Merhabalar,
Hidralarda eksik çalışan bir yetenek düzeltilmiştir. Söz konusu hasar bu eksiklikten dolayı çalışmamaktaydı.
Bilginize.
İKV Destek Takımı
www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
From: mirkan1453@hotmail.com [mailto:mirkan1453@hotmail.com]
Sent: Thursday, June 17, 2010 7:24 PM
To: ikvdestek@sobee.com.tr
Subject: Bildirim Tipi: Oyun Hatası
Sunucu:
Meran
Olay Tarihi:
15.06.2010
Karakter Adı:
Pislijk
Açıklama:
Kolay gelsin oyun hatası mı yoksa kasti mi yapıldı bilmiyorum fakat bir şey dikkatimi çekti yaklaşık 60 kişi Yeşil hidraya gittik tam başlayacaktık Yeşil Hidra'nın zehiri bile bize 27000 Enerji indrdi kendisi ise yaklaşık 12000 17000 arası vurdu her birimize, bize daha önce canavaralrın güçlendireceği söylenmişti fakat bu kadar aşırı güçlendireceği söylenmemişti bir açıklama yaparsanız sevinirim şimdiden koaly gelsin.
Yöneticlerden gelen Mail ama değişen bir şey yok ilglilere!!
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
- xrtoo
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
Re: Yöneticlerden gelen Mail ama değişen bir şey yok ilglilere!!
ADAMLAR SANA DUZELTTIK DEMIYORKI DAHA ONCE CALISMIYORDU SIMDI DUZELTILDI DIOLAR YANI SANA 27000 CAKMASI GEREKIOMUS ZATEN YENI ANLAMISLAR HERKES GOREVI YAPTIKTAN SONRA GUCLENDIRIN YAW GULERMISIN AGLARMISIN VALLAHI MAHKEMEYE VERSEN BAYA TAZMINAT ALIRSIN BU HAKSIZLIKLAR YUZUNDEN BU OYUN YAPIMCILARINDAN DUSUNUYORUZDA BI KAC ARKADAS BU ARALAR.
EGER HATA VARSA BU GUNE KADAR KADIMI YAPANLARIN GOREVLERINIDE GERI ALIN YADA DOKUNMAYIN.
EGER HATA VARSA BU GUNE KADAR KADIMI YAPANLARIN GOREVLERINIDE GERI ALIN YADA DOKUNMAYIN.
Benim Gözümde Adam Gibi Adam Olanlar Yazsın Diğerleri Vaktimi Çalmasın
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Kimseye Ait olmam Herkese Sahip Olurum
Güncelleme geldikten sonra hidra görevleri için giden arkadaşların hidralarda problem olduğuna dair söylemleri vardı açıkcası biz de çok fazla takmamıştık..Birkaç gün önce hidra görevi için gittiğimizde hidraların hatalı oldugunu açıkca biz de gördük..Şimdi burada asıl can alıcı nokta bence şudur; yukarıda ki arkadaş yorum yazmış düzelltik demiyorlar daha öncede böyle olması gerekiyormuş da yeni fakedildiği ile ilgili..Madem şimdiye kadarda böyle olması gerekiyormuş bu yeni farkedilmiş peki her gün kadim hidraya gidipte günde 15 kere kesip kasalarını kadim hidra pençeleriyle dolduran arkadaşlar ne olucak?Bundan sonraki görevini yapmaya çalışan insanların günahı nedir oyuna geç başlamakmı?Bu konuyla ilgili bence yönetici arkadaşların bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum..Herkes şaheserlerini üretti madem öyle hidra pençeleri geri alınsın..Ben hidra görevini yapamıyorum şimdi 70 milyon verip kadim hidra pençesimi alayım? Bir yerden yaparken bir yerden bozmak türk milletine has bir şeydir bunu da bir kez daha açıkca görüyoruz
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
böyle bir haksızlık var evet. ama şu güncellemeden sonra düşünmesini bilene kesmek daha kolayGrand yazdı:Güncelleme geldikten sonra hidra görevleri için giden arkadaşların hidralarda problem olduğuna dair söylemleri vardı açıkcası biz de çok fazla takmamıştık..Birkaç gün önce hidra görevi için gittiğimizde hidraların hatalı oldugunu açıkca biz de gördük..Şimdi burada asıl can alıcı nokta bence şudur; yukarıda ki arkadaş yorum yazmış düzelltik demiyorlar daha öncede böyle olması gerekiyormuş da yeni fakedildiği ile ilgili..Madem şimdiye kadarda böyle olması gerekiyormuş bu yeni farkedilmiş peki her gün kadim hidraya gidipte günde 15 kere kesip kasalarını kadim hidra pençeleriyle dolduran arkadaşlar ne olucak?Bundan sonraki görevini yapmaya çalışan insanların günahı nedir oyuna geç başlamakmı?Bu konuyla ilgili bence yönetici arkadaşların bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum..Herkes şaheserlerini üretti madem öyle hidra pençeleri geri alınsın..Ben hidra görevini yapamıyorum şimdi 70 milyon verip kadim hidra pençesimi alayım? Bir yerden yaparken bir yerden bozmak türk milletine has bir şeydir bunu da bir kez daha açıkca görüyoruz![]()
Şu yorumu yazıyorsun fakat güncellemeden sonra hidraya gittiğini düşünmüyorumPetcarar yazdı:böyle bir haksızlık var evet. ama şu güncellemeden sonra düşünmesini bilene kesmek daha kolayGrand yazdı:Güncelleme geldikten sonra hidra görevleri için giden arkadaşların hidralarda problem olduğuna dair söylemleri vardı açıkcası biz de çok fazla takmamıştık..Birkaç gün önce hidra görevi için gittiğimizde hidraların hatalı oldugunu açıkca biz de gördük..Şimdi burada asıl can alıcı nokta bence şudur; yukarıda ki arkadaş yorum yazmış düzelltik demiyorlar daha öncede böyle olması gerekiyormuş da yeni fakedildiği ile ilgili..Madem şimdiye kadarda böyle olması gerekiyormuş bu yeni farkedilmiş peki her gün kadim hidraya gidipte günde 15 kere kesip kasalarını kadim hidra pençeleriyle dolduran arkadaşlar ne olucak?Bundan sonraki görevini yapmaya çalışan insanların günahı nedir oyuna geç başlamakmı?Bu konuyla ilgili bence yönetici arkadaşların bir açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum..Herkes şaheserlerini üretti madem öyle hidra pençeleri geri alınsın..Ben hidra görevini yapamıyorum şimdi 70 milyon verip kadim hidra pençesimi alayım? Bir yerden yaparken bir yerden bozmak türk milletine has bir şeydir bunu da bir kez daha açıkca görüyoruz![]()
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.