Merhaba Bizler Denge Ailesi Olarak Bu Hafta Sonu Düzenleyeceğimiz Kadim Etkinligine Görevi Olan Sunucumuzdaki Tüm Arz Kardeşlerimizi Cumartesi Gecesi Saat 20:00 Da Bekliyoruz..
Neden Sadece Arz Diye Soran Arkadaşlarımız olursada Kısaca Özetlemek İstiyorum.. Sunucunmuzun Çok Kalabalık Olduğunu Hepimiz Bİliyoruz. Tüm Arkadaşların Görevini Bir Gecede Yapmak Olanaksız Bunu Hepimiz Bİliyoruz..
Almış Olduğumöuz Karara Göre Önce Arz Klanı Bir Sonraki Hafta 19/02/2011 saat 20:00 da Lodos Klanı Son Olarak 26/02/2011 Saat 20:00 da Klanda Olmayan Arkadaşlarımız için Kadim Etkinliği Düzenlemeyi Düşünüyoruz...
Bu Etkinlikteki Amacımız Tüm Meran Sunucudsundaki Kadim Görevi Olan Arkadaşlarımızın Görevinin Olması, Şaheserlerin Üretilebilmesi ve Gelecek Olan (ÇEMBERLİTAŞ) GÜncellemesine Herkesin Birnevi Hazır Olmasıdır...
Bu Etkinlik Denge Loncası Olarak Yürütülüp 12/02/2011 Tarihinde Saat 20:00 da Başlayıp 26/02/2011 Tarihinde Sona Erecektir...
Yapılacak Olan Etkinlikte Hiç Bir Karşılık Beklemeksizin Arz - Lodos - ve Klansız Arkadaşlara Denge Ailesi Olarak Yardım Edilecektir..
Not: Etkinlik Sadece Kadim Hidra Etkinligidir.. Yeşil Hidra Kesimi Yapılmayacaktır.! Görevi Olan Arkadaşlarımız 2. Karakterinin (Başka Char) ının Görevi Yapılmayacaktır.. Etkinlik Öncesi Kısa Bir konuşma Yapılıp Bu Etkinlikteki Kesilme Şekli vs Anlatılacak ve Anlatılanlara Uymayan Arkadaşlarımızın Görevleri Bir Sonraki Haftaya Ertelenecektir..!
Etkinlige Katılacak Olan Arkadaşlarımızın Etkinlik Öncesi Bu Etkinlği Planlayıp Grup Halinde Gelmeleri Bizler Açısından Daha Kolay Olacaktır..
Bu Etkinlikte Herkezin Üzerine Düşeni Yapacağına İnanıyoruz..
İyi Forumlar.....
Etkinlik Tarihi : 12/02/2011 - 19/02/2011 - 26/02/2011
Etkinlik Yeri: Yer Altı Mühürlü Kapı
KADİM Etkinliği
- sokaktakiadam
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: LoNCa RıHTıM
Re: KADİM Etkinliği
mustafa abim taktir ediyorum yaptığın her işi bencede meranın böyle bi etkinliğe ihtiyacı vardı ve bu atılımı sen yaptın ne diyebiliriz Allah kolaylık versin şimdiden 

- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
Gerçekten güzel düşünceler tebrik ediyorum. Gerek kalmayacaktır lakin genede yardıma ihtiyaç olursa yanınızdayım.
MeRana HayıRLı UGuRLu OLsun..;
DenGe AiLesi OLaRaK. Tüm KaDım GöRevi OLupDa, YapamaDıKLaRı İcin;
ÖZÜLEN KaRDesLeRimizin Yüzünü GüLDüRücez. ALLAH'IN İzniyLe;
DenGe AiLesi OLaRaK.. Hic BiR Sey TaLep ETmeKsizin, SaDece YaRDım AmacLı;
Bu ORGanizasyonu, MeRan: İcin DüzenLeyip İcinDe YeR ALmaK. Bizim İcin OnuR Ve GuRuR VeRici BiR OLayDıR ..!;
ALLAH EmeKLeRimizi Bosa CıKaRmasın ..!
TeKRaRDan HeRKese HayıRLı UGuRLu OLması DiLeGiİLe..; İyi FoRumLaR..!
