artık sadece forumdayım ben.Arkadaşlar Birileri Benim Adıma Girip İtem İstiyormuş !
Ve Dün Gelen Habere Göre Simok Çarını Çaldırmış Relax Çaldı Demiş..Beyler Benim O adamla Selam alıp verdiğim bile yok nasıl çarını soyabilirim..ayrıca oyuna 1 ay olacak girmiyorum .girdiğimde 1 level çardır yani..!
neysee ben ferhat diyenlere inanmayın ! Aranızda Özel Bir konuşmamız geçmişse eğer onlarla ilgili soru sorarak tanıttırın..yani beni bağlamaz ağa yokum ben oyunda hadi kolay gelsin
7 hesabı bloklanan 5 full çarı giden 12 boş çarı giden RELAXXEEFENDYY gider ulaşmak isteyenler :arrow: Ferhat Süsen
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''
Ferhat O Sen Değilmiydin BENDEN EJDER MALZEMESİ İSTEdİ RElaxEFENDYYYY Diye biri Bende Verdim 2 Kadim 2 meran 2 Diş 2 Göz 10 Menekşe 2 Mavi Kaya Felan ! Parasını Sonra veririm dedi bende peki knka dedim !
[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 7Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
EHLENveSEHLEN yazdı:[İçerik Silinmiştir]Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı.Forum hesabınız 7Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
teşekkürler paradise
'' Titrek bir mum alevinin havaya bıraktığı bulanık bir is Ve göz gözü görmez bir sis değildik biz ''
RElax İmzan şeyce ne yazıo lan oguyamadıg ganga !
Spik Törkiş Yazarsan Sevinirem ha :mrgreen:
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.