Meran Sunucusunun İz Bırakan Oyuncuları(ALINTI)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
meranci122
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Meran Sunucusunun İz Bırakan Oyuncuları(ALINTI)

Mesaj gönderen meranci122 »

Evet arkadaslar meran sunucusunun gelmiş gecmiş en iyi oyuncularını gerek karakterleri,gerek wsleri ile nedenleriyle yazarsanız geçmişi birkez daha yad etmiş oluruz :)

Ben başlayayım.

Savaşçı olarak en iyi olanları,Pusu,Alayınaxebuhan,Kholpashalixleo,Deathxsedo,Deathxsrht,Sinexas,Cruell
Önceleri ilk başladıgımda oyuna her zaman Pusu ve Alayınaxebuhan kişilerini gerek wslerinde gerekte tartışmalarıyla görürdüm ve herzaman bi rekabet içerlerindeydi hatta hatırlıyorum Alayınaxebuhan,Pusu'ya wsde karakterini sildirmişti ve o zamandan beri aklımda.Deathxsedo ve Deathxsrht'yide cogu wsde görmüştüm cok iyilerdi hatta savaşlarda bile.Ama en çok kurt mağarası önünde Sinexas ve Cruell karsılasmalarını izlerdim cok zevkliydi ikiside birbirinden iyi savascılardı. :)
Bi süre sonra Kholpashalix loncasi cıktı ve Kholpashalixleo ws eskilerden[GM]KİNDAR'in düzenlediği(tabi ozamanlar gm değildi) ws turnuvasında o kadar güclü savascının içinden cıkıp finalde Deathxsrht ile karsılasmıs ve ws turnuvası 1. olmuştu.O günden sonra o adamın her ws turnuvasında herzaman ya 1. yada 2. oldugunu gördüm zaten o olmasada loncasından biri oluyordu.O günden sonra Kholpashalixleo'yu hic wsde kaybettiğini görmedim.

BENCE: en iyi savaşcı Kholpashalixleo'idi.Sanırsam şu anda Kıyametx adında çok güclü bir şifacı ile devam ediyor.

Şifacı olarak En iyi olanları,Şamilbey,Kholpashalixikon,Deathxmortal,Alayınaxebuhan.
Şifacıların wslerini cok izmeişimdir en cokta Deathxmortal ve Şamillbey arasındakileri. :)
Ebuhanda baya iddaalıydı.
Ama ben lodosken Kholpashalixikon arzdı ve asla yatmazdı wslerini hic izlemedim.
bi ara hatırlıorm 5 tane kholpashali 50yi gecik lodosu sancaktan cıkartmıyordu ellerinde çiftelerle :)
Kholpashalixikon,Kholpashalixleo,Kholpashalixloa,Plax,Kholpashalixlaw ilk klana girme tecrübem olmustu ve ogünden sonra lodoslardan nefret etmiştim.. :)
savascıları hepsinde çifte herkese tek atıordu.onlarda tek yiyiordu ancak ikon 3snde bir kaldırıyordu :)

BENCE:en iyi şifacı:Ws olarak Deathxmortal, Grup şifacısı olarak, Kholpashalixikon en iyileriydi.

Büyücü olarak ise pek bilgim yoktu ancak en iyisinin RELAXEFENDY oldugunu biliyorum cünkü;
Alayınaxebuhan ile balıkcıda Çar silmesine wssine şahit olmuştum ve Relaxefendy ezici bir üstünlük sağlayıp çarını ebuhana sildirmişti...

BENCE:en iyi büyücü RELAXEFENDY

Şimdi sıra sizde meran halkı haydi eski oyuncuları birkez daha yad edelim..
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Meran Sunucusunun İz Bırakan Oyuncuları(ALINTI)

Mesaj gönderen erbayyy »

bence en iyi savaşçı dorleo ydu çünkü ilk itemler herzaman ondan diziliydi ws lerdede yenildiğini görmedim
.....
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

şu adamı Ip den tespit edin ifşa edn millete kim oldğunu yazmamş ve

meranda :[/color]aziz + Tsk (wolfpack )
Ve şavaa- barış-kurtadmin(şkb*) gerçeği vardır.
meranci122
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

O saydığın kişiler hic wsci olmadılar,hicbi zamanda olamayacaklar o saydıkların meranın düzenbaz,hırsız,küfürbaz şaklabanlarıdır örnek aldıgın kişilere bakarsak seninde pek bi farkın yok heralde onlardan..
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen haydegidelumm »

meranci122 yazdı:O saydığın kişiler hic wsci olmadılar,hicbi zamanda olamayacaklar o saydıkların meranın düzenbaz,hırsız,küfürbaz şaklabanlarıdır örnek aldıgın kişilere bakarsak seninde pek bi farkın yok heralde onlardan..
:mrgreen: ben Tsk yım ztn Allahını seviosan sen kmsn söle adını saklama
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
meranci122
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ne yazikki senin gibi boş insanlar bu forumda cokki insan istediği gibi konuda acamıyor konuya müdahale etmezsen sevinirim.
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bence bu Ferhat =))
xxxxkurnaz
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xxxxkurnaz »

Vandervaart yazdı:Bence bu Ferhat =))
aynn hep konu açıp kendini övüyor :arrow: :D
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Vandervaart yazdı:Bence bu Ferhat =))
bende öyle düşündüm fakat inanmak istemedim :(
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tryagain »

Ferhatcım kaç zamandır yorum yazmayayım, rencide etmeyeyim diyorum ama sivri dilimi tutabilene aşk olsun bu saatten sonra. Bak canım benim yaşın belki erişkin olabilir fakat akıl yaşın 5 veya 7 olmalı fazlası değil. Ve herkesi aynı seviyede zannederek saçma sapan hareketler yapıyorsun. Bunlara hiç mi hiç gerek yok, bak bizim oralarda bir laf söylenir: "İnsan ne yaparsa ancak kendine yapar başka kimseye kötülüğü dokunamaz(bir yere kadar)" Son olarak da benden sana abi tavsiyesi: Gerçek Kalite REKLAMA İHTİYAÇ DUYMAZ!! ;)
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön