Can'dan 1 Veda ...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Can'dan 1 Veda ...

Mesaj gönderen Canceazi »

Hemen hemen 2.5 yıldır bu serüvenin içindeydim ve geç de olsa anlamış bulunuyorum ki oyun zaman kaybından başka birşey değil. Tatili oyun ile ziyan etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Oyun süresinde üzerimde çok öğretisi olan Zamanx loncasına ve çok iyi bir arkadaş ortamı bulunun MeGax loncalarına teşekkür etmek istiyorum. Bir kaç dostuma el sallamak istiyorum buradan:

-MeGaxDeSCaRTeS, Oğuz ,kanka beni bu oyunda tutan en önemli kişi sendin be neyse yazın tadını çıkarıyorsun şu an biliyorum. ... :D
-Megaşifa, Koray seninle az bir zaman dilimi içerisinde görüştük ancak çok şey paylaştık. Fikir benzerliklerimiz oldu. Oyunu bırakma fikrim vardı ve bu fitili ateşleyen sanırım senin son konuşman oldu :)
-MeGaxSEKOOO, Serkan varya kıyak adamsın ha :D
-Senturk, Gökhan, oyunda seni görünce gerçekten sevinirdim, seninle muhabbet etmek vee düşmeyen şaheserler yüzünden birlikte yönetime sövmek çok süper... :twisted:
-MeGaxMONEY, Abidin sus artık :D Fakir köpek esprisi çok tuttu demedi deme :P
-Zamanxphaeton, Mahir, zamanında skype'ta konuştuğumuz zaman bana bu çocuk deli demiştin ve bir süre konuşmamıştın umarım kararın değişmiştir. :ugeek:
-BeoWulfxErALp, Umut, Hakkını helal et dostum. :)
-YaLNıZSaVaŞÇII, Gadir buba, Çok kral adamsın ama pek görüşemeden ayrılıyorum aranızdan =)
-MeGaxExKaLLiBRe, Mürsel seninle çok zaman geçiremedik ancak item düşmeyince iyi sövdük , güzeldi, yine olsa yine yaparım :D
-HanedanxqRunT, Erdi erdi erdi, al o zırhı ... =) Hakkına helal et.
-MeGaxWeRKeRD / Megaxchemy, Ali/Musa yolunuz açık olsun hakkınıza helal edin dostlarım =)
-xYasakAşk, Emin gerçekten çok etkileyici bir sesin var, yolun açlık olsun :geek:
-Mcerdem, Erdem , kararımdan dönmemeliydim ama sağlık olsun. Oyun hayatında başarılarının devamını dilerim... :)
-BeoWulfxBLaCKk, Oğuz , yeni tanışmış bile olsak çok çok sevdim seni :D Babaya selam posta devam. Forumun altını üstüne getirdin zaten :D
-ZamanxYİNGG, oyun hayatında başarılarının devamını dilerim.
-ZamanxGÖRECELİ, Görece ? Menderes mi ? buna gıcık olduğunu biliyorum :D
-ZamanxIKöTüI, Sen varya sen bıktırdın beni oyundan :D
-ZamanxIMrGcKI, ey insan selam olsun sana :)
-Hanedanxnihat, çok alışveriş ettik eğer kazıkladıysan yazıklar olsun :D
-Hanedanxercan, Susqun :D Kendinize iyi bakın.
-DeaTHxSHoCk, Mert zırhı da düşürdün seni tutabilene aşk olsun.
.
.
.

Unuttuğum dostlarımdan çok özür diliyorum, yol yorgunluğu var üzerimde. Neyse uzun lafın kısası , Canceazi veda eder... Oyuna henüz veda eden bir arkadaşımdan alıntı yapmak istiyorum. Hemen hemen aynı şeyi söylemek istemişiz.
Sahxyilan yazdı:Arkadaşlar dışarıda hayat olduğunu oyundan daha değerli birşeylerin oldugunu anladım.Dersler , kızlar :D , müzik,arkadaşlar.Bakıyorumda sonra 3.5 yılda sadece hayatım İKV olmuş.Fakat dünyaya oyun için gelmedik.

Haklarınızı helal edin benden yana varsa helal olsun. iyi oyunlar. Arada sırada foruma uğrarım zaman buldukça.
(Can)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
kotu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Can'dan 1 Veda ...

Mesaj gönderen kotu »

bu şimdi cok zamansız oldu cancım :S kendine cok ii bak her zaman bıktırcm seni gördügüm her yerde hakkım varsa helal olsun kıb aeo yolun acık olsun.....
Resim
Resim

• • Atarlı Meranın Giderli Loncası • •
~~ZaMaNxTeaM~~
ByKöTü
Kullanıcı avatarı
Abidix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Abidix »

Canceazi yazdı:-MeGaxMONEY, Abidin sus artık Fakir köpek esprisi çok tuttu demedi deme
Şakanın Sırası Değil Dön evladım oyununa
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

kotu yazdı:bu şimdi cok zamansız oldu cancım :S kendine cok ii bak her zaman bıktırcm seni gördügüm her yerde hakkım varsa helal olsun kıb aeo yolun acık olsun.....
Teşekkürler :)
Abidix yazdı:
Canceazi yazdı:-MeGaxMONEY, Abidin sus artık Fakir köpek esprisi çok tuttu demedi deme
Şaka değil işte Abo :D
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
Abidix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Abidix »

Abidix yazdı:
Şaka değil işte Abo :D[/quote]

Seni vururum geç oyuna o kadar emek verip nere gidiyon
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: Death

Mesaj gönderen DeathxShock »

Durdun durdun en son mu aklına geldim len köfte.. Gitme bir yere yeni alternatifler üretip oyunu daha eğlenceli hale dönüştürürüz. Sanki çok giriyon da vedan eksikti :D
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

DeathxShock yazdı:Durdun durdun en son mu aklına geldim len köfte.. Gitme bir yere yeni alternatifler üretip oyunu daha eğlenceli hale dönüştürürüz. Sanki çok giriyon da vedan eksikti :D
:( :( Aperatifleri üretirsin artık. Adın shock zaten buzcu olmaman gerekiyor mantıken. Assolistler en son gelir 8-)
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

İsmim girmemiş o listeye fakat seninle iyi dostluğumuz oldu can , her ne kadar senle fazla grup bölgesi atamasak ta gerek Zamanx loncasında gerek ise Megax loncasında cok muhabbetimiz oldu. En iyisini yaptığını düşünüyorum . Tatilinin güzel geçmesi dileğimle ..
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Genius yazdı:İsmim girmemiş o listeye fakat seninle iyi dostluğumuz oldu can , her ne kadar senle fazla grup bölgesi atamasak ta gerek Zamanx loncasında gerek ise Megax loncasında cok muhabbetimiz oldu. En iyisini yaptığını düşünüyorum . Tatilinin güzel geçmesi dileğimle ..
Talha biraz yorgundum k. bakma. lonca listesinden yardım aldım biraz aslına bakarsan. Sen de kendine iyi bak. :oops:
Resim
Colorado - Magicem

Resim
Kullanıcı avatarı
lSuSTuRunl
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lSuSTuRunl »

hayatında başarılar, umarım birdaha donmezsın(senın ıcın ıyı olr)
Rapten gelecek para kadar değerin var gözümde.
DeaTH..SusTuRun
İKVResim
M2 Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön