Merhaba Arkadaşlar . Bildiğiniz üzere abim Emre askere gidince hesabı bana yani kardeşi Fatih'e bıraktı . Oyun içersinde abim ve benim gördüğümüz üzücü bi takım olayları sizinle paylaşmak istedim ...
- Arkadaşlar Biz Arz Klanındayken de Lodos Klanındaykende En Büyükler arasında gösterildik . abim ve ben gerçekten güzel işler başardık . arz klanının en büyükleri olarak gösterilen KholpashalixTeam üyeleri ve Geophal arkadaşımızla Lodos takımına karşı mücadele dahi ettik ...
- Lodoslarda MegaxTeam ' a dahil olduk . Kuzenimiz o sıralar oyuna hevesliydi ve abim de öğretip Moonwalk'ın yanına bi Karakter kurup verdi . Megaxteam'ın kim ne derse desin küçük abaza ve bi o kadarda soytarı zengin veledi koray .. Bacımıza göz koydu . oyun içersinde askıntılık etti ... olmayan kız kardeşini var gibi gösterdi herkese ( MegaxStarlife ) bu koray'ın ta kendisidir . ve bu charla abime ayak yaptı . kız kardeşini yamalamaya çalıştı. bu vebali oyun için göze aldı . basit bir sanal oyun için günahsız bacısı ...
- Oyunda Rabbimize sövenden geçilmez olmuştu . abim her zaman için bölge veya klan kanalından başkasına küfür eden birisine bile '' Milletin anası bacısı oyun oynuyor özelinde hallet'' demiştir ve bi çok kişi de şahit olmuşlur .
- Relaxefendy herkesin gözünde iyidir ama değil ... abim Megax'lere girdiğinde koray'ı bitirme planlarını abime anlatırdı ve bizden borç para alıp üstüne yattı .( Canı Sağ olsun önemi yok )
- Bi gün birisi de bölgeden '' ne Mutlu K***M diyene '' dedi abim dayanamadı iki plus hesapda susturuluncaya hatta bloklanıncaya dek küfür etti . ( Sadece o sözü söyleyene )hesapların bloklanacağını biliyorduk ve charları soyduk . büyücümüzde Ejder Asa malzemelerinin tamamına yakını vardı .. Waffenxtayfun bize ''kanka , Kardeş , Baba '' ayağına takılırdı . ona güvendik ve eşyaları verdik istediğimizde char soyuldu dedi . abim tamam dedi soyulmadığını bilmesine rağmen .. 70 Milyon zarar daha ( Sonradan Hatasını Anlayıp Geri Abime yalvardı ama nafile ) ( paranın yarısı alınmıştır)
- Sonra Blactrine( DeathxMagnetic ) herkes şaheser üretti ben kaldım Emre dedi abime . gözünü kırpmadan çantadaki tüm parayı verdi ( 30 Milyon Zarar daha ) ( 15 ' m alınmıstır )
- Dostları için klan parasına acımaksızın Klandan çıkıp dururdu . bi göreve çağıran olduğu zaman asla kırmazdı karşılık beklemeden bunu herkes biliyor ..Hayatı Canı Bitanesi oldu kimilerin . şimdi tanımıyorlar ya neyse :S
- Redsxailesine girdik.. hata üstüne hata YAPTIM abim benim yüzümden loncadan ihrac edildi canın sağ olsun dedi . ama ben loncayı savunmak için MaçaxKızı ' na küfür ettim ( hata olduğunu anladım ) . RedsxTiger'i biz kastık büyücüsünü şifacısını yemedik içmedik kastık . para lazım oldu verdik destek verdik diğer bizden küçük üyelerin hepsine destek çıktık . ama yaranamadık Redsxtiger bize etmediğini söylemediğini bırakmadı ( Hırsız damgası yedik ) . Diğer küçük üyelerse artık selam vermiyor tanımıyor bizi ( canları sağ olsun hiç önemli değil ) ...
Arkadaşlar uzun sözün kısası biz abimle merana iyilikten bildiremedik bunlar bi ikisi saymakla bitmez . senin amacın ne paralarını mı istiyosun ya da dikkat mi çekmek istiyosun diyorsanız .. Hayır arkadaşlar tek istediğim azcık utanmanızın olup bi kahvenin 40 yıl hatrını sayıp beni gördüğünüz yerde bi selam verip halimi hatrımı sormanızdır .. Saygılarımla , Sevgilerimle ... Fatih ( Bütün Resimlerdeki Konuşmaları Dikkatle okumanızı Rica Ederim Arkadaşlar )
Moonwalk '' RedsxTibet '' RedsxHardcore '' Korkusuzxxxsifa '' Balakai '' Noomerhamet '' Alayınaxlyderr
Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Bu tarz şikayetlerinizi, oyun içinde '' Şikayet Et'' butonunu kullanarak bize iletebilirsiniz.
İyi forumlar
TWTY
Askerden Mektup Var .. MoonwaLk
Askerden Mektup Var .. MoonwaLk
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe
aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Re: Askerden Mektup Var .. MoonwaLk
HELAL OLSN BU FOTOLAR İÇİN
BEN DİYORE KARDEŞİNE SAHİP ÇIK KORAY LAF YAPYORLAR AHA BAK :mrgreen: :mrgreen: SENİ SEVİYORE
DİYOR KOPTUM
MEGALAR EN ACİZ İNSANDAN BİLE ACİZDİR . BU LAFI HEP SÖYLERDİM.KORAY KARDEŞİM DEDİĞİ REALİSTE TEKMEYİ VURDU MUSTAFA VURDU GERİ ALDI
HEPİNİZ O TEKMEDEN YİYECEKSİNİZ !

