Arkadaşlar bu zaman kadar her zaman kendime forum sitesi kurdum.
www.t-rapbiz.tr.cx - www.noktaxloncasi.tr.cx - www.noktaloncasi.tr.cx - www.yabangulu.tr.cx - www.pasaxloncasi.tr.cx
www.dream.smf123.net ve daha bir sürü forum sitesi !
Ama en güzel ve enlişmişi olarak; www.dream.smf123.net & www.noktaloncasi.tr.cx oldu !
www.dream.smf123.net (Dreamteam loncasına korduğum forum sitesi [SMF forum SİTESİ]);
• Forum üzerinden hiç bir üye Mynet,Sobee ve TTnet hesapları ile alakalı hiç bir bağlantı kuramayacaktır.
• Hiç bir üye [GM],[DEV],",";"-"_" ve küfürlü nickler kuramayacaktır.
• Güvenlik amacıyla forumun kurulduğu ilk gün yönetim haricinden başka hiç bir üye forum ile bağlantı yapamayacaktır.
• İlk hafta Forum üyelik güvenliği kurulmuştur.Fakat üyeler sadece Arşiv olarak kullanacaktır.Mesaj ve konu açılamaz.
• İlk hafta üyeler sadece Mesaj gönderebileceklerdir(Lonca Yönetiminin izni ile konu gönderirmi açılacaktır).
• Hiç bir üye kendi veya başka bir üyenin hesabına(profiline)bakamaz.İmza kullanamaz(Yönetim izin verirse bu uygulamayı etkinleştirebiliriz).
• Güvenlik amacıyla;Aynı IP adresinden gönderilecek iki mesaj arasındaki zaman limİçerik silindi 15 saniye'dir.
• Bir üye atığı mesajı Düzenleme yapılabilmesi için beklenecek süre 60 saniyedir.
• Mesaj atıldıktan sonra düzenleme yapılabilecek maksimum süre 3 dakikadır.
• Hiç bir üye(Yönetim hariç) gönderdiği mesaj silemez,gönderdiği konuyu kilitliyemez,taşıyamaz ve silemez.
• Mesajlarda izin verilen en fazla karakter 100,000'dir.
• Profil bölümünde sadece üyelik nicki,atılan mesaj sayısı,üye rütbesi ve profil resmi bulunur.
• Anket'leri sadece yönetim açabilir(Dilerse yönetim herkes kullana bilir).
• Forumda yapılan Katagorileri yönetim bilirler ve yönetim istedi şekilde kurabilir.
• Ziyaretçiler forumu gezemez(Dilerse yönetim;ziyaretçiler gezebilir).
• Yönetim isteği ile Ziyaretçiler mesaj ve konu ata bilir,fakat yönetimin izni olmadan asla !
• Agent olarak sadece forum kurucusu(yani ben) olacağımdır.
• Üye Gruplandırması yapabilir,rütbe verebilir ve isteğe bağlı izinleri vere bilirsiniz(Örnek;Developer ve normal üye gibi).
www.noktaloncasi.tr.cx (eski lonca adına kurduğum forum sitesi [vBulletin Forum Sitesi]);
• Bu forum'a istediğiniz Temayı ekleye bilir ve forumu istediğiniz hale çevirebilirsiniz.
• Ayrıca forum'un her yerini (aklına gelecek her yer) değiştire bilirsin !
• Google Botton'dan forum siteni yayınlaya bilir vBullet forum sitelerinde en başta(üye sayısı ve katagori agt'si) olabilirsin.
Merak ettiğiniz soruları ÖM (özel mesaj) yolula sorabilirsiniz.
Not: Bu uygulama BELEŞ ve güvenlidir.
Not(2)
Hizmet nimettir !
Saygılarımla;
Rapkoliq - NoktaxRapkoliq & LeatherFX