* Şu anda Meran sunucusunda 06.08.2013 20:11:41 tarihine kadar yasaklı durumdasınız. Cezanız bitmeden karakter transferi gerçekleştirilemez.
Teşekkür Ederiz
[Uygunsuz içerik silindi.]
[GM]Kindar
Neyse...KAVGA ETTİĞİMDE ÇOK DOSTLARIMDA ÇOK HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN HAKKINIZI HELAL EDİN :| BENİ 2013 E KADAR BANLAYAN ARKADAŞA TÜM İÇTENLİĞİMLE SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM . . . . 2007 OCAKTA BAŞLAYAN BU MACERA BURDA SON BULUYOR ARTIK AEO KENDİNİZE İYİ DAVRANIN tüm meran daki büyücüler rahat olsun 1. ci gitti kendinize lider bulun :mrgreen:
Relaxxeefendyyy . ultio. . .!!
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
ben dedim herkesin derdi benim ehehe Şerruh 5*0 yendiğim dursuna 5*2 yenildin bi kaybol ya nese aeo kib ! hepinize muck :mrgreen:
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
meranın en iyi büyücü Relaxxeeefendyyy allahınaz qurban rahatınıza bakın behlül kaçar xD
Sonunda Senin Gibi Faydasız Biriside Oyundan SiLinde Demek 2013'ede Çok Var Canım :lol: .En Çok SevinenLerden Biride Ben OLdum Sanırım NapaLım Bu Kadar Küfüre Rağmen Seni Oyuna BağLamamaLarı Lazım.Hadi Geçmiş OLSun Büyüyünce Geçer
Çok yüz vermeyin bu beslemeye.Sonra görüonuz kendini kral görüor O kadar salakça küfürün sonu tabi böle olucak.Tabi dediği ne kadar doru orasıda tartışılır Belkide gündem yabıcak küçük beyniyle