S.aLeyküm
- Haydardumen
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
S.aLeyküm
ESKİLERDEN BEN NASILSINIZ ÖZLEDİM EYY MERN SİZİ ESKİ DOSTLARIM ? FELAN OYUNA DEVAM EDİYOMU BİLMİYORUM. YAKIN ZAMANDA ARANIZA DÖNUCEM İNŞALLAH.. 
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
H A Y D A R D Ü M E N
H A Y D A R D Ü M E N
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
Re: S.aLeyküm
ismin cismin yok mu ben RELAXXEEFENDY ilk gününden beri varım buranın söyle bakayım nick nedir..ona göre anlıyalım eski olduğuna biz karar verelim.
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
- Haydardumen
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Ferhat senmisin lanKuzeytekinoglu yazdı:ismin cismin yok mu ben RELAXXEEFENDY ilk gününden beri varım buranın söyle bakayım nick nedir..ona göre anlıyalım eski olduğuna biz karar verelim.
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK...
H A Y D A R D Ü M E N
H A Y D A R D Ü M E N
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
he benimHaydardumen yazdı:Ferhat senmisin lanKuzeytekinoglu yazdı:ismin cismin yok mu ben RELAXXEEFENDY ilk gününden beri varım buranın söyle bakayım nick nedir..ona göre anlıyalım eski olduğuna biz karar verelim.ben Ahmet Lan Salca felan
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
-
- İskele Babası
- Lonca: Meran İnCi'si Ocakları
[ İçerik silinmiştir. | ProtectorDragon ]
Forum içerisinde ve ilgili iletide aşağılayıcı, argo, laubali konuşmalarınız neticesinde; bağlantılı hesaplarınızın ve önce aldığınız moderasyonlar neticesinde hesabınız "14" süreyle uzaklaştırılmıştır.
Forum içerisinde ve ilgili iletide aşağılayıcı, argo, laubali konuşmalarınız neticesinde; bağlantılı hesaplarınızın ve önce aldığınız moderasyonlar neticesinde hesabınız "14" süreyle uzaklaştırılmıştır.
CcC Meran İNCİ'si Ocakları CcC
MPGD-M GAF D- MİD - GAFGAF - mİNCİ d - mİNCİ 2
Kod: Tümünü seç
Respected » 24 Nis 2012 13:56
Selamlar. . .
Konunun yaratıcısı haaydegidelum'un isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar
- Kuzeytekinoglu
- İri Fare Avcısı
haaydegidelum yazdı:Salca Denilen Lavuk MUSTAFA , Eminönüne Gitti Bence sende Git.. Boşuna Burayı Kirletme !
Ersen Denen Züppe İse Şavaa ve o da oyunu bırakıp gitti hatta bunun gibi yapıp tekrar oyunu bırakabilirsiN.!
Ve son Sözüm Hepsinin Köküne Kibrit suyu !
TsKxSUBAY
aşkısı ağzından bal damlii
Hadi Allaha Ismarladık.
RELAXXEEFENDYY Gider.
-
- İskele Babası
- Lonca: Meran İnCi'si Ocakları
Kuzeytekinoglu yazdı:haaydegidelum yazdı:Salca Denilen Lavuk MUSTAFA , Eminönüne Gitti Bence sende Git.. Boşuna Burayı Kirletme !
Ersen Denen Züppe İse Şavaa ve o da oyunu bırakıp gitti hatta bunun gibi yapıp tekrar oyunu bırakabilirsiN.!
TsKxSUBAY
aşkısı ağzından bal damlii![]()
Onlar Adam Değil :Kanka !Mahluk onlar
CcC Meran İNCİ'si Ocakları CcC
Kod: Tümünü seç
Respected » 24 Nis 2012 13:56
Selamlar. . .
Konunun yaratıcısı haaydegidelum'un isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
haaydegidelum yazdı:Kuzeytekinoglu yazdı:haaydegidelum yazdı:Salca Denilen Lavuk MUSTAFA , Eminönüne Gitti Bence sende Git.. Boşuna Burayı Kirletme !
TsKxSUBAY
aşkısı ağzından bal damlii![]()
Onlar Adam Değil :Kanka !Mahluk onlar
Bunlar La İlgili Düşüncelerim Sadece Bu Kadarda Değildir..
Hırkızlık Aleminde TSK ile Azize Saygı Gösterilirken Bu Diğer züppelere Kapının Sapı Gösterilir Veya Vitesin Topuzu :roll: