sen bayadır oynamıyosun heralde la reverence ye mackruLz didi ya ... buyur gardaş ben ferhat relaxefendy forumun kralı yaverimde alicik reyiz var mı bi sıkıntı ? :geek: :ugeek:
sen bayadır oynamıyosun heralde la reverence ye mackruLz didi ya ... buyur gardaş ben ferhat relaxefendy forumun kralı yaverimde alicik reyiz var mı bi sıkıntı ? :geek: :ugeek:
oyunu bırakalı 2 sene oldu zaten de dalgasına öyle yazdım...
Forumun KRALI mı ????
İşte bu Komikti..
Önce güldüm
Sonra bastım Eksiyi
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
YEni Yapılanma İçin alt yapı Çalışmaları Devam Ediyor.. !!! İnşallah bi Ara MPgD** Gibi UluBir Çınar Gibi Tayfa Toplarız Tekrardan.
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
VeNGaT yazdı:Ulan millet tatilde denize girio piknik yapio biz burda elimiz terli üstümüzde atlet pc başında..
elimizde peçete
edit: terimizi siliyorum yanlış anlamayın
benim yanımda bir kova var içi buz gibi suyla dolu kafayı arada bazen sokup çıkarıom iyi gelio sonra havluyla kuruluyorum. :mrgreen:
Video kaldırılmıştır.