:arrow: DenGe :arrow: FaRKı
:arrow: DenGeXxEVİNA
DenGe AiLesi OLaRaK. Tüm KaDım GöRevi OLupDa, YapamaDıKLaRı İcin;
ÖZÜLEN KaRDesLeRimizin Yüzünü GüLDüRücez. ALLAH'IN İzniyLe;
DenGe AiLesi OLaRaK.. Hic BiR Sey TaLep ETmeKsizin, SaDece YaRDım AmacLı;
Bu ORGanizasyonu, MeRan: İcin DüzenLeyip İcinDe YeR ALmaK. Bizim İcin OnuR Ve GuRuR VeRici BiR OLayDıR ..!;
ALLAH EmeKLeRimizi Bosa CıKaRmasın ..!
TeKRaRDan HeRKese HayıRLı UGuRLu OLması DiLeGiİLe..; İyi FoRumLaR..!
:arrow: DenGe :arrow: FaRKı
:arrow: DenGeXxEVİNA
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
ı=>v^v<=ı Katliyamx ı=>v^v<=ı Wienxkatliamxxxı=>v^v<=ıLivexkatliamxxx ı=>v^v<=ıLivexkıyıcı
- Kingomer61
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Gerçekten bu yaptığınız çok önemli bir iş sizi tebrik ediyorum.Zaman ayırıp hem arz hem LODOS klanının kadim görevini yapmanız herkesi mutlu edecektir.Bİr kez daha tebrik ediyorum bu düşüncenizden dolayı sizi..
oTToMaNxSaDRaZaM.
Etkinlik Tarihi : 12/02/2011 - 19/02/2011 - 26/02/2011
{EVİNADILEMIN} ı>v^v<ı {EviNA}
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
[Since ~ 2008]
Xxxkatliyamxxx
Abi Bu etkinliği yapman çk güzel oncadan dışında klandaşlarını da düşmen kendi adıma ve loncam adına onur ve grur veririci.Herkes adına teşekür ederm.
- betaxuzmannn
- Sahaf Yardımcısı
abi bu yaptıgın gercekten mühtiş bir şey sadece kendi loncanı degil arz klanı lodos klanı ve klansızları düşünmüssün takdir ediyorum.Ve ben DenGex Olarak elimden geldigince abilerime ablalarıma kardeşlerime ve arkadaşlarıma yardım edecegim... ~~ #$DenGexUzMaN#$ ~~
๑۩۞۩๑ ..UzMaNxUzMaN.. ๑۩۞۩๑
๑۩۞۩๑ ..HükümDaRUzmaN.. ๑۩۞۩๑
๑۩۞۩๑ ..UzMaN.. ๑۩۞۩๑
''!..HeR SuNuCuDa BiR UzmaN VaRDıR.!''
[(^)Ejder Asa] [(^)Latif] [(^)Ecel Getiren]
๑۩۞۩๑ ..HükümDaRUzmaN.. ๑۩۞۩๑
๑۩۞۩๑ ..UzMaN.. ๑۩۞۩๑
''!..HeR SuNuCuDa BiR UzmaN VaRDıR.!''
[(^)Ejder Asa] [(^)Latif] [(^)Ecel Getiren]
Biraz buruk yazsam da bu yazıyı, Mustafa abi seni tebrik ediyorum. Senin gibi bir abimizin böyle bi etkinlik düzenlediğini duymak beni şaşırtmadı açıkcası. Düşüncelerin bir çok kişi için sevindirici olacaktır. Kolay gelmesi dileği ile.. İyi forumlar.
Her zmn herkes iyisini hak etmiştir Bu etkinlik sayesinde Kadim görevini yapamayan arkadaşalar :arrow: :arrow: DeNgEx loncası katkılarıya yapacaktır Bizim gözümüz ne parada ne pulda deil Sadece iyilik yapmakta...Bunuda :arrow: :arrow: DenGeX düsünmüştür..! Şimdiden Herkese HAYIRLI OLSUNN * :arrow: DeNgExALqoHoLiq :arrow: * İyi ForumLar..!
BoŞuNa DengeX olmadık

.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