gm lutfen yardımcı olsun
gm lutfen yardımcı olsun
merhaba ben meran sunucusunda karslı carım banlamıstır takı 2013 kadar bu zamana kadar butun ıtemelrım cöp olur hatta 69 levele cıkar lutfen bırı yardımcı olsun söz bıdaha kufur etmeyecem
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: gm lutfen yardımcı olsun
biri şu çocuğun annesini çağırsın ağlıycak
eden bulur derler bilir misin ? büyüklerine dil uzattın bölgeyi kirlettin insanların kalplerini kırdın
2013 görüşürüz kartpostal yollarım
eden bulur derler bilir misin ? büyüklerine dil uzattın bölgeyi kirlettin insanların kalplerini kırdın
2013 görüşürüz kartpostal yollarım
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Kod: Tümünü seç
Hiç inandırıcı gelmedi gündeme gelmek için yapılan referandum bu =) 1-2 haftaya yine karşımıza çıkr =)Re: gm lutfen yardımcı olsun
Her şeye konu açmayın kardeşim yha !

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Merhabalar,
Sizlere uygulanan moderasyonun (aldığınız cezanın), haksız ve/veya fazla olduğunu düşünüyorsanız, bu durumu forum dahilinde konu açarak değil www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yetkili kişilere "ceza itiraz formu" doldurarak iletmelisiniz.
Defalarca söylememize rağmen yineliyorum. Destek adresinde mevcut başlıklar için forumda konu açmak sizlere cevap getirmez. Forum dahilinde yapılan bildirimlerin hiç bir geçerliliği yoktur!
Konuyu kilitliyorum.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Kindar
Sizlere uygulanan moderasyonun (aldığınız cezanın), haksız ve/veya fazla olduğunu düşünüyorsanız, bu durumu forum dahilinde konu açarak değil www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden yetkili kişilere "ceza itiraz formu" doldurarak iletmelisiniz.
Defalarca söylememize rağmen yineliyorum. Destek adresinde mevcut başlıklar için forumda konu açmak sizlere cevap getirmez. Forum dahilinde yapılan bildirimlerin hiç bir geçerliliği yoktur!
Konuyu kilitliyorum.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Kindar