ŞEHESERLER ve NADİLEDER HAKKINDA

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Miralayahmet
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

ŞEHESERLER ve NADİLEDER HAKKINDA

Mesaj gönderen Miralayahmet »

Arkadaşlar hepinizin malumudur ki birçoğumuzda grup bölgelerinden düşürdüğümüz aynı tip ve cinste onlarca ŞAHESER ve NADİDE item var . Bu itemlerin aktarımı olmadığından bi işe yaramıyor ki aktarımı yapılması taraftarı da değilim. Fakat bu itemler farklı bir yolla da değerlendirilebilir.
Örneğin fazladan olan ŞAHESER ve NADİDE itemleri , aktarımı mümkün olan çift efsunlü iteme veya ederince herhangi bir materyale dönüştürebilme imkanına ne dersiniz . Sizce de çok güzel olmazmı . Ben bu konuyu desteğe de bildirdim , faket sizlerinde desteğini bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: ŞEHESERLER ve NADİLEDER HAKKINDA

Mesaj gönderen JogaBonito17 »

Miralayahmet yazdı:Arkadaşlar hepinizin malumudur ki birçoğumuzda grup bölgelerinden düşürdüğümüz aynı tip ve cinste onlarca ŞAHESER ve NADİDE item var . Bu itemlerin aktarımı olmadığından bi işe yaramıyor ki aktarımı yapılması taraftarı da değilim. Fakat bu itemler farklı bir yolla da değerlendirilebilir.
Örneğin fazladan olan ŞAHESER ve NADİDE itemleri , aktarımı mümkün olan çift efsunlü iteme veya ederince herhangi bir materyale dönüştürebilme imkanına ne dersiniz . Sizce de çok güzel olmazmı . Ben bu konuyu desteğe de bildirdim , faket sizlerinde desteğini bekliyorum.
Bir ayar yapsınlar. her nadide ve saheserden her oyuncuya 1 tn düşsün
Kullanıcı avatarı
Bazinga
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bazinga »

JogaBonito17 yazdı:
Miralayahmet yazdı:Arkadaşlar hepinizin malumudur ki birçoğumuzda grup bölgelerinden düşürdüğümüz aynı tip ve cinste onlarca ŞAHESER ve NADİDE item var . Bu itemlerin aktarımı olmadığından bi işe yaramıyor ki aktarımı yapılması taraftarı da değilim. Fakat bu itemler farklı bir yolla da değerlendirilebilir.
Bu daha iyi.
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Axiomplace
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Axiomplace »

Bazinga yazdı:
JogaBonito17 yazdı:
Bu daha iyi.
Bence hiç mantıklı değil arkadaslar Her karaktere her nadide itemden bir tane düşerse ne olur sonuçlarını düşünelim bir.
1- İtem düşme olasılığı %50 daha azalır 2 tane düşerse 1 tane ye azalır.
2- Nadide item 1 tane olsaydı ve daha düşmeseydi oyun hatalarından dolayı kaybolma veya yanlışlıkla çöpe atılma ihtimali var. daha kazanamayacağınız sözler vermeyiniz.
3-Her nadide item bir tane düşseydi Hava bile atamazdınız :) buda eğlencesi...
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
Kullanıcı avatarı
JogaBonito17
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen JogaBonito17 »

Axiomplace yazdı:Bence hiç mantıklı değil arkadaslar Her karaktere her nadide itemden bir tane düşerse ne olur sonuçlarını düşünelim bir.
1- İtem düşme olasılığı %50 daha azalır 2 tane düşerse 1 tane ye azalır.
2- Nadide item 1 tane olsaydı ve daha düşmeseydi oyun hatalarından dolayı kaybolma veya yanlışlıkla çöpe atılma ihtimali var. daha kazanamayacağınız sözler vermeyiniz.
3-Her nadide item bir tane düşseydi Hava bile atamazdınız :) buda eğlencesi...
İtem düşme ihtimali %50 falan azalmaz, artar. aynı nadiden düşmiyeceği gibi, nadide değerlerinde sarı item düşer.
oyun hatalarıyla senmi ilgilisin? madenin ctrl tuşun varsa yaparsın havanı alışverişe koyulmayan itemle ne havsından bahsediyosun
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HaRuF »

Öncelikle selamlar arkadaslar ,
güzel bi konu açmışsın arkadasım ancak bu söylediklerin yapılabilmesi mümkün olmayan seyler daha kolay yapılabilir şeyler önerebilirim:
*Bu konuda başka bi arkadasımızın yazdıgı gibi "düşen item bidaha düşmesin " bize grp bölgelerinde düşen itemler oyuncu dosyamıza kayıtlanmaktadır o kayıtları kullanarak programı düzenliyebilir ve düşen item bidaha düşmez item kaybolması durumunda destekle iletişime girip itemini geriye alabilirsin. Bende 3 zırh var 3üde hidro xD..
*Başka bi öneri olarakta çemberlitaştan düşen madalyalar değiştirilsin ve aktarılmasın belli bi madalya sayısına erişince dükkana girip madalya +akçe = yeni item şeklinde yapılabilir .Örneğin 200YeniMadalya +750 akçe herhangi bi istediginiz ayakabı, 250Y. madalya+750akçe=istedigimiz herhangi bir zırh, 1000Y.madalya+2000=istedigimiz bi asa şeklinde .. bu durumda insanlar cemberlitastan düşüremedigi itemi telafi edebilmek Y.madalya(aktarılmayan madalya) biriktirmesi gerekecek .. Hem düşen madalyalar işlev kazanmıs olacak
Y.madalya+akce=yeni item aynı gb otomatlarda oldugu gibi oyun içerisinde kullanılabilir charda yeteri kadar akce ve madalya bulundurulur itemi alınca karsılık olarak chardan gider .Neden aktarılmayan madalya "insanlar ugrasmadan hiç bi seye sahip olmamalı girip orda zaman harcamş insanlar bunu elde edebilsin"

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Bende aynı fikirdeyim bir kere düşen bir nadide item veyahut şaheser 1 daha aynı kişiye düşmesin inanın ne kdr madalyam var giriyorum motor atıyorum maraton düşsün diye adama düşüyo x6 diyor :D şimdi bu nedir Allah aşkına çok acil bi düzenleme yapılamsı lazım ve oyun içi o akdar hata var ki oyunun görüntü motoru resmen felç adama deparlıyorum için de koşuoyrum depar bitiyo :D veya pinpon topu gibi sekiyorum :D ileri geri ileri geri adama ulasana kadar depar bitiyo deparsız gitsem daha cabuk gitcem :D
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

ISTANBULFATIHI yazdı:Bu sorun hepimizde var. Aynı nadidelerin düşmesi , aynı şaheserlerin düşmesi veya hiç düşmemesi gibi. Değişik önerilerimizi tek çatı altında toplayıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresin'e gönderip. Önerilerimizi sunabiliriz.

İyi Forumlar , İyi Eğlenceler
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VeNGaT »

ISTANBULFATIHI yazdı:
ISTANBULFATIHI yazdı:Bu sorun hepimizde var. Aynı nadidelerin düşmesi , aynı şaheserlerin düşmesi veya hiç düşmemesi gibi. Değişik önerilerimizi tek çatı altında toplayıp http://www.istanbuloyun.com/support.aspx adresin'e gönderip. Önerilerimizi sunabiliriz.

İyi Forumlar , İyi Eğlenceler

“Genel Sohbet” sayfasına dön