HiLe DeĞiL oyun HaTası ama FayDaLanıyoR..!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BiRaRzZz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

HiLe DeĞiL oyun HaTası ama FayDaLanıyoR..!

Mesaj gönderen BiRaRzZz »

Arkadaşlar Mcumut'un Problemi Oyun Hatasından Kaynaklanmaktatır Bunu Herkez Biliyor ama Bilinmesini İstediğim Son 1şey Adam Oyun Hatasından Yararlanıyor Hatta Üstüne Üstün Uyarmama Rağmen..!
Kusura Bakmayın Desteğe Neden Bilmiyorum Ama Ben Ticket Atamıyorum Bazı Kişiler Benim Gibi Düşünüyorlarsa Onlar Ticket Atsınlar..

_______________________________________________________________________________________________________________
BuyRun YÖNETİCİ Arkadaşlar SSler..! (Ben uyardım Mesaj Penceresindede Görebilirsiniz Fakat Adam Durmadan Kesti.!)
Resim
_______________________________________________________________________________________________________________
Resim

Resim

[Gereğinin Yapılmasını ARZ Ederim..] İmza: {BiR×aRzZz}

BiRaRzZz:Lw-49
LivexGeLeceq:Lw-49
Resim
_____________________________________________________________________________________________________
{ LoDos DeRKi: ''BiR Gün BiR ARZ GeLeCeK ve Sonumuzu GeTiReceK..!''}
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Re: HiLe DeĞiL oyun HaTası ama FayDaLanıyoR..!

Mesaj gönderen DeathxShock »

Kaç defa aynı konuyu açacaksın? Anladık oyun hatası herkesin başına gelebilen bir olay. Desteğe yolla fotoğrafı senin işin bu kadar.
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
barum
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen barum »

SENİNDE SOYLEDİGİN GİBİ BU OYun hatasıdır oyun hatasını kotuye KULLANMAK DİE BİR SEY YOKTUR BEN NORMAL OYUNUMU OYNUYORUM HE EGER OYUNDA HATA WARSA Kİ HATA WAR GMLERİN BUNU DUZELETMESİ GEREKMEKTEDİR BİZ ARKADAŞIMLA BERABER KP KASIORZ OYUN HATASI OLMUS BANANE BEN ORDA KP KASIODM YİNE KP KASMAYA DEVAM EDİORM OYUN HATASINI KOTUYE KULLANMAK NE LAN ADAMI HASTA ETME
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
Kullanıcı avatarı
BiRaRzZz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BiRaRzZz »

barum yazdı:SENİNDE SOYLEDİGİN GİBİ BU OYun hatasıdır oyun hatasını kotuye KULLANMAK DİE BİR SEY YOKTUR BEN NORMAL OYUNUMU OYNUYORUM HE EGER OYUNDA HATA WARSA Kİ HATA WAR GMLERİN BUNU DUZELETMESİ GEREKMEKTEDİR BİZ ARKADAŞIMLA BERABER KP KASIORZ OYUN HATASI OLMUS BANANE BEN ORDA KP KASIODM YİNE KP KASMAYA DEVAM EDİORM OYUN HATASINI KOTUYE KULLANMAK NE LAN ADAMI HASTA ETME
Arkadaşım Kusura Bakma Ama Oyun Hatasından Faydalanmak Suçtur. Sana Bunu Açıklamam Uzun Sürebilir Ben Konuyu Açtım İKV Destek Takımı Umarım Gerekeni Yapacaktır.. iyi Günler.!
Resim
_____________________________________________________________________________________________________
{ LoDos DeRKi: ''BiR Gün BiR ARZ GeLeCeK ve Sonumuzu GeTiReceK..!''}
Kullanıcı avatarı
MTezcakar
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MTezcakar »

Konuyu büyük küçük yazmasan daha okunur olacakmış. Aynı konuyu tekrar tekrar açmana gerek yok.
Gidiceğin yer :arrow: Destek sistemi.
Cosmosunbüyüsü [Ejder Asa^]
STurhan [Ecel Getiren^]

“Genel Sohbet” sayfasına dön