***haydegidelum (FATİH - TSK )Üstadın Elçisi -->ViceroyO Şimdi Asker Canı Neler İster !:?: -->Canceazci MPGD Hükümeti Püskevitsizlerle yardımlaşma Derneği Başkanı ve Basın Sözcüsü
***MackRulz Püskevitizm Panpişler Uzantısı Başkanı ve Petibör Sorumlusu ***VeNGat &Toker Kremalı Püskeviti Savnma Bakanı (Püskevitin Herşeyi) **TheAnswer3 Asil-Onur Kurulu Üyesi Ve Başkan yardımcısı ve Yönetimi Denetleme Kurulu Başkanı Forum Sözcüsü **Tremexhaqan İnci Sözlük & İKV FORUM Gözcüsü **Zonguldakli Başkan yardımcısı **FarKXteaM Post Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü **efsaneottomanVideo Tanıtımı uzmanı,Püskevit arama kurtarma Timi Lideri *yalnizadam66Video tanıtımı uzmanı *Eskidostlar Kayıp püskevitini arıyan üye *Reverence Püskevitsiz Üye *kalenderon06 Püskevitsiz üye! *lordof61& MaRsCHaLL Reklamlardan ve Tanıtımdan Sorumlu Püskevit Bakanı *VandervaartPüskevitsiz üye ereneren2010 Koltuktaki Püskevit Kırıntılarını Toplamadan Sorumlu Panpa RiFTxWaLLeYSamanlıkta İğne arayan Genç. SLEVENNN 5 Kavanoz BAL YaPan İşçi Arı Sorumlusu DnZgZms 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 4 buçuk hiç değil tam 5 kavanoz bal sorumlusu BAKIISorumlu
Konu içerisinde bu tür yazılarınızı beğeniyle karşılarım.
Fakat farklı konuları absürd haber şeklinde açarsanız buna ben dahil hiç bir forum yetkilisi izin vermez.
Hatırlarsanız sizlere bu tür ikazları önceleri de yapmıştım.
Sizleri sevdiğimden ve saygı duyduğumdan tekrar sadece ikaz ettim ve konulara moderasyon uyguladım.
Belirttiğim gibi ; Bu konu içerisinde forum kurallarına aykırı yaptığınız her yorum, haber ve capsler benide güldürüyor.
Ancak konu dışında buna müsade etmemi lütfen beklemeyin.
İnci sözlük tabiriyle ; lütfen liseli olmayın.
Tabii son lafım sadece şaka amaçlıdır.
Kendinize iyi bakın panpalar.
Üstadımıza sevgi ve selamlar...
Kural 2
Kural 1 e uymayanlar Kural 3 ile cezalandırılır.. Kural 3
Kural 2 Yoktu Şaka yaptım. Kural 1 e uyun yeter panpa.
Adam Haklı !
En son haydegidelum tarafından 06 Nis 2012 23:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 11 kere düzenlendi.
thenemneq yazdı:Yalnış Konunun ALtına Yazdım PARDON
tamam affedildin. :roll:
Loncaya Gircem :mrgreen:
lonca değil dernek
tüm amacımız küfürsüz bir ekilde meranın ileti sayıını ilerletmek ve ramazan bayramına kadar 3. sıradan 1. sıraya yerleştirmek. üye olmak için 'yorum' yazcaksın sadece
ayrıca kullanılacak sayılı ifade vardır.. bunun dışındada kural yoktur..
:shock: :? ops: :?: :!: :roll: :evil: :twisted: :geek: :ugeek: :|
bu ifadeler kullanılabilir gülümseme ifadeleri yasaktır.. 1 kez uyarılır 2. uyarı olmadan dernekten çıkartılır. :roll:
aleyküm selamlar.. üye oldun kardeş sende artık bir püskevitsiz harekatı destekçisisin..
yarın akşam 21.45 de çalışmlara başlıyoruz.. herkesin haberi ola ! Evet yanlış Duymadınız MPGD Yeniden Canlanıyor.. Ve ramazanda daha büyük desteklerle devam ettireceğiz..
Hedefimiz 30 Günde 25.000 İleti Küfür Mümkün Olduğu Kdar minumum a indirmek En baş kuralımız çünkü Sayın Forum Sorumlusu Arkadşaımız bizden biri dediğimiz tek yönetici 'PitbuLL' u zor durumda bırakmamak için böyle bir kural koymak zorunda kaldık..
daha üye olmak isteyen var ise bu konun altına 'YORUM' yazsınlar.. Eğer Aramızdan Ayrılmak İsteyenler Var ise 'pi' sayısının tam Açılımını yazsınlar
MPGD
haydegidelum yazdı:
thenemneq yazdı:
haydegidelum yazdı:
thenemneq yazdı:Yalnış Konunun ALtına Yazdım PARDON
Amacımız küfürsüz bir ekilde meranın ileti sayıını ilerletmek ve ramazan bayramına kadar 3. sıradan 1. sıraya yerleştirmek. üye olmak için 'yorum' yazcaksın sadece
ayrıca kullanılacak sayılı ifade vardır.. bunun dışındada kural yoktur..
:shock: :? ops: :?: :!: :roll: :evil: :twisted: :geek: :ugeek: :| bu ifadeler kullanılabilir gülümseme ifadeleri yasaktır.. 1 kez uyarılır 2. uyarı olmadan dernekten çıkartılır. :roll:
Üstad Bu Yolda En Başından Beri Bizle Beraber Olanlar Başta Olmak Üzere Ve Sonradan Katılan Tüm Üyelerimize SAygı Ve Sevgilerini Yolluyor.. Sakın unutmayın Püskevitsizlik Bir Gerçektir..