Arkadaşlar Mcumut'un Problemi Oyun Hatasından Kaynaklanmaktatır Bunu Herkez Biliyor ama Bilinmesini İstediğim Son 1şey Adam Oyun Hatasından Yararlanıyor Hatta Üstüne Üstün Uyarmama Rağmen..!
Kusura Bakmayın Desteğe Neden Bilmiyorum Ama Ben Ticket Atamıyorum Bazı Kişiler Benim Gibi Düşünüyorlarsa Onlar Ticket Atsınlar.. _______________________________________________________________________________________________________________ BuyRun YÖNETİCİ Arkadaşlar SSler..!(Ben uyardım Mesaj Penceresindede Görebilirsiniz Fakat Adam Durmadan Kesti.!) _______________________________________________________________________________________________________________ _______________________________________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________________________ {LoDos DeRKi:''BiR Gün BiR ARZ GeLeCeK ve Sonumuzu GeTiReceK..!''}
SENİNDE SOYLEDİGİN GİBİ BU OYun hatasıdır oyun hatasını kotuye KULLANMAK DİE BİR SEY YOKTUR BEN NORMAL OYUNUMU OYNUYORUM HE EGER OYUNDA HATA WARSA Kİ HATA WAR GMLERİN BUNU DUZELETMESİ GEREKMEKTEDİR BİZ ARKADAŞIMLA BERABER KP KASIORZ OYUN HATASI OLMUS BANANE BEN ORDA KP KASIODM YİNE KP KASMAYA DEVAM EDİORM OYUN HATASINI KOTUYE KULLANMAK NE LAN ADAMI HASTA ETME
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
barum yazdı:SENİNDE SOYLEDİGİN GİBİ BU OYun hatasıdır oyun hatasını kotuye KULLANMAK DİE BİR SEY YOKTUR BEN NORMAL OYUNUMU OYNUYORUM HE EGER OYUNDA HATA WARSA Kİ HATA WAR GMLERİN BUNU DUZELETMESİ GEREKMEKTEDİR BİZ ARKADAŞIMLA BERABER KP KASIORZ OYUN HATASI OLMUS BANANE BEN ORDA KP KASIODM YİNE KP KASMAYA DEVAM EDİORM OYUN HATASINI KOTUYE KULLANMAK NE LAN ADAMI HASTA ETME
Arkadaşım Kusura Bakma Ama Oyun Hatasından Faydalanmak Suçtur. Sana Bunu Açıklamam Uzun Sürebilir Ben Konuyu Açtım İKV Destek Takımı Umarım Gerekeni Yapacaktır.. iyi Günler.!
_____________________________________________________________________________________________________ {LoDos DeRKi:''BiR Gün BiR ARZ GeLeCeK ve Sonumuzu GeTiReceK..!''}