ya merak ettiğim sen herkesi kendin gibi aptal mı sanıyorsun benim diyeceğim şudur Dumanx loncası ve şu başlarındaki at hırsızı her koşulda biz Kurt Loncasının düşmandır biz bu sunucuda hırsızlığa ve böğle karaktersizlere müsamma göstermeyeceğiz bu adamlara destek olan ticaret yapan sahip çıkan bizimle slm kessin bizi düşman bilsin bu adamlara sahip çıkanda ancak bunlar gibi adamdır Tılsımda bunlara sahip çıkıcak birileri olduğunu sanmıyorum ama Tılsım sunucumuzu daha güzel bir yer haline getirmek istiyorsak eğer bu ve bunlar gibi insanları barındırmamalıyız
katılıyorum reis tamamiyle celalinde dedigi gibi DUMANSIZ BİR HAVA SAHASI :mrgreen:
Sunucu:Tılsım Lonca :Realx Karakter:Savaşçı Klan:Arz Meyhaneci senin bir kere buraya sayfa açman yanlış zaten:).Tılsım sana göre bi yer değil sen git başka yerde hırsızlık yap , valla dumansız Tılsım daha iyi . Bilmiomusn sanki sende kolpacının tekisin..Bence sen fazla hayal kurma .. Realxdanger Realxmadrid Saygılarımla Bütün Tılsım Halkına
TILSIMDA YERMER YOK SİZE MİLLETTEN ÇALA ÇIRPA İTEMDİZDİNİZ UTANMAZ ARLANMAZLAR OYUN İÇİN HIRSIZLIK YAPILIRMI LAN?? ADAM DEĞİLSİNİZ HİÇ BİRİNİZ BEN VE LONCAMIN KARA LİSTESİNDEKİ 1. SIRADAA YER ALIYORSUNUZ HEPİNİZZZZ