Rica Ederim . Şunu da söylemek isterim ki zamanında görevine gitmem , onu kasmam için bana abi diye ağlayan insanlar şimdi kafa tutar oldu ..
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
rockstyle yazdı:olmayan kız kardeşini var gibi gösterdi herkese ( MegaxStarlife ) bu koray'ın ta kendisidir
Tek bir cümle ile... Korayla telefonda konusurken melisanın sesini duydum , 10 yasında bir kız kardeşi var... Bu kadarda karalamaya calısmak acizlerin işidir... Abini severim ama sen ona layık değilsin !

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
10 yaşında küçük bi çocuğu bana seni seviyorum ayaklarıyla yamaladı o yaştaki bi kız benim abime seni seviyorum diyemez cocuk aklı bile olsa acizlik sizlerin işidir gerekli cevaplar resimlerde mevcuttur . o çocuğu da kirletmeyin iyi oyunlar
McErdem yazdı:rockstyle yazdı:olmayan kız kardeşini var gibi gösterdi herkese ( MegaxStarlife ) bu koray'ın ta kendisidir
Tek bir cümle ile... Korayla telefonda konusurken melisanın sesini duydum , 10 yasında bir kız kardeşi var... Bu kadarda karalamaya calısmak acizlerin işidir... Abini severim ama sen ona layık değilsin !
KARDEŞİNE SAHİP ÇIKSIN OZAMAN :mrgreen: KURTLAR KAPABİLİR .

Küçük birşeye dikkat cekeceğim cok güzel oynuyorsun farkındamısın ? Öyle güzel kasmıssınki kendini fotoğraf cekeceğin için... Ejder malzemen gitmiş canın sağolsun diyorsun ve foto alıyorsun... Gercekten yazık , yazık !

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
ERDEME DİKKAT KİŞİSEL TARTIŞMA YARATIP KONUYU KAPATTIRACAKMcErdem yazdı:Küçük birşeye dikkat cekeceğim cok güzel oynuyorsun farkındamısın ? Öyle güzel kasmıssınki kendini fotoğraf cekeceğin için... Ejder malzemen gitmiş canın sağolsun diyorsun ve foto alıyorsun... Gercekten yazık , yazık !

- ferhatbaba
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
lan kolpe relax senden ne borcu almş yalanına dedirte kolpeye bak
BizDe geri Vites OLmazzz 5 vitesi iLeri 
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
FeRHaT SüSeN

! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs
- cezaekseni
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Amacın nedir gerçekten anlayamadım bu fotolarla neyin ispatını yapıyosun.
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"